Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Moras naucit plivat. To, voznja automobila i bicikla je nesto podrazumijevano za sve. Zasto te netko ne ubaci u vodu kad se najmanje nadas ? :/

Andrie, lEpo sa tvoje strane sto imas obzira, no tebe treba zanimat da se pomogne tebi. Oni ne rade besplatno i sto ce radit poslije ili zbog tebe nije tvoj problem.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[quote="alexandermagic"]Moras naucit plivat. To, voznja automobila i bicikla je nesto podrazumijevano za sve. Zasto te netko ne ubaci u vodu kad se najmanje nadas ? :/
[/quote

jer bi me nakon toga vadio iz vode a onda bi zavrsili svaku komunikaciju za svagda ta osoba i ja
ne vozim ni automobil. nisam polagao kad sam bio mladji, sad nikako da odvojim novca za to
By alexandermagic
Ja bih te ubacio i ne bih te izvadio dok se ne opustis i ne naucim te. I bolEla bi me neka stvar hocemo li dalje komunicirat.

Btw, postoji ta neka osoba koja svake godine uredno ide na ljetovanje, a jos se nije niti jednom okupao, jer ne zna da pliva.

Pitas ga: a zasto ides na more, kad ne znas da plivas ? Onda slijedi cijela tirada o tome koliko mu to prija, a okoncala se sa pitanjem : kad ga toliko volis, sto bi ti trebalo bit ekstra motiv, zasto barem nisi platio da te netko nauci plivat kako bi u potpunosti uzivao ?
Prazan pogled. Nema racionalnog objasnjenja.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703819#p2703819]Aven napisao:[/url]
AndrieExilia napisao:i dosla do zakljucka da bi u tom slučaju i mom psihologu bio potreban psiholog...
Ukoliko bi taj neki hipotetski psiholog radio svoj posao kako treba, onda bi, između ostalog, imao i svog psihologa tj. supervizora, kao i grupne supervizije s kolegama. Doduše, to je više svojstveno psihoterapeutima koji dugoročno i temeljito rade na uzroku i trajnoj promjeni obrazaca ponašanja koji nas "koče", a ne (samo) simptomu. :)

OT:
Bolesti.
Svakako nisam u mogućnosti da uzmem psihologa, tako da je sve ovo apsolutno nevažno ;)

Ma ko bi meni pomogao. Davno sam naucila da ljudi uglavnom brinu samo za sebe, tako da cu i ja morati sama sebe da sredim, nekako. ;)
Korisnikov avatar
By Night
zaljubljivanja u strejt lika -.-
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Uspjeha, ostvarenja snova, da će se sve završiti onako kako sam negdje zacrtao, zamislio, odsanjario... Mislim da se ne bih umio snaći u takvoj situaciji.
Korisnikov avatar
By hippo...
Da cu da ostanem sama i da nikad necu pronacii neku za koju cu da kazem da je ona za ceo zivot. To mi je najjezivije nesto.. a inace se plasim uzasno smrti. Mozda je to povezano sa ovim prethodnim. :stopdrogi:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
^ +1

Usamljenost, pogotovo pod stare dane mi je jako zastrašujuća. A smrt mi i strah ali i više nekakva depresivna stvarnost. Ono, doći će kad tad, jebiga, sranje, kme kme. Bojim se trenutka smrti - ne bih voleo da budem svestan svog umiranja. Tuđe smrti su mi jako potresne takođe, pogotovo ako ima nekih nerešenih, neizrečenih stvari. Mislim da je religioznim ljudima dosta lakše da se nose sa svojom i tuđom smrću.
Korisnikov avatar
By Macan86
plašim se da se uoznajem sa momcima s kojim kuckam na chatu,romeu i fb...diže mi se kosa na glavi od same te ideje...obično ne razmišljam o tome mnogo...ali svaki put kad razmišljam ja...joj mislim da to definitivno nije zdravo...
Korisnikov avatar
By Macan86
moje razmišljanje...jeste da imam razlog...ali do skoro nisam shvato koliko je to ustvari ozbiljna posledica koju sam izvuko i koliko me ustvari koči
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
A sve je to komplikovano u svojoj jednostavnosti i jednostavno u svojoj komplikovanosti. Sad kad to kažeš, sjetim se sebe, pa zaključim da sam negdje isto razmišljao, možda i sad razmišljam, a opet tamo gdje nisam tako razmišljao, gdje sam, ajmo reći, rizikovao, neki drugi su tako razmišljali.... kad pogledam iz ove vizure. Sve u svemu, niko miran, niko spokojan. :roll: Ali opet se negdje zapitam, možda baš to nešto nije trebalo da se desi, čim je neko previše razmišljao i previše oklijevao. Valjda treba taj mozaik da se poklopi sa svih strana, da nalegne kockica na kockicu, razmišljanje na razmišljanje, strah na strah, rizik na rizik, ko će ga znati. :)
By Deni5
Da se nikada neću stvarno zaljubiti u nekakoga i ta osoba u mene.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!