Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
reasons to live:

fortitude, druga sezona 2016. godine.
hannibal, uskoro će poslednja epiyoda. :placko:
the fall, nisu mi jasne te pauze između sezona.
real humans aka äkta människor (ako ikada izađe treća sezona)
twin peaks, 2016.
the x-files ???

gillian anderson je moja boginja. :love:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Odgledah i drugu sezonu Masters of Sex. Serija jeste negdje svježa i drugačija, za pohvalu je psihologizacija likova, ali ne mogu se oteti utisku kako je ipak precijenjena. Vidim da kritičari svršavaju na nju, a generalno mi nije jasno zašto. Da je sad nešto skandalozna, pa i nije, šta bi se tek moglo reći za Shameless ili Nip/Tuck, a obje su kudikamo kvalitetnije serije i čovjek jedva čeka sljedeću epizodu. Ovdje mi je, pak, sve nekako ravno. Mogu komotno i da propustim. Isti utisak sam imao sa drugom sezonom True Detective. Da prestanem gledati, ne bi mi falila. Dalje, kontam da su to pioniri u istraživanju ljudske seksualnosti, još u vrijeme i te kako postojeće rasne segregacije, pa valjda autori misle da se vodimo duhom vremena. Skandalozno je samim tim što se dešava u pedesetim i šezdesetim godinama. Nije nego. I ide mi na živce to sivilo koje se forsira u novim serijama. Nisam ni ja sad za staroholivudske krajnosti - ovaj je bijel, ovaj je crn, ali pretjerali su sa seksualnim crnilom. Kao da nema neko drugo iskakanje iz 'moralnih tračnica' od preljube u braku. I dokle više opšte mjesto o seksualno frustriranim domaćicama iz te epohe... :oklagija: Ranije je bar bilo neke političke korektnosti, pa ti ćušnu jednog ovakvog, onakvog, ovdje nema ni jednog jedinog primjerka kome je dovoljan samo njegov partner, koji je sretan u braku, koji voli svoju ženu, muža, djecu... Sve nesretno i nezadovoljno, sve vara i švrlja, aman! Za moj ukus je to previše, jer ovo je čista generalizacija i krajnost, ništa manja od bajkovitih primjera iz prošlosti. A ona djeca u seriji im dođu ko kakva ikebana. Čini mi se da gladni idu na spavanje, niko ih ne ferma ni tri posto. Dvije sezone trpimo one smorove od doktora - nije govno, već se pas posro. :roll: To je ubjedljivo najdosadniji dio, a s obzirom da na njih dvoje otpada polovina serije, ubiju mi i ono malo volje za gledanjem. Ok, krešete se i "istražujete", kao, ali dvadeset i kusur faking epizoda... I opet nikako stvari da se nazovu pravim imenom. Ona mrcina od Mastersa, za četiri godine koliko pokriva prije svega druga sezona (a taj put se prešao u pola jedne epizode, što je čist debilizam), ne uzme nijedno dijete u ruke, a kamoli da ga pomazi, poljubi... Pa ili je on bio tolika skotina u stvarnom životu, ili ga je autor biografije ocrnio, ili je scenarista nešto dopisao, ili je to slobodna interpretacija glavnog glumca, ili sam ja ćorav i tupav, pa ne kontam kako neko može imati takav prelaz u odnosu na nekog koji je maltene bio naci po pitanju dobijanja djeteta u prvoj sezoni, jerbo su mu tad bili spori spermići, šta li. Znači, serija se vrti isključivo oko ovog naduvenka, samoživca i egocentrika, prvo treba da saosjećamo sa njegovim reproduktivnim problemom, a u drugoj sezoni sa njegovom seksualnom aparaturom koja je, eto, zakazala. Sve je podređeno tome. Uh, kako mi je lik antipatičan, pa to je strašno. I da nije onih epizodnih likova, koji su jedina svijetla tačka u seriji, mislim da bih odavno digao ruke. :sleep:
Korisnikov avatar
By gossip
gledao fear the walking dead...nije losa
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Oh, kakav zaokret u trećoj sezoni Masters of Sex. :hail2: Klinci odrasli, dobili "pravo glasa" i sad smo dobili onu željenu dinamiku i dramatiku. A i dvojac djeluje svježije, skinuli su ružičasto-istraživačke naočare i suočili se sa svijetom oko sebe. I konačno mi proradi onaj osjećaj: jedva čekam sljedeću epizodu! :tapse:
Korisnikov avatar
By dharmox
Pogledao Fear the walking dead...onako, relativno zanimljivo.
Dobra je i Чернобыль: Зона отчуждения i Blindspot koja je tek startovala.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
I sad se čeka nedjelja i osma epizoda treće sezone Masters of Sex. Da mi je ko pričao da će ovako da se poprave... :kucaudrvo: Naravno, to ne znači da ne stoji ono što sam ranije rekao apropo prve i druge. :kafa:
Korisnikov avatar
By gossip
penny dreadful ima potencijal da mi postane favorite tv show
stigao do 4te epizode druge sezone...:love: it so far
Korisnikov avatar
By Blady
Kako mi je natezanje gledati penny, uh :sigh:

No, krenula sam sa Wayward Pines, nije losa...
malo me je navukla, podseca na under the dome, ali se nadam da je bolje uradjena.
Korisnikov avatar
By Laerem
Omg. Hannibal zavrsio strastvenom scenom seksa. Koja take-no-prisoners romantika! Izvana se smijem, iznutra placem od srece. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Blady
Wayward Pines :up:
spickala celu sezonu,
ko ce docekati sledecu :(
Korisnikov avatar
By Srklet
deutschland 83 7,5/10

preporučujem. unatoč nekim manama, jako zanimljiva serija.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Black sails

Brat me navuk'o, a i svidja mi se tematika.

A s vremena na vreme odgledam neku epizodu Body of proof, Castle i The big bang theory, kad nahvatam dovoljno vremena i dok ne stignem do poslednje sezone..
Korisnikov avatar
By gossip
trenutno gledam The Flash
svidja mi se bas
naravno nije bolji od Arrow ali je svakako toplo preporucujem

pritom mi se dopadaju ukrstanja Arrow i Flash
Korisnikov avatar
By Srklet
skinuo 'bloodline', 'narcos' i 'daredevil'... :hmm:

u 'bloodline' glumi ben mendelsohn, jedan mi od najdražih glumaca, pa i ako serija bude sranje njega ću s uživanjem gledati.
Korisnikov avatar
By gossip
zavrsavam flash :rida:

uskoro krecem sa tomorrow people
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Eh da, htedoh da ti kazem da gledas tomorrow people jer je tamo robi mc :D

---

jaoo cudo, ne gledam nista. pratim par animea iz ove letenje sezone sto jos nisu gotovi, i to je to
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!