Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
žalite li za nekim propuštenim prilikama za seks? postoje li ljudi s kojima ste se imali priliku jebati ali ste to iz nekih razloga - kojih? - propustili ili odlučili ne iskoristiti? :misli:

ovo nije topic o onim seksualnim susretima nakon kojih se pitate 'what was i thinking :obesen: ' ,dakle onih koje na forumu opisuje ptica, nego o seksualnim susretima za koje je postojala mogućnost ali su vašom odlukom ostali nerealizirani. (naravno, moguće je da bi se i nakon nekog od njih zapitali 'what was i thinking' ^^ )

bonus pitanje: mislite li da itko na samrti kaže 'eh, da sam se barem manje jebao u životu...'? :novinar:
Korisnikov avatar
By Madonna
Nope

Postoje mnogi s kojima nisam imao priliku da se jebem a hteo sam, ali to nije tema
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da

mnogo je smarao a ja nisam skontao da je bio napaljen koliko je smarao
Korisnikov avatar
By gossip
^ that.
samo bih ja dodao i da i ti koji se vole su takodje zamenljivi
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
propustenih prilika je bilo, ali zalio nisam/niti cu

zasto bih zalio odluku koju sam u datom trenutku doneo, pri cistoj svesti i zdravoj pameti

ps: alkohol mi ne muti razum, mozda samo malo centar za ravnotezu
Korisnikov avatar
By Srklet
well, nije da baš žalim i patim, ali postoje dvije osobe koje su me baš htjele odvući u krevet a ja sam to odbijao iz moralno-političkih razloga koji mi danas ne izgledaju kao dovoljno uvjerljivi za takvu odluku.
konkretno, riječ je o dvojici pretty hot mladića s kojima sam aktivistički surađivao i kojima sam u tome bio nekakav uzor (their words, not mine ^^ ), te mi je izgledalo kao da bi seks s njima bio zloupotreba pozicije moći. pritom uopće nisam uzeo u obzir to da su oni sami odlučili da žele seks sa mnom, zapravo sam ih na neki način gledao s visine.

@hitsugaya: jer je odluka bila pogrešna? :trep: nije da je svaka odluka koju donesemo pri čistoj svijesti i zdravoj pametni ispravna. nažalost. ^^
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Mogu samo na trenutak da zazalim sto nisam prisla nekome ko mi se svidja u tom trenutku.
Ovako - ne zalim. :novine:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
'propustila sam zivot mogu i priliku'

sto se tice morala, morala sam da citiram ljnp
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
to stoji, srklete. ali, ne vidim sebe u situaciji da toliko pogresnu odluku donesem, da sad zalim za njom. vezano za temu, naravno.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732462#p2732462]Srklet napisao:[/url]žalite li za nekim propuštenim prilikama za seks?
postoje li ljudi s kojima ste se imali priliku jebati ali ste to iz nekih razloga - kojih? - propustili ili odlučili ne iskoristiti? :misli:

bonus pitanje: mislite li da itko na samrti kaže 'eh, da sam se barem manje jebao u životu...'? :novinar:
1.
Ne.

2.
Sve prilike koje sam imala sam iskoristila, e sada, nudili su mi sex ljudi koji su mi neprivlacni ili odbojni i to sam odbijala.
Mozda sam samo jednom propustila priliku, a da mi se svidela osoba jer sam bila u vezi. Kasnije sa tom istom osobom sam opet imala prilike za sex, ali sam odustala jer mi se nije dopao nacin na koji me njusi i ljubi.
Previse je balavila i nije mi se dopala ta kolicina pljuvacke, njene.
Ako se to racuna, onda je to jednom, a da se secam.

3.
Mislim da moze biti suprotno,
eh, sto se nisam vise jebao....
Korisnikov avatar
By Pauceti
1. Nope
2. Par puta propustih. Uglavnom je bio nedostatak fuck yeah osecaja. Taj osecaj je ocigledno nedostajao zbog toga sto sam spustio kriterijume usled zagorelosti. Ne zalim posto bih sad zalio da je do sexa doslo. Dobro sto mi se upalila "last minute warning" lampica. Masturbation is here to prevent you having sex with wrong people.

Bonus: Ne verujem osim ako do smrti ne dolazi usled seksualno prenosive bolesti ili je zrtva seksualnih strasti. Postoji mogucnost da je neko previse fokusirao energiju na jurnjavu oko seksualnog uzitka, koju bi mogao umesto toga uloziti u drugu sferu interesovanja u kojoj bi mozda napredovao vise but who knows.
Korisnikov avatar
By Madonna
Slazem se sa pauceti bonus odgovorom
Korisnikov avatar
By Mars
U scenariju tipa imali smo seks, ostali u vezi-on sada ima stan na Menhetnu, zove me u goste (i slicne varijacije)-da. Inače žal za seksom radi seksa ne.
Korisnikov avatar
By Markiza
Ništa nisam propustila tj. nisam ni imala bogznakoliko prilika. Ja sam nekako porodični tip žene. Da umem lepo da :hekla: svašta bih isheklala i isplela. Naročito zimi.
Korisnikov avatar
By Delete
Pre skoro deceniju propustih priliku za seks sa jednom (bivsom) forumasicom, koja mi se istinski svidjala, ali sam u tom trenutku imala neke druge, moralne, prioritete. :budala:
Najvise sam zalila kad me je njena cimerka ubedjivala da smo se mi nesumnjivo seksale i plus da joj je ova u vise navrata potvrdila tu neistinu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732485#p2732485]alexandermagic napisao:[/url]Osim kad se netko duboko voli sto nije tema.
:sweet:

ot: Pa ima, sto vise juris za seksom to imas vise propustenih prilika, so to speak, i to iz raznih glupih razloga. Razlog sto nisam: verovatno moja netakticnost i nestrpljivost ako su hteli odredjenu predigru tipa "play hard to get" ili nesto sl. specificno, a ja nisam to kontao ili mi se nije dalo da se zamajavam, bio len itd, a kao hteo sam da ga dovatim malo. S druge strane, mnogi momci samo deluju kao da hoce, a u stvari samo zele da flertuju kako bi nahranili ego 'il sta vec, nesigurni su kada dodje do samog cina seksa, ili pak ni sami ne znaju da li zaista zele ili sta zele, a i kad se desi seks onda se upitas da li lik uopste kapira what is sex all about..
toga ima previse i generalno je demotivirajuce, nemam ja vremena za to, dzaba ih bilo, a i imam muza tako da.. :)

ps. Bilo je poziva na grupno orgijanje uz "chems" od strane likova koji su mi se dopadali, pa nisam otisao, ali to je neka druga prica.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732523#p2732523]Srklet napisao:[/url]well, te mi je izgledalo kao da bi seks s njima bio zloupotreba pozicije moći. pritom uopće nisam uzeo u obzir to da su oni sami odlučili da žele seks sa mnom, zapravo sam ih na neki način gledao s visine.
meni se cini da si dobro postupio tu. bar bih ja isto tako.

a sto se tice teme - apsolutno DA!

bas nisam neko ko se ustrucava da prilazi, muva i inicira bilo kakve odnose, a seksualne valjda najmanje....ali bila je ta jedna devojka za koju nismo znali da li je uopste privlace zene...redak slucaj kada baaaaaaaaaaaas nista nije bilo jasno (na kraju se ispostavilo da ni ona zapravo tada nista nije znala)

meni se mnogo dopadala i bas me je jako privlacila i to neko vece u gradu se ponasala kao da nesto ocekuje...ali sebi svojstveno, tako nekako na granici...znas ono - mozda ona samo tako djuska, mozda nece sad da je ja nesto...otkud znam....uglavnom ja tu nesto uradim, pa stamibogda, ali eto to vece nisam..........i bas mi zao sto nisam.

jedino sto bih u slucajnu odbijanja verovatno popila samarcinu :D a mnoooogo je jaca od mene :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Aha. Profanka engleskog u srednjoj na koju sam balavila. Da mi je tada bilo ovo samopouzdanje i perceptivnost... A davala je onol'ko signala, dobro da mi nije samarcinu lupila i razdrala se pred svima! A ja (u to vreme) nesigurni debil sa tuznom, self-deprecating idejom da u Prizrenu niko nije gej osim mene. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!