Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724803#p2724803]Sunce napisao:[/url]Volim talentovane ljude, strastvene ljude, posvecenost, predanost, slobodu, iznad svega slobodu. Volim decu, volim bake, volim Milenu Dravic, volim planinu i svezinu, mirise, setnje, ljude koji nisu cool, volim neopustene, stidljive, luckaste. Volim da proucavam rec osetljivost. Volim crnu, iako mi plava donosi srecu. Volim da budem infantilan. Volim da zasmejavam ljude. Volim da se pravim da sam glup. Volim da filmove gledam u bioskopu. Volim grcke statue, Karavadja, Mondrijana, Miroa, miris apoteke i knjizare. Volim da mastam o nekome, volim sto je na forumu sada Anton Pavlovic.
Ne prepisuj! :D A za Mondrijana imaš jedan :kiss: Svi nešto Kandinski, Kandinski, a ja se ko siroče uhvatio za geometrijsku apstrakciju. Fino je vidjeti da ima još mondrijanofila :D

A mogu i ovo da nalijepim, kad sam već tu :blush:
Korisnikov avatar
By miccka
volim
da volim , zaljubljenost,zagrljaj, poljubac, harizmu..
atmosferu kuci kada smo svi zajedno, secanja koja me greju, rano jutro uz kafu,sunce prirodu, more, kisu,zivotinje, muziku,film,jednostavnost, iznenadjenja , knjizevnost, psihologiju..mir , nebo osuto zvezdanim sjajem..osecaj srece...
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724806#p2724806]Anton Pavlovič napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724803#p2724803]Sunce napisao:[/url]

Ne prepisuj! :D A za Mondrijana imaš jedan :kiss: Svi nešto Kandinski, Kandinski, a ja se ko siroče uhvatio za geometrijsku apstrakciju. Fino je vidjeti da ima još mondijanofila :D

A mogu i ovo da nalijepim, kad sam već tu :blush:
Volim ljude koji znaju da pisu. tacnije, divim se piscima. Cesto razmisljam da je lakse baviti se muzikom ili slikanjem. Napisati dobar roman, to je vrhunsko umetnicko delo. Volim filmove, ali i zivotne situacije u kojima negativac sa pocetka postaje pozitivac na kraju. Tacnije, da se otkriva da nije bio negativac ni na pocetku. Volim pisanje naucnih radova, volim otkrice manje poznatih stvari. Volim da pripitomljavam divlje zveri (ljude).
Korisnikov avatar
By gossip
volim da poranim.pa da idem da vezbam
a isto tako volim i da vilenim nocu

znam da te dve stvari bas ne idu zajedno jbg :D
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724953#p2724953]Sunce napisao:[/url]
Volim ljude koji znaju da pisu. tacnije, divim se piscima. Cesto razmisljam da je lakse baviti se muzikom ili slikanjem. Napisati dobar roman, to je vrhunsko umetnicko delo....
E sad stani, ovo je već spooky. :shocked: Bukvalno, ali bukvalno sam danas razmišljao o ovome. Imam ja tako neke momente, pa se u mislima sam sa sobom sit ispričam (sreća što ti dijalozi ne izlaze u audio formatu), dođem do nekog konačnog odgovora ili sve ostavim za neko kasnije dumanje, pred spavanje i slično. I danas mi pade na um kako su muzika i slikarstvo savršene umjetnosti, umjetnosti u kojima stvoriš jedno umjetničko djelo, tako tanano, izbaciš svoja osjećanja, ljubav, sreću, bijes, tugu, šta god, predočiš ga javnosti i tačka. Ne moraš ga objašnjavati, boje i tonovi govore umjesto tebe. A u književnosti, tu imaš falinku da si stalno u nekom zaostatku, da ti uvijek nedostaje ono nešto, ona riječ koja će nadomjestiti onu nijansu crvene ili onih nekoliko vezanih nota. Sve što tamo prosto "istreseš", ovdje moraš da opišeš, da pretočiš u onih trideset slova, da ukalupiš, a da bude opet dovoljno široko da se približi tom nekom "apstraktnom idealu". I kad je situacija već takva, nekako si i izloženiji sudu javnosti, kritici, osjećaš se ogoljeno, nema te distance, tog platna koje ćuti, te muzike koja je skrivena iza nekog paravana. Ovdje je sve na izvol'te, stojiš nag, u milosti i nemilosti dobronamjernih i onih drugih.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja sam jutros pomislio na jedan lep ..al sam se setio da je prikacen za kretena pa me prosla zelja

----

volim da jedem, da spavam dok me neko vozi i da mirisem cvece
Korisnikov avatar
By zozefin st
volim ovaj forum jebeshmisve
toliko puta sam se (kao i sada ) oraspolozila citajuci duhovite postove i spontane fazone po starim temama
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725128#p2725128]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725054#p2725054]svemirskimajmun napisao:[/url]ja sam jutros pomislio na jedan lep ..al sam se setio da je prikacen za kretena pa me prosla zelja
pa odseci to i stavi u teglu za zimu
nije tolko lep
+ neka mozda neko bude hteo svinju i kobas u paketu, pa ne bih razdvajao
Korisnikov avatar
By macak86
volim moje ne očupane obrve,urednije su nego nekima očupane
Korisnikov avatar
By Sunce
Volim nase stare emisije u kojima se razgovara sa glumicama i glumcima, volim Toskanu, renesansne vrtove, detalje na fasadama, prozorima i vratima, volim knizare, miris novih knjiga, bojica, volim skolski pribor, olovke, blokove, gumice, zarezace, volim lepe mirise, bocice parfema, vinske case. Volim da sanjam, volim da posmatram ljude, u putovanjima volim prostor oko recepcije hotela i uocenu razliku izmedju dnevne poslovne atmosfera i nocne, prigusene - kao da ce se desiti neko poznanstvo.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
^ Дало би сте ту доста тога преписати, поготово ова Тоскана и детаљи на фасадама, прозорима и вратима. :)

.....

Елем, волим камео појављивања Алфреда Хичкока. <3 Ајд што је био генијалан, али што се човјек добро забављао... :D
Korisnikov avatar
By macak86
volim ovakve stene,planinske krajeve uopšte...evo svako jutro od kako sam ovde ja skuvam kafu,i zasednem na stepenice odakle imam pogled na maglovite stene koje lagano isparavaju na jutarnjem suncu...i svaki čas čekam s koje strane će da proleti neki zmaj :lol:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Волим кад с неким остварим толико јаку везу да нас ни простор ни вријеме не могу удаљити. Не чули се мјесецима, не видјели се годинама, ми смо ту једно за друго, а сваки сљедећи сусрет наставља тамо гдје је прошли стао, као да је све било јуче.
Korisnikov avatar
By Night
Volim viseznacnost i neodredjenost u engleskom jeziku. Mada ume i dosta da nervira kada treba da prevedem.
Korisnikov avatar
By Night
^Kao i slobodu u gradjenju sintagmi.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Mađarski jezik, Dostojevskog, pilates, Natašu Bekvalac, meditaciju, cigarete...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!