Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Kad me zujanje komarca probudi usred noći. Nemam problem da mi pije krv, neka uzme i po' litre, samo da jebeno ne zuji! I onda sve po redu: ustaj, pali svjetlo, izigravaj PVO... Naravno, kurva se po paljenju svjetla negdje obično zavuče, pa moram dreždati pola sata dok okrvavim ruke. U to se i rasanim, ode mi još pola sata dok se uspavam i probudim se ko da me je tenk pregazio.
By Aven
1.
Kad netko isforsira dramatičan glas preko telefona očekujući da ga se pita: Što je bilo? Je li se nešto dogodilo? Čim se to napravi glas se instant vrati u normalu. :roll:

2.
Fascinantno mi je da svaka treća do četvrta osoba koju upoznam misli za sebe da ima šesto čulo/nevjerojatnu intuiciju/proročanske sposobnosti i sl. Ne znam što ti ljudi jedu i kakav zrak dišu da žive u takvim self-deluzijama. Nikad nisam čula da takvo što izjavljuje netko kome je psihologija profesija. Moguće zato jer im to profesori još na prvoj godini izbiju iz glave.

Edit:
Razmišljam kako bi to bilo sjajno eliminacijsko pitanje za potencijalnu partnericu. :D
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
... vrućinu, ljeto, svaku temperaturu koja se približava 30. stepenu, a kamoli kad ide preko toga.
Korisnikov avatar
By gossip
kada mi znoj upadne u oci....it burns!
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
... kad se dvije meni bliske osobe posvađaju, ali baš posvađaju (nema natrag), i kad dođem u situaciju da ne znam više kako da se postavim spram jedne, spram druge, šta da pričam, kako da se dalje družimo, kako da ih mirim...
By Kragi
Osobe koje se nadredjenima uvlace u dupe.

Zene koje flertom sa nadredjenima pokusavaju da dobiju povlastice a pritom nece da se jebu sa pomenutima.

Kad mi se obrate sa 'sefe' :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne podnosim ljude koji su uvek "svejedno" ili "kako hoćeš"...
Aman, odluči se barem jednom u životu
By Aven
^
:lol:

Prija i ja smo na račun te teme imale dobrih godinu dana zajebanciju:

- Kako hoćeš.

- Meni je svejedno. Ti odluči.

- Ne moramo danas ako nećeš. Možemo i 2020. godine ako želiš.

* * *

OnTop.;

Vlastitu prokrastinaciju. Autosabotaža na n-tu potenciju. :/
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Romeo i slične gej pijačarnice za prodaju robe široke potrošnje.
By Aven
Rečenice poput:

Bio bi red da...

Napravi to kako spada.

Posebno kad je moja percepcija reda i kako spada dijametralno suprotna sugovornikovoj. :ozbiljan:

Osim toga mi crpe energiju iluzije koje o meni grade (nezreli) ljudi i pokušaj nametanja razočaranja i zamjerki kad im ne potkrijepim očekivanja.

Ne bi išlo. Moj konto automatski blokira takve pokušaje transfera. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Rovita i nedovoljno pržena jaja. Svakakve gadosti mogu istrpjeti, ali kad vidim nepečeno bjelance kako se onako razvlači, automatski mi krene nagon za povraćanjem. Slika
Korisnikov avatar
By mikeli
Ljude, koji sve znaju, a nisu svesni toga. Umesto da unovce to svoje sve znanje, oni se dice snjim. Svest svoje nesvesti. Cao.

Mnogo toga, ranije nisam podnosio, nebih zamarao, jednostavno se navikne, ogugla, ignorise, makne od takvih ...
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Ne podnosim spoznaju da je nečije povlađivanje, tople riječi, zajednički interesi, zajednička sanjarenja, sve na tu kartu bliskosti i onog "gle, kako smo se našli" bila samo igra ka ostvarenju nekog zacrtanog cilja. Ne podnosim šlihtare, makijaveliste i ne podnosim kad predugo nosim ružičaste naočare, pa mi se okviri preduboko usijeku i ostave ružičaste tragove... za uspomenu i dugo sjećanje.
Korisnikov avatar
By Macan86
ne podnosim osećaj kad nešto što mi je bitno ne zavisi od mene...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nepostovanje tudjeg ukusa, nametanje estetskog apsolutizma
kad su ljudi opsesivni u vezi necega sto ne vole
( ͡o ͜ʖ ͡o)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kad ljudi tripuju da su intelektualne gromade zato sto ne slusaju Anu Bekutu nego Avicii-ja, Solomuna i Jamie XX-a.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!