Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Daleko, daleko iza mojih ledja pricaju da sam peder. :zvezda:
Vecina kaze da sam bezosecajna osoba.
Za neke sam naivna i osecajna osoba.
Neki smatraju da sam nadrogiran jer sam skoro non stop srecan.:lol::okret:
Za neke sam prepametan za neke sam debilcina.

...
Korisnikov avatar
By Srklet
'pa jel ti yugofilna vreco govana sebe vidis kao Anju Reschke. gordan napuhaček mudaček kroz kitaček Ustašama,desničarima,fašistima i inima'
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da sam kao termit
----mogu da jedem konstantno bez prestanka :)))
Korisnikov avatar
By Srklet
taj Duhaček opet potvrđuje da je jadan i lažljivac, nitko nije to tu napisao, a pogotovo ne ja, ocrnio je cijelu gay zajednicu.
Duhačeku je i sinjska alka puna seksualnih aluzija, pa se ne čudim da mu je u glavi sve A ili B, nije se baš pokazao pametnim ili dalekovidnim.

Upravo je to što on radi fašizam, znači da se svi trebaju složit s njegovim, inače su wannabe ubojice i nacisti. Fino taj podržava različitost i pluralizam mišljenja. On bi da je sve LGBT po njegovoj wannabe komunističkoj viziji, a svi koji mu ne pašu od nas, jer koristimo mozak, mora da smo najgori ološ, pravedno nas je oklevetati. Omaložava radi pišljivih 200-300 kuna za taj članak. Smeće i govno, neka slobodno to prenese, Duhaček ti si dvodimenzionalno dno dna i crna bara intelektualne diskusije. Nitko tu nije pozvao na ubojstvo, linč ili plinske komore, sajt ima mehanizme sankcije od više ljudi/admina, diskusija služi da se pogleda šira slika i dugoročni utjecaj primanja više milijuna ljudi s bliskog istoka u EU, jer se vidi propala asimilacija te kulture u europsku i vrlo vjerojatni sukob civilizacija, civilni rat domicilnog stanovništva i populacije, teroristički napadi kao na Charlie Hebdo (slobodu izražavanja/satire) i drugi.

Duhaček je taj koji treba na stup srama u gay zajednici, jer za 200-300kn kleveće i baca ljagu prema različitima, LGBT zajednici. Kolko ja znam on se potpisao Markički za njen referendum, tolko o tome.

+

autor članka je osoba s dijagnozom i kao takav ne bi trebao iznositi stavove u javnosti.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
keva mi je cesto govorila da sam samoziva

drugi - da sam zivela pod staklenim zvonom i da treba da budem samostalnija
da sam vrlo konzervativna
da imam veliki nos
da previse radim
da premalo radim
Korisnikov avatar
By elizevin
da sam suvise ostra i judgy mcjudgerson prema drugim ljudima

sto je i istina donekle, trudim se da to promenim
Korisnikov avatar
By emo_haos_
da sam stalno namrgođena
da sam preozbiljna

o.O
Korisnikov avatar
By Hys.
Stvarno ne znam sta mi pricaju iza ledja.

U lice - pa ni u lice mi ne pricaju mnogo kakva sam. :shrug:

Hm, da, uglavnom insinuiraju suptilno /not/ da sam jebezljiva za butchicama. Mislim, to sama kazem, nema tu sad neke misterije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!