Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pa bila bi muzika iz "Amelije Pulen", mada me za nju vežu neka negativna iskustva, pa se tu lomim, a ovako, pa bilo koji film u kome muziku potpisuje Enio Morikone. Recimo "Bilo jednom na Divljem zapadu", "Misija", "Dobar, rđav, ružan"... "Lovac na jelene" ima dobru muziku, svi Almodovarovi filmovi, od prvog do posljednjeg, pa mjuzikli "Čikago", "Kosa", "Kabare", "Mulen Ruž", "Fantastična braća Bejker"....

Omiljeni mjuzikl?
Korisnikov avatar
By Sunce
U Beogradu, najcesce kod kuce. Nista interesantno.

Lepu muziku si naveo. Dodao bih tu neku muziku, ali necu da davim.

Koji su najtuzniji filmovi koje si do sada gledala/gledao?
Korisnikov avatar
By Sunce
Andjeo za mojim stolom. Istina je, i Jesenja sonata. To je presnazno kada se prvi put gleda.

Muzika za koju bi mogao da kazes da je tvoja?
By Kragi
Nekakav progresivniji r'n'r u najsirem smislu, premda slusam sve i svasta.

Tvoji utisci o Partizanovom ucescu u kvalifikacijama za ligu sampiona? :smeh:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sasvim slučajno sam gledala... svakako ne zaslužuju.

da li slušaš muziku na ulici?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Ako mi se dojmi i zapadne za uho, zastanem i odslušam. Naravno, ima i tu svega i svačega.

Da si superjunak/-inja, koju supermoć bi volio/-ljela da imaš?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nije superheroj, ali ima jedan lik, autističan je i brilijantan. on matematičke operacije izvodi na neverovatan način, brojevi su za njega slike, boje, emocije. i ne samo matematičke operacije i brojevi, uopšte način na koji razmišlja i poima je "out of this world". e to bih volela za svoju supermoć.

isto.
By Aven
Moć teleportacije. Tisuću puta sam zaželjela da je imam.

Biste li voljeli "čuti" misli drugih ljudi?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da

jako

al to je neki emotivni mazohizam. volim da nadjem "tajne stvari" koje me povredjuju. imam potrebu za tim. kad kopam po necim uvek se nekako nadam da cu naci nesto tako.

isto
By Aven
Ne bih voljela čuti tuđe misli, biti nevidljiva i sl.

Kako se postavljate prema ljudima koji su vam totalno nebitni ili nezanimljivi, a oni se silno trude zadobiti vašu pažnju?
Korisnikov avatar
By Sorry
Ovisi o raspoloženju. Ili ih hranim kratkim odgovorima dok ne shvate da više od toga neće izvući iz mene ili im uprem prstom u ono što mi ih čini nebitnima/nezanimljivima. Sve to napravim s mašnicom na vrhu. U većini slučajeva.

Koliko često su ti prvi dojmovi i konačni dojmovi?
By Aven
Često. Budući da ima izuzetaka, uzimam ih s rezervom (prve dojmove). Ljudi nerijetko ne poznaju ni sami sebe, nesigurni su, a i robovi su razno-raznih potreba i očekivanja, stoga si ne uzimam za pravo da ih procjenjujem na osnovu prvog dojma.

Mudro je to nekoć rekao Epiktet:

Ne dozvolite da vas očiglednost dojma obori s nogu, nego recite:
"Dojmu, pričekaj malo. Dopusti mi da vidim kakav si i što predstavljaš."

:)

S ozbiljnijim mišljenjem o osobi pričekam dok se ne upoznam s ponavljajućim obrascima ponašanja.

Isto.
Korisnikov avatar
By Night
Retko, jer ne zelim da budem iskljuciv. Svako moze da se promeni, a i prvi utisak svakako moze da vara, i ne verujem da neko moze na osnovu prvog utiska da procita osobu.

Da li imate prevelika ocekivanja od zivota?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Ko me jednom izda, ja mu više ruke ne pružam. :durenje:

Jesi li od onih koji se štrecnu kad im se nešto lijepo događa? Znate ono: previše se radujem, sutra ću sigurno plakati.
By Aven
Recimo da nisam navikla na veliku količinu ushićenih emocija.
Kad mi se takvo što dogodi, treba mi vremena da se naučim ponašati u tim okolnostima.
Blue stanje mi je najprirodnije.

Imate li u krugu prijatelja osobe koje su vam karakterno sušta suprotnost?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa rekla bih da imam.
No, to ne znaci nista :D

Smatras li da je ok da biciklista vozi sa slusalicama u usima?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Nein.

Da li si ko mali/-a skupljao/-la sličice, poštanske markice, novčanice itd.?
Korisnikov avatar
By Sunce
Da. Imam albume sa nekim slicicama, tipa Zivotinjsko carstvo i slicno. Imam i sada albume sa postanskim markama (zovu se marke, a ne markice), i albume sa novcem. Volim zbirke.

Cime bi voleo da se bavis u slobodno vreme?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
^ Ekskuze mua, nesam školovala. Znači, marke. :D

ONT: Volio bih da crtam, da ponovo povratim "slikarski nerv" koji sam glupavo pustio niz vodu.

Šta je veće prokletstvo, ljepota ili pamet (ako je uopšte prokletstvo)?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pamet, definitivno, nema veceg zla od pameti

isto
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisu prokletstvo.

Arsen Dedic ili Djordje Balasevic?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Arsen, naravno. Balašević mi nikad nije legao. Dobar je on pjesnik, osrednji pjevač-recitator, ali verbalni ispadi glede izbjeglica i pedera (citiram: kad budem video dva jelena da se krešu u šumi, tad će mi to biti normalno), na primjer, koštali su ga moje naklonosti. Nekako mi je ljigav. :kafa:

Znaju li gejevi šta žene žele? :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
uglavnom znaju
sta bi uradio da nadjes kamencic u sendvicu, jel bi prestao da ga kupujes na to m mestu ili bi se zalio?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Uf, velika je vjerovatnoća da se ne bih žalio. Uglavnom sam previše fin (čitati: budala), pa prećutim svašta nešto, prosto me sramota tuđe sramote, tuđeg propusta, ne bunim se nešto ni kad je roba felerična, tj. nije mi pravo, ali rijetko kad reagujem. U posljednje vrijeme sam riješio, čerez mirne glave, da promijenim to kod sebe. Ako već dajem pare, želim i adekvatnu uslugu. Niko mi ništa džaba ne daje, molin lipo. E da, a sendvič bih definitivno prestao kupovati. Bar nešto. :D

Kampanjac si?
By alexandermagic
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722038#p2722038]gnossienne napisao:[/url]Zato što se toliko trudi da djeluje kao strogo kontrolisana osoba, da ga skoro svaka sitnica dovede do dezinhibicije i provale njegovih frustracija. Čak i sad, on bi rekao da je to zato što on to tako želi. Kako da ne.
Tko si ti uopce, i otkud ti ideja da nesto o meni znas ?

---

Nemam sklonost kampanjskom pristupu, od djetinjstva.

Q: Omiljeni glumac i najdrazi odigrani lik istog ?
Korisnikov avatar
By zozefin st
entoni hopkins , u filmu kad jaganjci utihnu

omiljena glumica i najdrazi odigrani lik iste?
  • 1
  • 765
  • 766
  • 767
  • 768
  • 769
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!