Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By filipkum
The Flash mi je bas nedostajao, a poceo da pratim Six feet under, vec godinama zapocinjem i nikako da je odgledam, videcemo da li cu sad
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
da vinci's demons - cancelled
CEO starza, nije hteo ni da vidi rezultate trece sezone, koja btw jos nije ni pocela, a odlucio je da ugasi seriju jebem ga usta balava
Korisnikov avatar
By Hys.
meni se ama bas nista ne gleda od ponudjenog. Sve mi je "meh"

Eventualno da konacno pogledam 2. sezonu bron/broen, to sam cuvala za crne dane. I ima ona engleska mr strange nesto nesto sto mi se dojmi, ali to cekam da se scout gleda pa da gledamo zajedno jer obe volimo te madjije i tako to. Mr robot mi se recimo dopao al sam stala na 7 epizodi.

Grejz je toliko skrnav odavno da cak ni ja nemam snage da pogledam nove epizode. Vise mi likovi nisu dragi :(
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Leftovers 2x02
koliko se meni samo ovo dopada. iako je jako spora, 10 puta mi je more exciting od tipa ouat ili sta vec. bas uzivam u svakoj sekundi ove misterije :)

kako su dosli i zasto sada znamo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728691#p2728691]bothways napisao:[/url]p=2728587#p2728587]Hit
Meni je dafuq ona scena sa ženom i bebom posle openinga. Valjda će da objasne tih 9 minuta mog života.
a cini mi se da odgovor na tih 9 minuta necemo skoro dobiti :D

---
ono na sta su nas naveli da mislimo je, da je kevin razlog nestanka one vode. pokusao je da se udavi dok je mesecario, a nesto ga je spasilo.
odgovore nam na jedno pitanje, a otvore se jos 10. bas dolazim u iskusenje da procitam knjigu, ali ne bih da spoilujem seriju, posle mi se nece ni gledati. ugh
Korisnikov avatar
By Timothy
Jel gleda ko How to Get Away with Murder?
Bih da počnem, al me malo ježi činjenica da ista osoba radi i Greys Anatomy
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ok je ^
meni se svidja, dovoljno je entertaining
Korisnikov avatar
By gossip
once upon a time ima bas mlak pocetak sezone
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2729364#p2729364]Hitsugaya napisao:[/url]Leftovers 2x02
koliko se meni samo ovo dopada. iako je jako spora, 10 puta mi je more exciting od tipa ouat ili sta vec. bas uzivam u svakoj sekundi ove misterije :)

kako su dosli i zasto sada znamo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2728691#p2728691]bothways napisao:[/url]p=2728587#p2728587]Hit
Meni je dafuq ona scena sa ženom i bebom posle openinga. Valjda će da objasne tih 9 minuta mog života.
a cini mi se da odgovor na tih 9 minuta necemo skoro dobiti :D

---
ono na sta su nas naveli da mislimo je, da je kevin razlog nestanka one vode. pokusao je da se udavi dok je mesecario, a nesto ga je spasilo.
odgovore nam na jedno pitanje, a otvore se jos 10. bas dolazim u iskusenje da procitam knjigu, ali ne bih da spoilujem seriju, posle mi se nece ni gledati. ugh
Meni se čini kao da se u tom gradiću dešavaju i druga "čudesa" osim "nenestanka" ljudi.

A važno da nekad dobijemo odgovor na tih 9 minuta. Ne mora odmah, imam strpljenja :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni neko treba da objasni onu kozu u dajneru :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ne znam.. Ne bih mogao ispratiti ovoliko serija kao nsc. Svaka mu čast.
Imam nekoliko kojima sam veran.

Počela mi je druga sezona The Leftovers, pratim The Walking Dead, AHS.. I mislim da je to to, za ovu jesen.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nsc you've been on your computer whole weekend. shouldn't you go out and socialize with your friends
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
zasto sam mislio da ces prepoznati qoute :facepalm:

sala nsc, sala.

edit: gle, editovao si
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!