Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by bigirl

A šta ako se neka koja želi monogamnu vezu ludo zaljubi u neku "vernu samoj sebi" devojku? Onda to postaje njen problem, zar ne? I ima pravo da "traži vernost", zar ne? Naravno, i ta što je vss (verna samo sebi) je navodno zaljubljena u ovu, ali ipak, to je ne spre?ava da juri druge. Tako da "monogamna" biva povreðena redovno. Ali ljubav je ljubav. Ona se trudi, ostaje uz "vss". Dokle tako?

Ajde sad, da vas ?ujem! Mišljenja, iskustva...
ja bolje da nista ne pisem na ovoj temi....

ok, recicu jedno: u petak, tacnije u subotu, sam prvi put shvatila sta znaci biti recka nekome.....ali kad sam ja glupa i nesmotrena, to vec nije bio njen problem....ja samo hocu normalnu vezu.....

p.s. o poligamiji i monogamiji ne smem da prdnem....dobicu po nosu....
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
" Ne znam koliko sam merodavna da uopste odgovorim na ovu temu, pa zato dajem objasnjenje(a) :
1)retko dobra tema koja ne sme (I,kako vidim,nije) zanemarena;
2)nisam samo ucenica u zivotu, naravno (iako je to moja glavna ...vokacija)- ukljucena sam u razne vazne ili manje vazne price;
3)to pitanje je sveprisutno (ne zelim da pljujem po privatizaciji I novom poretku, naravno) I zahteva sto vise odgovora, cijim se uporedjivanjem, uz diskusiju, moze nazreti istina.
Toliko zvanicnim tonom.
Ma koliko to smesno zvucalo, ja jesam boem u pokusaju (isuvise sam mlada, a I tesko je biti pravi boem). Kao I vecina ljudi koje znam, vodim se hedonizmom. Ranije me je prosta definicija hedonizma I kontekst iz koga sam rec vadila cesto plasila pa sam negirala isti kada sam pokusavala da definisem moj modus vivendi.
Ipak, tu je I paranoican strah od materijalnog neuspeha koji se postize profesionalnim neuspehom (govorim o platama, ne o samoostvarenju kroz posao koji radis).U prirodi mi je,prosto, ta misao o tome da jednog dana necu imati gde da uguram svoju zadnjicu(dakle, ne govorim o nemanju bazena, putica od zute cigle I lablador retrivera uz sve to- dovoljno mi je mojih par m2, gde moze stati krevet, stubic sa diskovima (uffff, to ce biti tesko...), foteljica za mene I nju I pivo-jer sam stoka koja bi i sa poda mogla da jede :roflmao: ).
Iako vodjena tim strahom, ne mislim da bih mogla preduzeti bilo kakve mere koje bi podrazumevale potiskvanje voljene u plan XYZ. "Jednom se zivi", rece moja baka po povraku sa posla sa 15ocasovnim radnim vremenom (svi!, brzo- kapa dole za baku).
Ne treba mi mnogo, pa cu to dobiti lakse. Imacu vremena dovoljno I za nju, a I za njenog psa,ako treba (I ako Bog da da se ponovo...hmmmm,da- ipak,pretpostavljam da ce ona biti ta koja ce se satirati od posla dok ja setam psa :chilling: :roflmao: (i,ipak) :love: )
Ne verujem da cu ikada biti u poziciji da zrtvujem NJU zbog NJEGA (imenica "posao" je muzkog roda :) ). ",
rece neko kome je egzistencija obezbedjena
(sto ne znaci da ovo ne treba ne shvatiti uslovno)
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Val
:vijaca: Dobra tema, dobrrrra! :kafa:

Bas mi je zanimljiva ova diskusija. Ali, bilo kako bilo, uspele smo dokazati jedno: "Sto ljudi, sto cudi".

:zastava:

tramp, mogu samo delimicno da te podrzim. Sve dok je tvoje :fuck: naokolo toliko iskreno, da devojke s kojima to radis ne povredis i nikada ne lazes, go for it.
Ostale devojke, koje vise vole monogamne veze, uzivajte u njima dok traju. Nista ne propustate u zivotu, ako ih ne menjate svaki dan. Te iste, za koje mislite da ste propustile, jos uvek cekaju... :lizalica:

Off-topic: tramp, od koje godine ti zivis u NY?
od 2003 u ny od 1995 u usa ... inace se preselim cim pokrijem teritoriju :skijanje: sreca NY je veliki i ima punooooo lezbejki pa ne moram uskoro da se selim :lezkiss:
a malo lupam ovo sad ispadne ja stvarno kupim novu devojku svaku noc a nije bas tako, posto imam ja i posla i skole i ljubavi i prijatelja da mi "trose" vreme ... mada leto ide hehehehe... :sise:
inace sto se tice povredjivanja kao i u svakoj situaciji moze se desiti da neko bude povredjen (ukljucujuci mene jer se i meni znalo desiti da se malo vise vezem za neku od "povremenih" koje onda odluce da zele biti u stabilnijoj vezi i nadju neku takvu, ali ja postujem njihov izbor i sa svima sam u dobrim odnosim i nakon sto je sve to proslo) mada mislim da ako se sve strane potrude da budu iskrene bar ne dodje do gangrene :rool:

a za baku koja radi 16 satu :sesir:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
inace sto se tice povredjivanja kao i u svakoj situaciji moze se desiti da neko bude povredjen (ukljucujuci mene jer se i meni znalo desiti da se malo vise vezem za neku od "povremenih" koje onda odluce da zele biti u stabilnijoj vezi i nadju neku takvu, ali ja postujem njihov izbor i sa svima sam u dobrim odnosim i nakon sto je sve to proslo) mada mislim da ako se sve strane potrude da budu iskrene bar ne dodje do gangrene :rool:
A koliko se ti inace emocionalno vezes za sve te svoje ljubavnice? Ili je sve to cisti sex bez ikakvih emocija?
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Val
A koliko se ti inace emocionalno vezes za sve te svoje ljubavnice? Ili je sve to cisti sex bez ikakvih emocija?
zavisi od njih i mene i koliko to traje i koliko radimo nekih drugih stvari zajedno... mada od kako sam u vezi trudim se da to sve ostalo bude ne emotivno jer sam ja otkrila da ne mogu bas da budem bas ono stvarno zaljubljena u vise zena ... ali ja nemam problema sa odvajanjem sexa i emocija sto ne znaci da nisam romanticna po potrebi :andjelak:
Korisnikov avatar
By Val
... ali ja nemam problema sa odvajanjem sexa i emocija sto ne znaci da nisam romanticna po potrebi :andjelak:
Ah! To kao radio...stisnes dugme i eto romantike? :wow:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by the1whowished
" Ne znam koliko sam merodavna da uopste odgovorim na ovu temu, pa zato dajem objasnjenje(a) :
1)retko dobra tema koja ne sme (I,kako vidim,nije) zanemarena;
2)nisam samo ucenica u zivotu, naravno (iako je to moja glavna ...vokacija)- ukljucena sam u razne vazne ili manje vazne price;
3)to pitanje je sveprisutno (ne zelim da pljujem po privatizaciji I novom poretku, naravno) I zahteva sto vise odgovora, cijim se uporedjivanjem, uz diskusiju, moze nazreti istina.
Toliko zvanicnim tonom.
Ma koliko to smesno zvucalo, ja jesam boem u pokusaju (isuvise sam mlada, a I tesko je biti pravi boem). Kao I vecina ljudi koje znam, vodim se hedonizmom. Ranije me je prosta definicija hedonizma I kontekst iz koga sam rec vadila cesto plasila pa sam negirala isti kada sam pokusavala da definisem moj modus vivendi.
Ipak, tu je I paranoican strah od materijalnog neuspeha koji se postize profesionalnim neuspehom (govorim o platama, ne o samoostvarenju kroz posao koji radis).U prirodi mi je,prosto, ta misao o tome da jednog dana necu imati gde da uguram svoju zadnjicu(dakle, ne govorim o nemanju bazena, putica od zute cigle I lablador retrivera uz sve to- dovoljno mi je mojih par m2, gde moze stati krevet, stubic sa diskovima (uffff, to ce biti tesko...), foteljica za mene I nju I pivo-jer sam stoka koja bi i sa poda mogla da jede :roflmao: ).
Iako vodjena tim strahom, ne mislim da bih mogla preduzeti bilo kakve mere koje bi podrazumevale potiskvanje voljene u plan XYZ. "Jednom se zivi", rece moja baka po povraku sa posla sa 15ocasovnim radnim vremenom (svi!, brzo- kapa dole za baku).
Ne treba mi mnogo, pa cu to dobiti lakse. Imacu vremena dovoljno I za nju, a I za njenog psa,ako treba (I ako Bog da da se ponovo...hmmmm,da- ipak,pretpostavljam da ce ona biti ta koja ce se satirati od posla dok ja setam psa :chilling: :roflmao: (i,ipak) :love: )
Ne verujem da cu ikada biti u poziciji da zrtvujem NJU zbog NJEGA (imenica "posao" je muzkog roda :) ). ",
rece neko kome je egzistencija obezbedjena
(sto ne znaci da ovo ne treba ne shvatiti uslovno)

nedostaje mi moja kuca......to je C kao Cvet...ko j*** kutju...

elem, the1... ma kakav ti posao da zrtvujes... :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Eruänne
:maska: :srbin: Ehm... mozda, ali samo MOZDA si i u pravu... :roll:
Korisnikov avatar
By Khons
ma znam da jesam... :kafa:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ma znam da jesam... :kafa:
Ako je posao, ali pravi posao u pitanju, tu sa moje strane ima mnogo zrtve. I nece biti drugacije.:saint2:
Korisnikov avatar
By Val
Dobro bre, jel' ovde u pitanju menjanje devojaka ili posla? :domino:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by Val
Dobro bre, jel' ovde u pitanju menjanje devojaka ili posla? :domino:
zavisi kako gledas na to. sta ako je devojka prostitutka lezbejka?
Korisnikov avatar
By tramp
videla sam pre neko vece oglas u novinama zena trazi iskljucivo zenske klijente za sex ...
Korisnikov avatar
By Val
videla sam pre neko vece oglas u novinama zena trazi iskljucivo zenske klijente za sex ...
Jos kad bi mogla da bira te iste musterije...hmmmmmmm... :sladoled: Samo, ja u zivotu dinara ne bih zaradila na taj nacin, jer sex mnogo vezem za emocije. :rool:
Korisnikov avatar
By tramp
pa ja koliko sam cula od prijateljica koje se bave sex-radom potraznja za lezbejskim prostitutkama je puno manja od str8 ili parova i uglavnom su to neke zene sa karijerama gde "one nisu gej" i tvrde da nisu sve i kad plate zenu za sex i uglavnom ne zive tu nego su na poslovnom putu
By nickbgd
1. naravno da imam ciljeve u zivotu.
2. bez obzira na njih uvek nadjem dovoljno vremena za ljubav.
3. priznanje u lezbejskom drustvu mi nije ni najmanje potrebno,a i da jeste,verovatno bih ga pre zasluzila odbijanjem nego prihvatanjem ponuda.
4. zelim jednu za ceo zivot i menjacu ih dok je ne pronadjem. Uvek biram dobre devojke,pa se ovo ne desava cesto...
Korisnikov avatar
By Val
pa ja koliko sam cula od prijateljica koje se bave sex-radom potraznja za lezbejskim prostitutkama je puno manja od str8 ili parova i uglavnom su to neke zene sa karijerama gde "one nisu gej" i tvrde da nisu sve i kad plate zenu za sex i uglavnom ne zive tu nego su na poslovnom putu

Pa kakva onda vajda od lezbejske kurve? :nerd:
Korisnikov avatar
By m..
Pa da kad imas kaijeru i 'strejt' si i odes na put, onda uzmes lez qrvu da zivis malo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!