Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

@ alexandermagic

Ne znam dje bas mene nadje covek od onoliki narod. :D Svaka druga rec mu bila kurac, ali ne zbog nervoze oko auta (naprotiv) vec mi se cini da je deo svakodnevne retorike. Ne pitah ga ni sta ce u Kg-u ni gde je krenuo tek mi samo rece da je izmedju ostalog bio u TC Plaza. :neznam:

1. Ove godine nisam jeo sladoled uopste ;)

2. Jesam li ja jedina osoba koja nije ni citala ni 'gledala' Tolkina i Rolingovu?
Korisnikov avatar
By gnossienne
Moguće :lol:

Odgovoriće ili glumiti da ne vidi naše postove, pitanje je sad :hamlet:
Korisnikov avatar
By Macan86
ovo mi je najgori dan ikad...a nema još ni podne...mislim da cu sad pravo u krevet dok mi nije pao luster na glavu ili me ne spuca neka kometa...ili šta ja znam šta sve mogu da dožovim još do večeras
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Baš divno što profesorka istorije umetnosti/dizajna u svojim udžbenicima sve naslove, nazive i imena piše u originalu, valjda se podrazumeva da treba da znam 10 stranih jezika i pravila čitanja/transkripcije.

Tres Riches Heures??? KAKO SE TO TRANSKRIBUJE, KAKO SE TO ČITA? JA NISAM UČIO FRANCUSKI! ŽENO BOŽIJA!
Тре Рише Уре? Тре Риш Ер? Reći ću joj na ispitu Трес Рицхес Хеурес, nek se jebe.

Pa onda čista nepismenost, i informatička i gramatička.

"Reč grafika vodi svoje poreklo od grčke reči ##########, to znači grebati" (koji kurac? je l' pročitao ovo neko pre objavljivanja, štampanja?)

I izrazi tipa "jezik dizajna je postao izbor u svetu gde too much nikada nije dovoljno"
Pa to je stvarno too much.
Pun intended (copyright 2015 by Korvin)

Žena jeste veći deo života živela u Beču, gde je i doktorirala, ali ako joj srpski već nije jača strana, mogla je uposliti lektora, a ne da se blamira ovakvim ispadima.

I kao da joj je neko rekao 'slušaj, svako poglavlje mora da ima po još 3 strane'.
Znači đene-đene normalno predavanje, gradivo - i onda poslednje tri strane SERENDA. Ponavlja već rečeno, priča o random stvarima, nepovezano, subjektivno, skoro beletristički - ALO BRE, NE ZANIMA ME TVOJE MIŠLJENJE I NE ČITAM ROMAN, POKUŠAVAM DA NAUČIM NEŠTO, ŠTA MI SEREŠ TU!

MRŠ.

Ova literatura je nedostojna srednjoškolskog domaćeg zadatka, a kamoli fakultetskog udžbenika. Jebeš ti impresivnu biografiju, kad je neko nesposoban da prenese to svoje znanje. Nije posao predavača za svakoga.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pre 3 dana sam se ujeo za jezik, još me boli :(
Nisam spremna primiti izbjeglice. Tko zna ko sve dolazi, možda su tu i potencijalni teroristi i džihadisti, npr. ti njih lijepo ugostiš, primiš, nahraniš, pružiš im dom, a oni ti jednog jutra odrube glavu, eto. Ja sam Hrvatica lezbijka i volim svoju zemlju najviše. Moramo unijeti malo nacionalizma u naše redove hehe, nisam mislila ništa loše, ja sam tako odgojena u obitelji koja je bila progonjena u jugoslaviji, jedva smo dočekali neovisnost.

:luda:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ kad procitam tako nesto prosto mi je drago sto ovaj forum ima kakav-takav intelektualni elitizam. jebote jel mozes da ne budes u pravu na toliko nivoa :lol:
meni je naj to što su joj familiju kao proganjali komunisti ergo mrzi muslimane. :lol:

iako, cijeli topic je ludilo, teško je izabrati najbolesniji post ^^

bez brige...nijedan od tih ne bi usao u dom gdje zivi homoseksualac.tako da uzaludna tema :)

evo ja prihvacam odmah par izbjeglica ako oni prihvate moju religiju..i to sta sam gay...a bez toga da mi na spavanju odrube glavu ili poliju kiselinom...

ako im je ok to sta nas ima drugacijih..prvi sam sklon pomoc..ali nekako sam uvjeren da nisu bas rapolozeni za razlicitost
  • 1
  • 807
  • 808
  • 809
  • 810
  • 811
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!