Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726435#p2726435]Night napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726410#p2726410]overload napisao:[/url]Pogledah upravo epizodu grey's anatomy na fox life-u, pojavi se trans zena (pre-op - which is the key word in this) sa sve super portrayal-om nje kao lika (cudo, obradujem se "my favorite show just got 100 times better") i u jednom trenutku bacim pogled na titlove i naravno mora neko da se usere u sve to.

koji idiot moras biti da namerno da bi zadovoljio svoju netrpeljivost odjednom odlucis da ne poznajes svoj posao koji si proteklih 30 minuta runtime-a super poznavao i obavljao i svesno prevedes rec she (jedino kad se govorilo o tom liku) (3 puta) i her (jedanput) kao "on" i "njegov"?

And to top it off, poslednju recenicu upucenu tom istom liku od strane trans-friendly doktora koja glasi "Rosalinda, how long have you been..." prevedes kao "Rozalinda, koliko dugo si bio..." .

i just had to let this out somewhere.. :phew:
#angrytranswoman
Upravo videh istu epizodu na fox life-u. Tamo su preveli kako treba.
gledao si reprizu? i kid you not, kad je muz (njen brat) od Mirande Bailey u jednom trenutku odlucio da ipak kaze "she" iako mu se ne svidja ta ideja i dalje su prevodili kao "on".
a za onu poslednju recenicu sam 100% sigurna.

anyway, u sustini, meni je bitan sasvim pristojan portrayal koji su napravili od nje u seriji sto se retko vidja u mainstream TV shows. hmm mozda jedino kad je Bailey-eva rekla "She is a transgender" je bilo malo bezveze..

..but you can't expect everything. svejedno, jedva cekam nastavak price odnosa nje i njenog brata.
Korisnikov avatar
By Night
Ne znam, verovatno je bila repriza posto je bilo pola jedan. A moguce je da sam propustio, jer se ne secam da je na kraju rekao "she".
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Merkelanović. (@Merkozi) :lol:

No bareback smajli. :lol:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726549#p2726549]Vel boy napisao:[/url]nećeš ti mene nikad više isprovocirati da dobijem opomenu zbog jednog tebe, a znam šta bih ti rekao, provokatoru sitni :zastita:
edit, dakle, tinejdž crnci uglavnom ne deluju teroristički prema gejevima ovde, i zapravo gejevi su u solidarnosti s crncima tj. Afroamerikancima protiv policijskog rasizma.
vidiš, za Srbiju i zemlje exYu nezamislivo....
By OpetMacak86
Nemojte da me banujete,opet sam izgubio sifru za onaj drugi nalog

Kad se budem vratio kuci,u srbju sredicu to pa mi nece ovaj vise trebati,a do tad nemojte da me banujete
By OpetMacak86
Jbg,ne mogu da imporujem bookmarkove na tablet i nema sanse da sad nesto uradim...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Uvek imas onu mogucnost "zaboravljena sifra" Macane gde ce ti poslati mejl na adresu pomocu koje si se registrovao.
By OpetMacak86
Ma ne mogu da pristupim tom mailu.da mogu ja bih samo menjao lozinku i kraj.nego nemam.ni lozinku od tog maila,niti imam vise taj broj na koji mi je mail bio prijavljen da resetujem sifru xD
By OpetMacak86
Ma Problem je sto ja znam sifru,samo ne mogu nikako da je pravilno odkucam jer vise nemam pojma koje slovo ide malo a koje veliko xD
Al ako kojim cudom ubodem ja cu sve to da sredim
By OpetMacak86
Gledam danas s balkona sve plavi neki,belomusasti svabe u komsiluku...a meni se isprala farba tako da nissm nesto egzotican...trebao sam ja da osvezim onu crnu pre nego sto sam poso xD
Korisnikov avatar
By Kiborg
I tako...
Izvadih trenerku iz ormana, krenuli su hladni dani :(
Korisnikov avatar
By Hys.
plasim se da zapocnem dan.
Javno obecavam da neću više zajebavati vas matore gejeve...dva klinca '97 godište me muvaju....i osecam se tako zrelo naspram njih fuuuuuuck....ja sam '97 godine trčo u podrum zbog bombardovanja a oni su izlazili iz p....
Madaaaaaaaaaa to je samo 6 godina razlike tako da nije toliko kripi....tako da ono....i dalje cu da zajebavam matore gejeve.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2727263#p2727263]Timothy napisao:[/url]Javno obecavam da neću više zajebavati vas matore gejeve...dva klinca '97 godište me muvaju....i osecam se tako zrelo naspram njih fuuuuuuck....ja sam '97 godine trčo u podrum zbog bombardovanja a oni su izlazili iz p....
Madaaaaaaaaaa to je samo 6 godina razlike tako da nije toliko kripi....tako da ono....i dalje cu da zajebavam matore gejeve.

...pa ti si pre vremena trč'o u podrum!
Korisnikov avatar
By gossip
Nocas je Bloody Moon,prosle godine kada je bio slican event doziveo sam manji udes,tako da moram da budem extra careful u narednih 24h :D
  • 1
  • 816
  • 817
  • 818
  • 819
  • 820
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!