Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By reveal
Kako se nosite sa besom? Koje metode koristite i koliko su uspesne?
Da li ste nekada imali teze posledice zbog necega sto ste uradili u afektu?

Koji su najbolji kanali kojima moze da se kontrolise bes? :seljache:
By OpetMacak86
Nemam ja probleme s besom ja to potiskujem dok mi ne izadje osip :lol:
Salim se...mada srptvarno nemam problema s tim jer sam hladovina...a tebi preporucujem neki sport,cisto da imas gde da izduvas negativnu energiju kad se nakupi
By alexandermagic
1. Sa vremenom sam razvio svoje metode koje su se pokazale kao uspjesne.

2. Da, posljedicno je proisteklo napisano pod tockom 1.

3. Individualno. Zidar i lijecnik ce izabrati uglavnom razlicite kanale/metode, ako bi banalizirali.
Korisnikov avatar
By Madonna
Moj bes ne mozete da pratite :tempo:
Korisnikov avatar
By elizevin
generalno nisam impulsivna i ne desava mi se da zapenim gotovo nikad
to je delimicno posledica dugogodisnjeg praktikovanja meditacije, a delimicno je i sto sam matora i nisam vise toliko hormonalna (sa pms-om kao izuzetkom)
ako se desi da me neko ili nesto toliko frustrira, pomaze mi da o tome pricam sa najboljim prijateljima - rasclanim osecanje i racionalizujem ga
generalno, ja bih preporucila svakodnevnu meditaciju ljudima koji imaju problema sa kontrolom besa
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jako retko me neko dovede to tog stadijuma besa, ali nikad ne dopuštam sebi da penim, urlam, agresivno se ponašam, ako izuzmemo par scena sa ćaletom. Najgora reakcija koju neko može da izazove kod mene je da se raspravljam povišenim tonom. Eventualno da ubacim poneku psovku, ali nikad usmereno ka sagovorniku, nego samu za sebe, kao uzrečicu.

Ako me dugo drži osećaj besa, onda krenem sa smaranjem prijatelja, hlađenjem glave, racionalizacijom, i to je to.

Kad sam bio buntovni tinejdžer itekako sam umeo svašta u afektu da kažem i uradim, pa da snosim posledice; sad mnogo češće zapravo zažalim što nisam burnije odreagovao.
Korisnikov avatar
By zozefin st
ne zalim ni zbog cega sto sam uradila u besu, vise zalim zbog stvari koje nisam uradila- kada nisam odreagovala a trebala sam...
Korisnikov avatar
By gossip
vezbanjem kanalisem svu negativnu energiju

mada ipak bes je u odredjenim situacijama potreban/neophodan,samo da je u nekoj zdravoj kolicini
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene manifestacija besa zavisi od okolnosti-uzroka, aktera... u kakvom sam raspoloženju bio pre toga.

Ne mogu da se setim nekih ozbiljnijih posledica osim nekoliko polomljenih stvari.

Malo sam sada besan na sebe i prilično je teška situacija.
By Aven
Sve su rjeđe manifestacije bijesa (na van) budući da se klonim situacija i ljudi koje bi ga mogle izazvati.

Kad se nekim slučajem dogodi da ne mogu utjecati na izbor ljudi koji će neočekivano kreirati neku stresnu situaciju (posao ili edukacija), onda svjesno biram implodirati umjesto eksplodirati. Doslovno si mantram "ostani profesionalna". Poslije se oporavljam sama ili uz nečiju pomoć. I to ide sve brže. Puno pomaže trčanje ili brza vožnja bajka (još ako ima blatnih površina <3).

Prije je to bilo koma. Što bi kod nas rekli – ko bik bez bremzi. Hodajući id.
Trebalo mi je vremena da se oslobodim naučenog ponašanja.
Ima tu još posla na promjeni perspektive, osjetljivosti na neke teme i tako.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
u poslednjih pola godine ume da me uhvati naglo i jako (ne random, vec kad se desi nesto), uglavnom mi dodje da polomim nesto, sto i uradim, i prodje brzo. ranije sam uvek mogao da ga ugusim. sto nije bilo dobro. ovako je bolje.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
meni pomaže analitički pristup situaciji. inače, veoma sam temperamentna po prirodi.
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Meni bes nije problem uhvati me bukvalno na par sekundi i onda se smirim... problem je sta ostaje posle besa. Za tu osobu me apsolutno bas briga... Malo mi je freak taj osecaj ipak je to ljutsko bice.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
posedujem natprirodnu samokontrolu

..osim kada igram LoL. 2 tastature sam zamenio do sada.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
:lol:

pa dobro, ne bas tako.

volim da dajvujem pod kulu ili u 1v5 u najbitnijem mogucem trenutku. pola sekunde kasnije zazalim retardiranu odluku koju sam doneo, ali tada je vec kasno. pa tako u afektu, ni kriva ni duzna, tastatura nastrada ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!