Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by therealrocknrolla
U krajnjoj liniji, ne znate dozivljaj i niste svesni licnog pakla gojazne osobe. Budite oprezni sa svojim posalicama na njihov racun. Nekad i najbezazlenija sala moze ostaviti duboke oziljke u necijoj psihi. Mnogi postovi na ovoj temi su presli granicu sale i skolski su primer dikriminacije i izvrgavanja ruglu.
Sto je najgore i sama sam se u pojedinim fazama rugala gojaznim osobama. Ali ne iz obesti kao pojedini, vec zato sto sam u njima videla sebe. Bili su zivi podsetnik na ono sto sam zelela ostaviti iza sebe. Ej ljudi, ja sam izbrisla sve slike iz kompa, polomila diskove sa istima i pocepala svaku izradjenu fotografiju na kojoj sam gojazna.
Smorila sam i udavila, ako je iko i mogao da procita ceo post. Samo, gay raja zna kako je kad te gledaju kao sugu i ajde da ne otezavate onima koji su zbog svog fizickog izgleda u slicnoj situaciji.
Sigurno imate nekog popunjenog u uzoj ili siroj porodici, svi imaju. Kad se rugate zeni sa fotke odozgo, rugate se i svom bliznjem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!