Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725236#p2725236]Srklet napisao:[/url]
All the actors were Puerto Rican; the two boys were David Boira and Adalberto Martinez Mojica and the girl was Donna Bottman,[8] who was an aspiring actress and model. All of them were cast by the Pet Shop Boys.[/i]
i tada sam jos kontala situaciju :D
al sta ces, kad su mi bili fini svi... jbga :lol:

al super na ovim podacima jer me zanima nesto vise o njima, pa cu malo da guglam :lol:

edit
ova riba je picka i dan danas :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
Kakav dan! I šta nas još čeka... :drkanje:
Korisnikov avatar
By Madonna
Kurac umocen u vodku pa uvaljan u kokain
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Gazda stana mi je dao popust ovih par meseci pošto nisam u Bg. Dogovorili smo se da mogu da dođem zbog ispita na par dana.

I evo me u Beogradu, zbog ispita, ostajem stvarno samo par dana. Međutim ja zaboravio da mu se javim čim sam stigao, a stvarno sam planirao danas da ga zovem.

Vraćam se iz prodavnice, otključavam vrata, kad on iza mene. Došao kao nešto zbog kućnog saveta, nema broj telefona ničiji iz zgrade, bla bla bla - glupa priča, došao da proveri stan, garant. A ja se skroz pogubio. I stan u apsolutnom haosu. Objasnim ja sve njemu ali sam tako neubedljiv i anksiozan bio, niko mi ne bi poverovao da sam stvarno samo par dana ovde. Ako nije i ranije proveravao stan, sad verovatno misli da sam ovde sve vreme. Fuck. :uplasen:
teksaške cheerleaderice komemoriraju 9/11 :lol:

i kaže jedna od njih:
Everybody that is saying that this is, well, basically a disaster, I don't care what you all say. Others like it, others don't. I respect your opinions. But while my video is getting over 1K on here, it's getting over 8,000,000 views on Facebook and getting reposted all from Alaska to Florida, all the way up to New York, and this was taken in Texas! 100.5 MYfm and KBMT - 12 have also recognized and reposted my vid. My face is being shown all over American, and perhaps will also be shown all over to Japan soon. So anybody that has something bad to say, Fuck You All, I'm going viral.

:shocked: ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Korvin, Katengl i ja smo se na našem grupnom četu dogovorili da uvedemo dan kada se dopisujemo ćirilicom, da se malo desenzitivizujemo, jer je u poslednje vreme online koriste uglavnom srbende, nacionalisti, desničari & co.

Četnički Četvrtak. <3

Naravno, radi balansa u univerzumu, uveli smo i još jedan tematski dan.

Ustaški Utorak, kada se dopisujemo na hrvatskom. <3
Korisnikov avatar
By gossip
and I know he'll be the death of me
Korisnikov avatar
By macak86
to se meni jednom desdilo slučajno.nisam imao ni cigare čime da kupim xD
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ufff... taj spot. čak i dan danas mi privlači pažnju.

ne znam zašto ali tako suptilno izražena homoeretičnost me mnogo privlači. o.o
  • 1
  • 813
  • 814
  • 815
  • 816
  • 817
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!