Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By elizevin
vazi, vazi, sredicemo ga, no worries :D

i ako ti padne neki dobar recept napamet, prosledi, sad si me zaintrigirala :)
Korisnikov avatar
By Hys.
pa pazi najbitnije kod govedine (a da nije biftek, on se pravi kratko i na tacno odredjen nacin, kao i ramstek) je najbitnije da se lagano i dugo dinsta + daleko je bolje kad odstoji u pacu, npr noc pre ga metnes. Napisacu ti detaljnije posle :*

edit avenka postovala

ako ce elizevin da kuva i kapicu i cvidze stavljam :D
Korisnikov avatar
By elizevin
Aven napisao:Elizevin, kako ti se čini ideja da nam prva gošća na ručku ili večeri bude Hipster Hys?
odlicna ideja :D
ali da bude kao na maskembalu - nema ulaska bez chunky cvidza i druge opreme
cak cu da napravim neki dobar lchf slatkis (tipa one bajadere sa kestenom) da jos malo zasladim poziv

a naravno, poste rucka slikanje. za buduce generacije :D
Hys. napisao:ako ce elizevin da kuva i kapicu i cvidze stavljam :D
evo kako smo se lepo dogovorile :D

bas mi treba neki dobar recept za pac, imam jedan divan, oproban za svinjetinu, ali pretpostavljam da se ne bi tako lepo slozio uz govedinu, a i pokusavam da ga modifikujem jer sadrzi olitalijin aceto balsamico u koji dodaju secer :( tako da se moramo konsultovati ^^ mozda uz rakiju :D
Korisnikov avatar
By Night
Devil's food cupcakes wtih cream cheese frosting (nisam danas, u petak :D)
Korisnikov avatar
By elizevin
uuu svasta, prava sam domacica ovih dana

prvi put pravila svinjsko pecenje - ispalo je fantasticno :D

pavila cjaletu namaz sa persunom, pa onda zdravu zamenu za onaj njegov uzasni margarin Dobro jutro - blendirani puter i bundevino ulje

u stvari dobila sam tonu svezeg persuna koji mi stoji vec dva dana i ne mogu da smislim sta cu vise s njim, a zao mi da propadne, pa cu sad da pravim pesto od persuna :D
Korisnikov avatar
By Mars
Naseckaš ga sitno i staviš u posudice za led. Naliješ vodom, smrzneš i onda po potrebi kad ti treba kad kuvaš nešto-samo izvadiš po kocku i ubaciš.

OT: praviću nešto s piletinom i soja sosom.
Korisnikov avatar
By elizevin
pesto nije bas najbolje uspeo
ili ja samo ne volim pesto, sto je moguce :(

@mars: nemam ja dovoljno ni posuda sa ledom, a ni mesta u zamrzivacu za tolike kockice nazalost :)
Korisnikov avatar
By Mars
taj peršun baš rodio, znači...

ni ja ne volim pesto, a bosiljak u salatama obožavam.
By Aven
^
Fino mi je ovo bilo i lijepo omekšta taj keljić dinstanjem. Narezala sam uz njega i malo luka.

Jedino što sam pretjerala sa sweet soya sauce, iako jako volim kad mi se upije u piletinu.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je počelo u jednom trenutku da se suši, a nije bilo gotovo, i dodao sam sos kao tečnost, kao vodu. Ukusno je bilo, ali mislim da sam ipak dobio neko trovanje kasnije u toku dana.
Korisnikov avatar
By elizevin
nije mi skoro ovako tesko palo kuvanje :(

vracam se od drugarice u 22h sa dogovorom da sutra provedem ceo dan sa njom i njenom bebom u zoo vrtu. Divna stvar, ali nezgodna za nas koji ne mozemo da samo udjemo u pekaru i narucimo kroasan. Sto znaci - treba sa pola litre loze u sebi praviti dorucak i rucak za poneti

elem, spremila sam pet-sest lchf pogacica od mesanih semenki sa pestom, prepolovila ih i namazala namazom od pavlake i persuna. Lepo su ispale, probala sam jednu

Takodje u rerni su mi bataci, sa kojih cu, kad budu res, da skinem meso, i stavim ih kao dodatak uz ove pogacice. Ima za dvoje, i za mene i za drugaricu :)

E ali stvarno je moglo da prodje i bez toliko loze :(
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e to je mana/nedostatak* takvog, iako zdravog, načina ishrane. ja nisam bila ni na kakvoj specijalnoj dijeti, ali sam izbegavala izvesne namirnice, i tako sam par godina jela ručak i užinu iz plastičnih posudica (u prevodu, kao što ti za sutra nameravaš) :/

* znam da mnoge iritira kada neko ubacuje strane reči u svoj govor, stoga sam želela da skrenem pažnju koliko bolje paše engleska reč shortcoming u odnosu na ove dve srpske. takav mi je životni put bio, da sam određene godine provela koristeći gotovo isključivo engleski jezik, pa mi je ponekad daleko lakše da se izrazim na engleskom jeziku. i evo konkretnog primera, dakle ako neko od jezičara zna bolji prevod reči shortcoming neka predloži.
Korisnikov avatar
By elizevin
jeste shortcoming, ali je velika prednost to sto nikada ikada vise ne moram da se brinem da cu se ugojiti, bez obzira koliko se satirem od klope. Takodje, nikada vise nisam bolesna. Tako da definitivno nadoknadjuje sitne nedostatke udobnosti ^^
Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam kupila gotovu Dr.Oetker picu (ristorante) pa sam odozgo stavila svoje pečurke i sireve pa sam to ispekla i slatko jela.
Korisnikov avatar
By Madonna
Barenu neslanu šalu
Gotovo je, odričem se ukusa
By Aven
Za promjenu nešto zdravo.
Skuhala sam piletinu i brokulu na pari ( :love: ), dodala nasjeckanog češnjaka, crvene paprike u prahu i maslinovog ulja. Na piletinu kapnula malo soya saucea i super.

Bili su u planu ćevapi, ali tijelo je htjelo nešto kuhano.

Brokula mi je lately najdraže povrće. :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
I ja ga tamanim (kod mene u kraju je masc.)

Ali ga stvarno najviše volim skroz živog.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Kako mi se jedu dobre lignje...

Ot: mislim da ću danas sladak kupus sa govedinom da kuvam.
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam pravila onaj kupus (ponajvise zbog toga sto nisam imala kupus). Pravio sam onaj dip sa spanacem, ali nisma jeo, jos se hladi u fržideru.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pekla batake i punila pecurke persunom i belim lukom

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
uh mora da meso super mirise
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!