Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
ali on ne želi dete zbog toga zato što želi da odgaja dete nego da bi imao potvrdu za familiju i komšiluk da nije gay...deca ne služe za to...nije fer da neko koristi odraslu osobu a kamo li tek dete kao živu masku...

da on hoće dete zato što stvarno hoće da bude roditelj onda bi bilo ok,niko mu ne bi rekao da to ne treba...ali on prvo mora da dovede sebe u red a ne da ubeđuje sebe da je promašen slučaj zato što je gay pa tek onda da uopšte razmišlja o tome da odgaja jedno,a kamo li tek četiri deteta...nije to samo eto ono se rodi on dobije automacki tituju oca i sve je super,nego to mora da se vaspitava,to traži pažnju,vreme...traži ljubav...a kog će da voli čovek koji na prvom mestu ne voli sebe?
By Niceguy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2723995#p2723995]Macan86 napisao:[/url]ali on ne želi dete zbog toga zato što želi da odgaja dete nego da bi imao potvrdu za familiju i komšiluk da nije gay...deca ne služe za to...nije fer da neko koristi odraslu osobu a kamo li tek dete kao živu masku...

da on hoće dete zato što stvarno hoće da bude roditelj onda bi bilo ok,niko mu ne bi rekao da to ne treba...ali on prvo mora da dovede sebe u red a ne da ubeđuje sebe da je promašen slučaj zato što je gay pa tek onda da uopšte razmišlja o tome da odgaja jedno,a kamo li tek četiri deteta...nije to samo eto ono se rodi on dobije automacki tituju oca i sve je super,nego to mora da se vaspitava,to traži pažnju,vreme...traži ljubav...a kog će da voli čovek koji na prvom mestu ne voli sebe?
A mozda ce mu dete pomoci da prihati i zavoli sebe, da postane srecniji. Decu dobiju ludi tinejdzeri, koji nemaju pojma o zivotu, cigancici koji nisu ni punoletni, muslimanke radjaju bez da ih neko pita da li zele copor dece I svejedno na kraju ih svi vole; naravno da ima I izuzetaka. E onda moze vala I jedan malo depresivni Sima koji ima zarku zelju (I to je pet puta ponovio). Pitao bih ga sad da li zeli decu radi dece ili da bi to dete natrljao na nos svom npr homofobichnom sefu. Uostalom mogao bi ovde da se ukljuci I neki roditelj da posavetuje coveka, a ne sve prosvetljeni gejovi bez kucheta I macheta, sa stavom kao da cekaju trece chukununuche. :iskolacen:
ama, čoveče, nije nikakav problem što Sima hoće decu, živ on i zdrav bio i neka ima dece koliko hoće , već je problem što je nastupio izrazito autohomofobično, heteronormativno-simpatizerski, isto kao da ga je neko poslao pred Prajd da širi autohomofobiju ex gej "pokreta" i tzv. konverzije.

svakako da ako nađe kompatibilnu mu lezbejku ili biseksualku ili čak razumevajuću heteroseksualku svu sreću mu želim/o. ali, ako je bio došao da promoviše srećnost heteroseksualnosti a nesrećnost homoseksualnosti ili biseksualnosti (a baš to je radio..., jesi li mu pažljivo pročitao sve postove, Niceguy?) to ne bi trebalo da prolazi na ovom mestu. plain and simple.

p.s. kao što sam davno rekao u jednoj od mnogobrojnih tema o gejevima i roditeljstvu (a koje Sima nije pročitao niti je hteo da čita uopšte), razlog što ja npr. nemam još uvek decu nije taj što sam homoseksualac, već što mi je pre(o)življavanje u strahu pod homomržnjom i heteroseksizmom paralizovalo seksualno emotivni život toliko da osećam da mi je mladost ukradena i da ju stalno nekako trebam nadoknaditi, iako sam i dalje mlad, ali moram izgledati i mlađi nego što jesam. u takvom stanju stvari, nisam još spreman za roditeljstvo. ali, za to---- krivim društvenu heteronormativnost i ogorčen sam na nju jer je činjenica da mi je ukrala faze mladosti (da ne pominjem pre(o)življavanje pod ratom u BiH kao mladi civil i gej koji je to morao da krije pod pretnjom i smrću), za razliku od Sime, a ne da se divim niti veličam heteronormativnost kao što on radi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!