Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
NEĆU POMERITI KAIŠ ZA JOŠ JEDNU RUPU MAKAR SE UGUŠIO
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
cekamo sunce pa cemo od moje terase da napravimo saunu i topimo se :shunkica:

ili da se potopimo u u vrelo ulje kao cvarci i budemo masni, ali ukusni :shunkica:
Korisnikov avatar
By Blady
Resila sam da smanjim tu masnocu.
Korisnikov avatar
By elizevin
nesto je topljenje usporilo, moram opet da povedem racuna :(
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja po kilogramima nemam mnogo (66kg)
al dzabe kad je lose rasporedjeno

jbg ne mrdam dupe iz fotelje
Korisnikov avatar
By Kiborg
Više nego što bi trebalo

i koliko god puta da pišem na ovu temu, odgovor mu manje više dođe isti
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2697079#p2697079]ZlatnaPtica napisao:[/url]NEĆU POMERITI KAIŠ ZA JOŠ JEDNU RUPU MAKAR SE UGUŠIO
:lol:

Slično postupam s hlačama. Nema šanse da kupim nove!
U ormaru plaču one koje volim, a ne mogu ih staviti na sebe + šest vreća majica i košulja. :ozbiljan:

Nema tog vježbanja koje u svrhu skidanja kila ima učinak kao (trajna) promjena prehrambenih navika.
Vježbanje ulazi u resor stjecanja kondicije i definiranja tijela. Radim od ovog mjeseca i na prehrani. :vruce:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sad sam dobar, okrenuo sam ishranu i svoj aktivan zivot naopacke, krenuo da trcim (mada ne volim, vise volim plivanje al nema gde u ovom bgu), radim kuci vezbe, slatkise izbacio (a jeo sam ih kao da cu sutra mrem), sokove izbacio, ne przim nista vise na ulju, pazim sta kupujem itd. a prelomna tacka mi je bila kad sam bio toliko debeo da nisam fiziciki mogao da obujem carape od stomaka.
Moj plan je bio da se ugojim i to daje rezultate. Naravno, ideja da nije vazno kako cu se ugojiti je takodje dala rezultate :lol: Treba mi jos par kila. Sledeca faza je pomeranje kilaze sa struka na ramena. Trenutno 170/62.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720545#p2720545]Anhedonie napisao:[/url]sad sam dobar, okrenuo sam ishranu i svoj aktivan zivot naopacke, krenuo da trcim (mada ne volim, vise volim plivanje al nema gde u ovom bgu), radim kuci vezbe, slatkise izbacio (a jeo sam ih kao da cu sutra mrem), sokove izbacio, ne przim nista vise na ulju, pazim sta kupujem itd. a prelomna tacka mi je bila kad sam bio toliko debeo da nisam fiziciki mogao da obujem carape od stomaka.
Isto, samo sto je kod mene bilo u pitanju zavezivanje pertle.
Korisnikov avatar
By HalfJack
U redu, nije kritično. Iako bih mogao srediti prehranu, ali to ne ide. :sigh:

Tu i tamo gledam neke emisije sa super debelima Amerima pa mi je lakše. <3 Kako je jedna žena rekla "I am not fat, I am just full of fluids" :love:
Majmune, ti koji vole da jedu a da ne rade nista cijenim ostaju cijeli zivot na majcinoj kuhinji i skutama, jer ih nitko priseban ne bi tolerirao. Radit se mora. Isto tako, to sto netko enormno jede, ne znaci da ne treba bit redovan u teretani. :shamar:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720734#p2720734]alexandermagic napisao:[/url]Majmune, ti koji vole da jedu a da ne rade nista cijenim ostaju cijeli zivot na majcinoj kuhinji i skutama, jer ih nitko priseban ne bi tolerirao. Radit se mora. Isto tako, to sto netko enormno jede, ne znaci da ne treba bit redovan u teretani. :shamar:
good. ne volim prisebne.

oklem ti ta laz da se raditi mora
al nebitno, radim i ja ...samo ne fizicki :)

necu da idem u teratanu
bar ne u skorije vreme
tacno mogu da zamislim sebe kako spavam na strunjaci
natrcen, sa poluotovrenim ustima u sivoj trenerci i beloj majci
+ rascupana kosa

opaaa kosa mi je rascupana vetar je kriv za to ,,, olaolae

pre neko vece vaga pokazivala 64..al sam se vratio na 66
da ne izdam koncept ko vi ostali
sto mrsavite
IZDAJICE :shamar:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720768#p2720768]svemirskimajmun napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720734#p2720734]alexandermagic napisao:[/url]Majmune, ti koji vole da jedu a da ne rade nista cijenim ostaju cijeli zivot na majcinoj kuhinji i skutama, jer ih nitko priseban ne bi tolerirao. Radit se mora. Isto tako, to sto netko enormno jede, ne znaci da ne treba bit redovan u teretani. :shamar:

tacno mogu da zamislim sebe kako spavam na strunjaci
natrcen, sa poluotovrenim ustima u sivoj trenerci i beloj majci
+ rascupana kosa

cekajuci da ti neko uleti?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!