Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
isao nekim puticem kroz razna polja i sume, sreo jako pitomu srnu, blejala tu pored mene, pasla travu, nije bila uznemirena mojim prisustvom
Korisnikov avatar
By Hys.
dzulijen mur, tom waits i ja u nekom kompaundu koji okruzuju pobunjenici, nemiri u nekoj drzavi, smisljamo plan kako da pobegnemo.

ne mogu ja da sanjam kako obljubljujem dzulijen, ne, mora neka apokalipsa.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Sanjala kako smo Zlatna 'tica i ja nesto morali da odemo kod Hys, ali smo se zaglavili kod raskrsnice na autokomandi i nismo znali na koju stranu treba da idemo. :smirk:
Korisnikov avatar
By milidecilitar
U poslednje vreme mi se proredila kosa i naravno pizdim zbog toga... sanjao sam da sedim za kompom i da sam provukao prste kroz kosu i da je u ruci bilo dosta kose. :uplasen: :uplasen:
Korisnikov avatar
By Macan86
sanjao sam da me je neko napao da me pljačka i ja sad kao nekako njemu uzmem pištolj i pucam ja u njega...i kao odem u zatvor za to...a zatvor kao neka koliba od trske sve se raspada a unutra sedi moja (pokojna) učiteljica iz osnovne i čeka me da nešto prepisujem s table.
Korisnikov avatar
By gossip
da me napadaju vampiri i da ih teram sa UV svetloscu o.O
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
A bio je neki ludački san, ništa neobično za mene. Gledam prenos svjetskog prvenstva u atletici. Djelimično imam osjećaj kao da sam na tribinama, djelimično kao da pratim TV prenos. U jednom momentu kamere se okreću ka sredini stadiona, počinje takmičenje u bacanju kladiva. Kad ja tamo, ono međutim - predstavnik Srbije, imenom i prezimenom Ahho Ošo (niđe veze :D ). Žgoljavko u crvenom trikou, ni nalik razbacanoj i od brda odvaljenoj konkurenciji, poče da se vrti, sve brže i brže, hitnu ono kladivo i ono, praveći elipsoidne pokrete, pade izvan travnate površine, tik uz atletsku stazu. Na semaforu poče blicati NEW WR! Crveni vižljavko poče skakati, a ja se polakoh probudih, mrmljajući: Ahho Ošo, Ahho Ošo! :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da sam bio na nekoj plazi i neki lik mi reko da mi dlake na grudima lice na tetovazu betmen simbola iz daleka
Korisnikov avatar
By gossip
da treba da se ozenim sa Hermionom Granger :lol: :facepalm:
By Aven
Unutar dva mjeseca već drugi put analni sex s muškarcem koji mi nevjerojatno godi.
Zanimljivo.

Drugi san se isto ponovio već treći put (samo druga akterica); prilazi mi neka random (privlačna) žena sa željom da bude nešto između nas i ja se užasno nelagodno osjećam (anksioznost pomiješana s iritacijom) jer sam (i u snu) svjesna da volim drugu. To se ni po čemu ne razlikuje od stvarnosti.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Kapute, šalove, cijelu noć, čini mi se, slagao sam boje i tkanine. Tjeh, nikako da odem do hemijske čistionice...
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrrrrrlo čudan san. Ajd što se ne mogu jasnije sjetiti, tj. mogao sam, ali to je bilo tek na momente, pošto mi se čini da me je često budio, pa bih opet zaspao, nastavio tamo gdje sam stao, tako da sačuvah neke fragmente, obrise, a to što je ostalo, proizvodi žuč koja mi se ne dopada. Kao da sam bio nazočan nekom razgovoru, sudeći po mom snu, nekoga ko je postao sretan, krenuo dalje. I baš je neobično, kao da se izmiješalo stvarno i virtuelno, kao da sam taj razgovor mogao pratiti, kao da je prolazio ispisan na monitoru, a istovremeno sam sjedio u nekom bistrou na kraj nekog puta, gledao sam taj novi par koji je, eto, tek započinjao tu vezu, a sve je bilo na nekom nivou koji je bio nekako produhovljen, uman, pun nekog slatkog razumijevanja, kao da se poznaju godinama, kao da će ta nježnost biti krunisana pred mojim očima. I ne znam kako, i ne znam zašto, učinilo mi se kao da sam ja dio svega toga, da treba to da vidim, kao da mi je taj neko sve to poručivao, nešto između njegovog - vidiš, mogli smo i mi ovako - i moga - vidiš, mogao si i ti ovako. I dođe mi žao i krivo, ne na njegovu sreću, pošto ju je odveć zaslužio, već na to što tu sreću ne dijeli sa mnom.

I negdje mi prođe:

Zaboravio sam jutros pesmu jednu ja,
Pesmu jednu u snu što sam svu noć slušao:
Da je čujem uzalud sam danas kušao,
Kao da je pesma bila sreća moja sva.
Zaboravio sam jutros pesmu jednu ja.
Korisnikov avatar
By Night
Da se vozim od grada do grada, kroz crvene australijske pustinje, u sklopu nekog bike festa. To mi je i jedna o zivotnih zelja, minus bike fest :D
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724890#p2724890]Aven napisao:[/url]Unutar dva mjeseca već drugi put analni sex s muškarcem koji mi nevjerojatno godi.
Ovaj put samo pokušaj. Naime, sanjala sam da to radim, tj. pokušavam raditi s gay frendom koji je počeo plakati za bivšim pa sam ga zagrlila i tješila. Pederi. :roll:

U drugom snu sam sanjala da mi je otac crossdresser i kako mi se majka žali da to nije normalno, na što joj ja odgovaram da je zatucana. <3

Bila bih oduševljena kad bi to bila istina. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Inače imam i ja stick-in-the-mud konzervativnu rodicu, gotovo aseksualnu kako se prezentuje (mada se pričalo da je imala momka jednom nekog) za koju bih sve dao da je lezbejka... Mislim sranje što se nalazi u porodici u kojoj se nalazi, i sa mozgom sa kojim ima, ali bilo bi barem beskrajno zabavno meni. <3
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prethodnik mesec dana sam sanjala isključivo kineze i japance

ovaj mesec sanjam brodove
i pećinske ljude i tako neka čudovišta

baš fino
Korisnikov avatar
By zozefin st
sanjala sam da su mene i jos dve starije lezbejke napali , i da smo dospeli u bolnicu sa laksim povredama, a ja sam osetila olaksanje jer ne moram na kontrolni iz fizike, posto nisam nista ucila...
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!