Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
"Nakon sto sam pogledao tvoj zid, moram te pitati da li zaista prodajes iphone, ili je i to neka sala? :)"

još sam postavila oglas sa normalnog profila.......................
Korisnikov avatar
By Markiza
Pitanje dana nad mojom usnulom glavom jutros: Zašto mi kompjuter seče cipele?
Moja žena.
Bogstobom, šta ti je? odgovorih.Popij bensendin i legni.
By Aven
S obzirom da su sve nama poznate lezbe završile s "ne bi to nikad mogla" partnericom, izgleda da je tvoja buduća tek upisala srednju školu, a ti čekaš njenu punoljetnost.
P.

<3
Korisnikov avatar
By Mars
Izjava dana: ne slažem se.

Dao direktor/vlasnik firme sekretarici da okiti ofis za helloween. A čovek ne shvata da se radi o rumunskoj ciganki, i da zato sada ofis izgleda kao kinesko stovarište.

Ja je pitam jel si čula nekad za izraz less is more. Kaže NE. Ja joj objasnim koncept, i tek će ti ona: NE SLAŽEM SE.
By Aven
- A zašto mene nitko ne traži?

Šogorica ima sestru od 6 godina koja je najdosadnije dijete koje sam ikad imala (ne)prilike upoznati. :'D Maltretirala je za stolom non-stop šogoricu da nek' se s njom ide igrati skrivača. Napokon joj je popustila i kaže maloj neka se ode sakriti negdje u kući. Šogi se (napokon u miru) zapričala s nama i zaboravila na malu, a ova dođe nakon 20 minuta i kaže: "A zašto mene nitko ne traži?" :smeh:
Korisnikov avatar
By gossip
"ali on je u vezi...."

"ma kakva veza,,,,diskrecija zagarantovana"

:lol:

i love her :love:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732604#p2732604]Aven napisao:[/url]- A zašto mene nitko ne traži?

Šogorica ima sestru od 6 godina koja je najdosadnije dijete koje sam ikad imala (ne)prilike upoznati. :'D Maltretirala je za stolom non-stop šogoricu da nek' se s njom ide igrati skrivača. Napokon joj je popustila i kaže maloj neka se ode sakriti negdje u kući. Šogi se (napokon u miru) zapričala s nama i zaboravila na malu, a ova dođe nakon 20 minuta i kaže: "A zašto mene nitko ne traži?" :smeh:
:lol:

Izgleda se samopronašla.
By Aven
Ali ta vječito cmizdava buckasta facica ako nije sve po njenom. <3
Ja sam samo prokomentirala da ako žele mir u kući nek' se krenu igrati skrivača.
Onda sam je uzrujala pa se zaderala na sve: PRESTANITE S TIM GLUPIM ŠALAMA!11!! :radosnice:

Ne volim kad su djeca starmala, a ona je neka kombinacija derišta i stare gospođe. :drama:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ne znaš da li da joj tepaš ili razgovaraš sa njom o ozbiljnim svetskim temama. :D

OT
Galatejina keva: E, ja danas idem iz škole, u autobusu sam i naletim znaš na koga - na Memiće. Ušla ja u autobus kad svi seli, jedno mesto slobodno kraj neke devojke. Sednem ja a znam doći će oni sa rezervacijama. Pitam devojku koja su naša sedišta a ona kaže 25 i 26. Ništa. kad eto ti polako ustaje jedan po jedan ,dolaze oni sa rezervacijama. I ulazi neki čovek dođe do nas i pita je l to 26 i devojka ustade a ja ostadoh da sedim.
Galateja: Pa dobro,mama,kakve to veze ima sa Memićima??
G.M: Kako kakve?! Oni su sedeli na 1 i 2!
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732902#p2732902]Aven napisao:[/url]Ali ta vječito cmizdava buckasta facica ako nije sve po njenom. <3
Ja sam samo prokomentirala da ako žele mir u kući nek' se krenu igrati skrivača.
Onda sam je uzrujala pa se zaderala na sve: PRESTANITE S TIM GLUPIM ŠALAMA!11!! :radosnice:

Ne volim kad su djeca starmala, a ona je neka kombinacija derišta i stare gospođe. :drama:
Dušu dalo da joj u pažljivo odabranom trenutku kažeš da je usvojena i da joj mama i tata nisu mama i tata.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732973#p2732973]Markiza napisao:[/url]Ne znaš da li da joj tepaš ili razgovaraš sa njom o ozbiljnim svetskim temama. :D

OT
Galatejina keva: E, ja danas idem iz škole, u autobusu sam i naletim znaš na koga - na Memiće. Ušla ja u autobus kad svi seli, jedno mesto slobodno kraj neke devojke. Sednem ja a znam doći će oni sa rezervacijama. Pitam devojku koja su naša sedišta a ona kaže 25 i 26. Ništa. kad eto ti polako ustaje jedan po jedan ,dolaze oni sa rezervacijama. I ulazi neki čovek dođe do nas i pita je l to 26 i devojka ustade a ja ostadoh da sedim.
:'D
Korisnikov avatar
By Mars
To jeste malo previse radikalno. Ali sam prisustvovao scenama kada odrasla osoba primeni određenu vrstu okrutnosti na tip deteta koje si opisala-i dete posle inicijalnog šoka začudo počne da pokazuje vrlo normalnu i prijatnu stranu svog karaktera. Eventualno DrJekyll bude samo sa tom jednom osobom, a druge nastavi da teroriše kao Mr Hyde.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732998#p2732998]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732973#p2732973]Markiza napisao:[/url]Ne znaš da li da joj tepaš ili razgovaraš sa njom o ozbiljnim svetskim temama. :D

OT
Ali oplakala sam kad nam je pričala kako je jurila neka žena sa cegerima u Beogradu, u nekoj blokiranoj ulici, posle pokušaja Parade prošle godine, trčala za njom, samo one dve u toj ulici punoj milicije da je pita: Gospođo, je l' to opet štrajkuju pederi?

Držim njene bisere u glavi skladištene pa se tako malo malo smejem sama sa sobom. Ne treba mi nikakva druga filmska komedija.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2733071#p2733071]Markiza napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2732998#p2732998]emo_haos_ napisao:[/url]

OT
Ali oplakala sam kad nam je pričala kako je jurila neka žena sa cegerima u Beogradu, u nekoj blokiranoj ulici, posle pokušaja Parade prošle godine, trčala za njom, samo one dve u toj ulici punoj milicije da je pita: Gospođo, je l' to opet štrajkuju pederi?

Držim njene bisere u glavi skladištene pa se tako malo malo smejem sama sa sobom. Ne treba mi nikakva druga filmska komedija.
:lol: tako je baš i zamišljam, kao pozorište :'D
Korisnikov avatar
By Mars
I ja (kad nisu onako bezobrazni).

Imam kuci jednu malu, Dana (5).
-Kako si, Dano
-Ma nešto sam se iznervirala, pusti... hoćeš koka-kolu?

I mali Aca (9) koji dete LEGNE DA SE ODMORI, mislim to nisam nikad video, deca ili jure da se igraju ili moraš da ih prisiliš da se primire malo... ne, Aca kad mu dođe ode i legne na krevet, stavi ruke iznad glave i gleda u plafon.
Korisnikov avatar
By Mars
Jao i mali gay Milan (7).

Neki rođendan, on onako dečkić sa bombonjere, bela košuljica, leptir mašnica, pantalone, očešljan.... i tek mi kaže "Pogledaj, molim te, šta mi je ona moja majka obukla!", revoltiran level max, a iz razgovora shvatim da je hteo da se obuče kao bebi dol na LSD-u al mu nisu dali.

Al on nije uvek dobar, posebno kad ga zoves Milan (tad dobije histericne napade i udara te). Zove se MIMICA i biće BALERINA kad poraste.
By Aven
Možda Mimica nije nužno gay već transrodna. :)

Tu znamo fejlati u konkluziji kad vidimo nestereotipno ponašanje za neki spol.

* * *

Bojim se da ovoj mojoj derište-gospođi ne gine odlazak na neki od reality pjevačkih natjecanja tipa "Zvjezdice". Kad god ju vidim, minimalno 15 minuta je rezervirano za njen "nastup". Uvjerena je da zna pjevati, svi joj plješću i viču "bravo", a sve mi uši para koliko je svaki nemilozvučni ton izvan tonaliteta. :placko:

Naravno da nemam srca to reći. Nek' se dijete veseli. :sniff:
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da, fejlovao sam skroz u brzini da napisem sta sam se setio jer sam skroz bio zaboravio opisano.
By Speculum Columbae
[pošto je osoba ispala veoma nevaspitana i bezosećajna prema meni] "želim da razgovaram sa tobom"

želim i ja da budem visok 3m i prakljast kao philippe jaroussky ali jbg
By Aven
- Često imam osjećaj da odrađujem život. Al' koja mi je druga opcija? Ubiti se?
N.
Korisnikov avatar
By Mars
Vide da mi se više ne vrte "Pinkove zvezdice" u prozoru na monitoru:
You're not watching your pedophile show anymore?
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!