Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
treba mi izgovor da odložim pakovanje na još sat vremena...
Korisnikov avatar
By Macan86
oterao sam ga...namerno...posle malo više od pola godine kuckanja koje nije vidilo nigde...uradeo sam ono štio bi svako normalan urade.

hoće li neko da mi objasni zašto se onda osećam kao govno?
Korisnikov avatar
By Hys.
macane,

ako neko oce da te upozna, on ce da te upozna. Ima ono - he is just not that into you :-/

Tako da nema potrebe da se osecas kao govno.
Korisnikov avatar
By Macan86
paa realno,zato sam ga i odkačio,da je hteo stvarno nešto, do sad bi se nešto i desilo...
valjda mi je samo prešlo u naviku da kuckam s njim pa se zato osećam bez veze...
Ko želi, nađe način, ko ne želi, smišlja izgovore. A ti takvi su jajare najobičnije. Nikad mi neće biti jasno zašto je toliko teško reći: nisi moj tip, ne sviđaš mi se, ja bih da budemo samo prijatelji, ovo, ono, bilo šta, samo bez tog ogavnog zavlačenja. No, obično tu bude ona lažna nada, ti se primiš, misliš da je to ono pravo, a onda krene besomučna igrarija u kojoj strada onaj koji se istinski vezao. I u ovom slučaju to si ti, pa je logično što se osjećaš loše, pogotovo što prolaziš kroz mazohističku fazu u kojoj ćeš negdje kriviti sebe zbog toga što se dogodilo. Kad prođe neko vrijeme, a sve bude i prođe, iskristalisaće se stvari i vidjećeš da je sve bilo tako kako je trebalo biti. Možda ćeš čak biti ljut na sebe što to nisi presjekao ranije. Sad malo da odboluješ, pa na noge lagano. Kako ono kaže divni Mika:

Voleti, voleti, voleti,
od ljubavi se razboleti.

Voleti, voleti, voleti
to će me uvek boleti…

Voleti, voleti, voleti…
A kako tome odoleti?

Odboleti. Preboleti.
Šta dalje? Pa ponovo voleti.

:)
Korisnikov avatar
By bothways
Super što moja majka za pravdanje za neodlazak na svadbu kod daljih rođaka priča da sam ja uzeo kola, pa eto nismo mogli da dođemo. A samo im se prosto nije išlo (nije ni meni, naravno). A najlakše je svaliti lažnu krivicu na druge.
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte,još uvek nisam siguran da li da ponesem lap top
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kultur fašista sa najtupavijim pogledom na svetu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Vratio sam se sa letovanja kući sad u sred noći, ne radi ni jedna prodavnica, sad moram da čekam Maxi da se otvori u 6, nemam šta da jedem.
Imam neki jogurt doduše...
Korisnikov avatar
By gossip
hahaha ako budemo pravili proslavu hocu ;) :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ima neka, koja radi isto od 06h
Tragedija
Well, uh, say, for example, there's a woman who adequately serves three men.
Three different men - sexually. And enjoys them all. A woman who gives as good as she gets.
I believe that woman is more honest than the, uh, faithful wife in her own bedroom who serves one man whilst thinking of another.

There's physical promiscuity, and there's mental promiscuity, Mr. Vetters.
And I believe that the hypocrisy of the latter presents a far greater danger to our society.

(Masters of Sex, S03E02)
Korisnikov avatar
By gossip
sestri koja se nimalo ne razume u android sam namestio belu ciganku kao zvuk zvona i iskreno se nadam da ce joj telefon zazvoniti dok je u prevozu ili tako negde u javnosti ^.^ :giggle: :mischevious:
  • 1
  • 811
  • 812
  • 813
  • 814
  • 815
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!