Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2719722#p2719722]RetributioN napisao:[/url]Sonja mi lici na Aven na toj fotki. A mozda sam i prso... :neznam:
Nisi prso. :)

Ne postoji opažanje izvan opažača, tako da, to je za tebe jednostavno bilo tako u trenutku kad si vidio sliku. Ono što ja nalazim bliskim je njen pogled koji me podsjeća na vlastitu alijenaciju (u odnosu na svijet). Nažalost, nema mi ništa seksi u tome.

* * *

I pederi hoće ići na more.

Zavidim optimizmu koji autor iskazuje na kraju teksta.
Korisnikov avatar
By Blady
Htedoh nesto da napisem na taj post, ali mi se ne da.

Ot-

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
krajnje je vreme da zaboravim na ex i nastavim dalje. počela sam da se brinem za sebe :|
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zakačio neku šipku i zamalo ne poginuh, u padu se proderah "Jebem ti sunce majku u pičku božiju". Smejali smo se tome 15 minuta. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
znao sam da je kafa u 11 uvece bad idea
Korisnikov avatar
By gossip
odjednom su svi ovi 35-godisnji pederi na grindr-u napunili 30 :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
I met them all
Everyone wants to have fun
But they will forget you the minute they're done
And just when you dare
To think that they care
Issues and issues will always be there
They're scared to admit
Their fear to commit
I find myself having to quit
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel moguce da neko sopstveno dete rodi kao pedera, godinama mu zagorcava namerno zivot zato sto je peder u svakoj mogucoj situaciji, nabacuje mu na nos sve i svakave krivice i odgovornosti od sopstvenog nezadovoljstva do pokusaja samoubistva drugog deteta (alo zeno dete ti je u depresiji godinama a ti ga vodis po manastirma ALO BRE GLUPACO) i na kraju kad to dete prsne da mu kaze da je prslo od pederluka i kad joj kazem da joj oprastam ona kaze "ne moze dete majci da oprosti ja sam autoritet" MA GONI SE BRE U TRI LEPE PIZDE MATERINE
Korisnikov avatar
By Hys.
joj bre anhe. i'd give u a hug, iako nisam hagi prson i ne znamo se. Al bio bi iskren hagic.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
moze hug al bolje bacac plamena

o jebote uvek se ponadam da joj poraso mozak. al ta hriscanska patetika i licemerstvo (opet hriscansko) mi tako digne pritisak uvek. upravo mi sere kako me ne poznaje a u isto vreme izjavila da sam ja kriv sto je ona nesrecna jer sam reko da sam peder, bolje da sam cutao i lagao kako nikad necu da se zenim :retard:
Korisnikov avatar
By Hys.
verujem da si probao, al ipak da pitam, one tehnike koje ja volim a i popaj preporucuje, u fazonu, ako si mi roditeljka ti ces me prihvatiti, emocionalno ucenjivanje i tako to ne vrede ...?
Korisnikov avatar
By elizevin
au anhe :(
ne znam sta da kazem, sem da se ako mozes okruzis lepim stvarima, prijateljima, knjigama, muzikom, lakse ce biti istrpeti kretenijadu. I samo ostro s njima, takvi ljudi se slabo menjaju, ali ih je moguce nauciti da umuknu.
  • 1
  • 801
  • 802
  • 803
  • 804
  • 805
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!