Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By Speculum Columbae
Pozdrav Antone Pavloviču, ako si fellow-Žaruskoholik kao ja, a i još neki ljudi sa foruma, možda bi bilo lepo da ti preporučim njegov album iz 2013. Porpora arias, koji je možda najbolji barokni recital album ovog desetoljeća, ne samo zbog pevanja na visokom nivou, već i brižljivo odabranog programa krasnih arija velikog i zapostavljenog neapolitanskog titana, inače mog omiljenog skladatelja.
Ako si zainteresovan, dobio sam od njegovog menadžmenta i jednu ariju koja je bila snimljena za album, ali nije na kraju stavljena (unreleased, što bi se reklo) - prava ekskluziva.

Slika
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Отпоздрављам! :) И тај сам - Жарускохолик :D Хвала на препоруци, већ копам по нету. :) И на све то барокна музика <3
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
О, био бих брло рад. Захвалан до загробног живота :D
By Ulix

Znam da dugo traje, ali vredno je truda. Lucas Debargue je tako poseban. :love:

Ili prosto preskočite do Ravela... onaj Scarbo! :shok: :drama:
Korisnikov avatar
By .:Q:.
on i lukas geniušas su mi bili favoriti na čajkovskom

By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720764#p2720764].:Q:. napisao:[/url]on i lukas geniušas su mi bili favoriti na čajkovskom
Meni nije bio, ja sam se iznenadio i da je prošao do finala, zato što je delovao kao Marsovac među onim mašinama. Mislio sam da će pobediti Danijel Haritonov ili Džordž Li. Ali sam se zajebao, očito. :lol:

Sve to na stranu, on je na mnogo načina tako poseban, to kako se džez provlači kroz njegovo sviranje, ta neka baš idiosinkratična muzikalnost. Mislim da je dovoljno gledati mu izraze lica dok svira, da vidiš koliko uživa u tome što radi, to je baš retko. :love:
By Speculum Columbae
Slušam Alčinu, ide drugi čin, Mi lusinga il dolce affetto; kako lepo sija Hendlova muzika.
Sećam se prošlog leta u Bostonu, kada sam neumereno slušao isto. Ali svaki put je kao prvi.
Hendlu imam da zahvalim za sve u životu doslovno; čak su me i na fakultet primili jer sam pisao esej o njemu, kao najuticajnoj osobi u mom životu #tyžno
By Speculum Columbae
Neću reći da su me zbog porporinog quel vasto, quel fiero unosili u kuću kao badnjak,
ali zbog porporinog quel vasto, quel fiero su me unosili u kuću kao badnjak.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 37
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!