Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pušenja. Poslije dvije sedmice "staža" bilo je: "A koji će tebi ovo govno?"

Voliš li sebe?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
onako. uglavnom ne. na momente da. ponekad se i mrzim i zelim da se udarim. a ponekad sam tako dobar da se castim necim. ja i ja smo u disfunkcionalnoj vezi. mozda bi trebalo da raskinemo.

isto
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
It was the best of times, it was the worst of times. Kobajagi da. A i ne baš.

Koga voliš?
By alexandermagic
Rijetki su oni koje ja volim, ovih drugih je mnogo, a da tipkam do prekosutra nemam namjeru.

Q: Posljednji koncert na kom si bio/la, utisci ?
Korisnikov avatar
By elizevin
Slucajno uhvatila Inke u ponedeljak u Voxu, kada sam dosla na pice s drugaricom, bili su odlicni

trenutno omiljeni muzicar/bend?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
U posljednje vrijeme najviše sam slušao Maju Sar. Prija mi.

Voliš li Almodovara?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Nesam školovala... Ali znam šest vrsta infinitivne osnove u staroslovenskom :D

Imaš li spremne želje za poslijeponoćni svemirski vatromet (Perseidi aka Suze Svetog Lorenca)?
By Aven
Nemam specijalno za tu priliku, ali imam one koje su stalno prisutne.

Sviđa li vam se vrijeme u kojem živite? Ako ne, u kojem vremenu i gdje biste voljeli živjeti?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Non mi piace. :down: Uf, ostatak pitanja je već teži. Ne bih se mogao odlučiti tek tako, volio bih živjeti u Francuskoj, u doba prosvetiteljstva, u italijanskim državicama i Dubrovačkoj republici za vrijeme renesanse i baroka, u Portugaliji nakon rekonkiste, u Patagoniji s početka 20. vijeka, a bogme i u Buenos Ajresu. A gdje je antička Grčka... :misli:

More ili planina?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nikad necu skontati ljude koji bi izmedju poznate proslosti i nepoznate buducnosti odabrali ovo prvo. Gde je tu znatizelja i radoznalost, gde je tu nadanje da ce postojati bolji trenutak od trenutnog? https://www.youtube.com/watch?v=4DE5a80I8EU" target="_blank

ont: planina.

zasto je nekim ljudima fascinantna kolazna umetnost? (klip sastavljen od raznih klipova, muzika sastavljena od vec postojecih zvukova)
Korisnikov avatar
By .:Q:.
jer, na primer, izmedju ostalog, sire uzevsi, i nasumice https://www.youtube.com/watch?v=0jJtSv-o-m4" target="_blank

imas li utisak da je u beogradu uobicajeno ne samo da ljudi pilje jedni u druge, vec i da gledaju sebi u npr. sise i bicepse dok su na ulici, u kaficu, itd...? :nokti:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2721315#p2721315]Anhedonie napisao:[/url]Nikad necu skontati ljude koji bi izmedju poznate proslosti i nepoznate buducnosti odabrali ovo prvo. Gde je tu znatizelja i radoznalost, gde je tu nadanje da ce postojati bolji trenutak od trenutnog? https://www.youtube.com/watch?v=4DE5a80I8EU" target="_blank
Poput Voltera, i ja sam povukao vodu za Lajbnicom. :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=wHDwxyB ... u.be&t=127" target="_blank :D

ONT: Ko mi je rekao da te u velikom gradu niko ne gleda, doooobro me je slagao. Imam utisak da se mnogi ogledaju pri prolasku kraj bilo koje površine koja može oslikati njegovu/njenu tjelesinu. I obično to bude usred razgovora, pa sagovornika kao slušaš, a ovamo se pućiš i samo što ne svršiš na vlastiti odraz.

Imaš li osjećaj da generalno postajemo društvo "izgubljeno u prevodu"?
By alexandermagic
Vodim racuna o sebi i meni bliskim/dragim osobama. Drustvo kao cjelina me mnogo ne zanima, niti imam namjeru dobit cir nervirajuci se zbog budala ili ispravljanjem i ukazivanjem na nesto sto se ne moze izmijeniti. Well, znacajno kvalitativno izmijeniti - ne.
Uopcen odgovor na tvoje pitanje je - da.

Q: Zamisljeni krajnji ciljevi glede tvog obrazovanja su ? Ili si zadovoljan/na dosadasnjim stupnjem i to bi bilo to ?
By Speculum Columbae
Nebo je granica, libe-aleksandre, nebo je granica.
verujem da je svaka osoba koja je ikada imala kontakt sa mnome shvatila da ja nikada nisam zadovoljan.
Isto pitanje.
By alexandermagic
VirujEn. I uz tebe, to se vjerojatno jos odnosi samo na Ulixa i vjevericu. Tako da sam indirektno odgovorio na tvoje pitanje.

Q: Izvor tvoje snage je sto ?
By Speculum Columbae
Filozofija, filologija, matematika & razni drugi darovi Muza.
uglavnom sublimacija, očito.
Omiljeni antički autor.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Euripid.

Kom piscu se ne želite vratiti ili kojem vam se baš ne vraća?
By Kragi
Doris Lesing :roll:

Ciji muzicki album si najcesce slusao/la ove godine?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Par filmova Žan-Pjer Ženea.

Šta ti je guilty pleasure?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
U skorije vrijeme, pa definitivno čekanje na ponedjeljak, kad padne skidanje nove epizode "Game of Thrones" i "Penny Dreadful". E, onda se fino zavalim, uzmem nešto slatko i guštammmmm.

Čaša je za tebe dopola puna ili dopola prazna?
By alexandermagic
Ni jedno ni drugo. Ili je puna ili je prazna. Bez sredine.

Q: Prvo mjesto na tvojoj listi interesovanja zauzima sto ?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Čaša, osim ako nije u vakuumu, je uvek skroz puna.
(wow much realism so originality such smart)

Elem, to kod mene malo 'vako, malo 'nako. Nekad je dopola puna, nekad je dopola prazna. Ili skroz puna. I skroz prazna. :lood:

Edit: Interesovanje je širok pojam. Trenutno - ispiti.

Čega se bojiš?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne znam. vec duze vreme imam strah od necega s kojim se cesto borim i koji ne mogu da definisem. i mnogo pizdim zbog toga.

edit: vutra, joga

isto (cega se bojis?)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Velikih buba/paukova i bubolikih/paukolikih stvorenja. Smrti. Zapravo, više samog trenutka umiranja, spoznaje da za par trenutaka sledi mrak i ništavilo. Voleo bih da umrem u snu.

Šta te gura napred?
Korisnikov avatar
By gossip
unutrasnja snaga + cinjenica sto je sve u zivotu prolazno i dobro i lose...pa ako je lose...znam da ce proci :)

kako provodis svoje slobodno vreme?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Trudim se da bude što aktivnije, ali sam u fazi kad sam potpuno pasivan i ono gledam filmove, blejim, ne radim ništa.

Šta odlažeš?
  • 1
  • 762
  • 763
  • 764
  • 765
  • 766
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!