Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
da sad je vreme da prizanm
radio sam jogu jednom kod kuce..it was awful

eto priznajem pogresili sam al ja sam to morala da uradim vama mozda smesno al ja sam to morala

e da volim svecu da radim... i volim ono kad se uvatis za noge i klatis se ..al sam objasnio
SVAKA MI CAS :kiss: za mene
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pene sa paradajz pireom, tikvicama, pirotskim kačkavaljem i bosiljkom.
Korisnikov avatar
By spliff
pilav sa piletinom
srpska salata
Korisnikov avatar
By Anhedonie
malo pre, humus, divno ispao <3 mazao ga na socnu crvenu papriku, savrseno <3

Slika

sutra cu uz njega za rucak da isprzim (bez ulja!) pilece belo. uvalja se u kecap, biozacin i majcinu dusicu i bude socno i ukusno. jaooo jedva cekam rucak sutra :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
naravno. potopis leblebiju da prenoci, izbacis tu vodu, isperes, stavis da se kuva u novoj vodi, jedno sat-dva, cisto da bude dovoljno mekana da od nje moze da se napravi krem (kao krompir za pire). kad se skuva, izbacis vodu u kojoj se kuvalo, ubacis tahini, maslinovo, iscedis limun, nekoliko cena belog luka, zacine po zelji (ovaj put sam stavio puno persuna i suve tucane paprike, i malo kurkume), so, biber i vodu pa sve to u blender. tacne mere su manje-vise nebitne, zavisi od ukusa. samo pazi da ne preteras sa tahinijem, ume da bude prejak. moj safe bet je na 250g sirove leblebije ~120g tahinija. al tipa recept kaze jedan cen belog luka, ja stavim 5. i par kasika soka od limuna, ja iscedim ceo. kul stvar je sto uvek mozes da eksperimentises sa ukusom u toku pravljenja jer uvek mozes da probas kakav ukus ima.
Korisnikov avatar
By zozefin st
hvala anhedonie :)

inace za slican recept sam vec chula, nego kolko znam obicno je humus krem ili bezh boje. a ovo sto si pravio je zute boje pa sam pomislila da si koristio neke drugacije sastojke od uobicajenog
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
medenjake koji nisu ispali ok

ima neko isproban recept za medenjake?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722509#p2722509]zozefin st napisao:[/url]inace za slican recept sam vec chula, nego kolko znam obicno je humus krem ili bezh boje. a ovo sto si pravio je zute boje pa sam pomislila da si koristio neke drugacije sastojke od uobicajenog
Mislim da je to zbog kurkume, ali nek me Anhe ispravi ako griješim.
4NY K3Y napisao:medenjake koji nisu ispali ok

ima neko isproban recept za medenjake?
Ovo je provjeren recept. Em su najukusniji medenjaci koje sam jeo, em su mi uspjeli svaki put. I još po receptu časnih sestara (karmelićanke) iz okoline Đakova. Ne prave ni one svašta, ipak im je to samostanska ekonomija. :D

Tijesto:

- 5 kašika vode
- 4 kašike meda
- 1 kašika masti
- 1 kašika (ravna) sode bikarbone
- 200 g šećera
- 500 grama brašna
- 2 žumanca
-1 jaje (cijelo)
- malo cimeta
- malo soli

Snijeg:

- 3 bjelanca
- 9 kašika šećera u prahu
- malo limunovog soka

Zamijesiš tijesto, ostaviš da počiva sat vremena, još jednom premijesiš, onda nauljiš ruke i oblikuješ kuglice veličine oraha. Staviš na papir za pečenje i pečeš na 180-200 stepeni. Vrijeme pečenja zavisi od same pećnice, ali računaj da kad donja strana dobije tamniju boju, to je to.

Kad su gotovi, napraviš snijeg. Mikserom čvrsto umutiš bjelance, dodaš im šećer u prahu, pri kraju malo limunovog soka i onda nastaviš miješati na pari 15-20 minuta. Medenjake staviš u jednu veću posudu, istreseš na njih gotov snijeg, brzo izmiješaš, preko svakog pređeš prstom, kako bi mu izgladio površinu, i staviš na celofan da se suše na vazduhu. Sutradan ih preokreneš, da se i odozdo malo prosuše. I računaj da ti svi medenjaci neće biti baš glatki, pošto se snijeg brzo suši, pa će ovi koje glačaš pri kraju ipak ostati malo hrapaviji u odnosu na one prve.

Nota bene: Možeš praviti i bez snijega, ja ih uglavnom tako pravim, pošto mi pravljenje premaza oduzme više vremena, a i pipavo je. To pravim samo u specijalnim prilikama. Ovako, da skratiš muke, možeš ispeći samo tijesto, preukusno je i tako. I još nešto, od ove mjere ispadne baš dosta medenjaka, a najukusniji su kad odstoje par dana. Pa, eto, prijatno! :)
Korisnikov avatar
By Blady
Alo Anhe,
pa ti si bas kuvarica postao, ljubi te tvoja bleki :*
Korisnikov avatar
By Anhedonie
il to il da jedem kuvani krompir do kraja zivota jer tebra bolje ne ume >.>
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
PRAVI SE DA NE UME DA BI TI KUVAO
---------------------------
papriku s jajima i josx nisam pojeo
a nista nisam zajebo msm kako to moze da se zajebe ..nego eto smanjio mi se apetit :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Blady
Nego, pravila sam jednu brutalika salatu,
naravno, opet sam smilila kombinaciju, ali nisam ufotkala.
Sastav je;
sargarepa, krastavci, paradajz, jedan cen belog luka, susam, svez persun, bosiljak, biber, so, maslinovo ulje i pavlaka.
Divna salata, divna
Korisnikov avatar
By Anhedonie
piletinu i pecurke sa povrcem u belom vinu

sa pavlakom i cherry pradajzom, sveze ubranim

Slika

a sad jedem smoothie od banane, kupina i borovnica

a za dorucak sam jeo indijski orah

savrsen dan <3
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pošto sam danas hiperaktivan, maloprije napravih sos za sutra. Nije baš karbonara, ali bazirao sam ga na panceti. Prodinstao luk i mrkvu, dodao slaninu, sve fino pirjao, onda dodao paradajz na kockice (oguljen), začinio crnim biberom, bosiljkom i origanom i pred kraj dodao tikvice (propržene kockice). I sad još samo pene i parmezan preko i :mljac:
Korisnikov avatar
By Hys.
sta je razljevak?

ot

punjene tikvice. kuvane. u paradajz sosu sa povrcem i tako to.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!