Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
#2717730
nemam pojma sto volim da caskam s tobom..ali volim
mozda ima veze to sto me malo podsecas na oca, a s njim je skoro uvek zabavno pricati
I feel safe when he drives

#ceca_licis_na_moga_oca
Korisnikov avatar
By Madonna
#2717775
People on this topic be like:

Kupi mi i cigare


:retard:
Korisnikov avatar
By Macan86
#2717807
i čupavi,šta bi? nema te pa te nema...
možda ja tebi delujem kao fin,razuman čovek...uglavnom i jesam...ali kad me neko dovede u ovakvu situaciju da izčekujem nešto što se kako izgleda nikad neće ni desiti umem da se pretvorim u stoku.
Ne volim ja da mi neko čini usluge time što me se povremeno seti čisto radi reda pošto sam ja jadan i niko me dugi neće.A sve mi se nešto čini da je ovde baš tako nešto u pitanju.
Ili piši ili ne piši uopšte jer ako ne drugačije onda ću nekog sledećeg puta kad se tako "smiluješ" nači način da te uvredim,bar koliko da te se otarasim i prekinem izčekivanje jer to kuckanje po dve tri poruke na mesec dana od pola godine koje ne vodi nigle mi već ide na kurac...
I nemoj da misliš da neću...radeo sam ja to i sa mnogo bitnijima od tebe...tako sam pojebao jednu od najozbiljnijih veza koju sam ikad imao a kamo li tek ovakva kuckanja.

edit: imam mali milio briga i problema i ne planiram da mi još jedan od njih bude i taj dal ću tebe nekad da upoznam...
Korisnikov avatar
By Madonna
#2717809
Ma tema je na mestu kao i odgovor poput ovog iznad, macanov. Zeli da mu kaze sve to, a ne kaze. Ono sto mu lezi na srcu i dusi :gotika: I u tom kontekstu ima smisla i naravno da upravo tako sluzi kao ventil
A ne - zelim da mu kazem da KASNIM al ne, previse mi je tesko ili intimno da to podelim s tom osobom........ What
The
Fuck
Korisnikov avatar
By Madonna
#2717837
Ne mogu u grcu sam ceo dan, spustaju mi pritisak vec sedmi put danas zbog foruma
Korisnikov avatar
By zozefin st
#2718786
ajde javi se
necu da te pojedem , obecavam
barem ne ovaj put
#2718792
Жао ми је што нисам слушао шугаву интуицију, што нисам отишао на вријеме, што у старту нисам одбио да будем твоја Шехерезада и весела дворска луда. Жао ми је што сам ти допустио да ме навучеш на танак лед, мислећи да ти нешто значим. Мало је рећи да си испао лицемјер, љигав, покварен. Саможивац са блаженим осмијехом, каква комбинација. Мона Лиза би ти позавидјела. Играо си на кварно, кварњаче мој. И нек ти је сретно, утопи се у педерском конформизму, нек ти он исприча причу за лаку ноћ. Сад ћеш их бар имати довољно, пробио си лед.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
#2718883
Jao, pederski konformizam, jao jao jao

Reci mi, Antone, šta misliš o EDM muzici, Madoni, šala-na-stranu frizuri?
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
#2718910
Jao, pederski, jao, hetero, isti je to par cipela (ne pravim razliku i nisam autohomofob, da se razumijemo), ali previše ga je na ovoj planeti, pa još po raznim pitanjima i raznim osnovama. Konfekcije, kalupi i emajl. Ne volEm! ;)

Uopšte uzev, ne pijem mnogo iz te šoljice čaja, što opet ne znači da mi nekad ne legne, bilo da je to zbog ritma, bilo da je zbog stihova, kojih opet može biti jedva da se "nabode na zub". Bude tu dobrih stvari, ali da ću sad uz to da đipam svaki dan - neću. A Medi je institucija, kulturološki i sociološki fenomen, nema tu šta mnogo da se priča. Na stranu njena pojava, to što već trideset i kusur godina daje domaći zadatak, muzički, vizuelno, ima žena pedesetak, ako ne i više, hitova na najprestižnijim top listama i za to joj tek treba skinuti kapu. E, nju bih već mogao da slušam i u svakodnevnim varijantama, toliko je eksperimentisala sa samim pristupom muzici da je nemoguće ne naći nešto što me neće natjerati da se pokrenem. Eto, na primjer, "Living for Love". Još EDM, zamisli :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
#2718958
Inače jako drsko nastupih bez objašnjenja, imali smo jednog člana ovde koji je godinama otvarao teme isključivo o gej konformizmu, EDM muzici i Madoni. :lol:

Elem, :) :up:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
#2718963
Ptica je na emotivnom celibatu do povratka u Beograd † † †
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
#2718983
Ako otvorim nekad neku temu o gej konformizmu, Madoni, EDM-u, možda i sam posumnjam u vlastiti identitet, do tada, ja sam ovaj koji jesam :D
Korisnikov avatar
By Macan86
#2718989
dasadan si...ja ustvari ni ne znam zašto te i držim na fb više kad em mi ideš na krac tim tvojim zatucvanim glupostima ko da si ispao iz preprošlog veka,em si dosadan i non stop mi tražiš da ti otvaram neke profile...em imaš neki "ja sam jadan zato što sam peder" stav od koga mi se povraća.
#2719257
imam potrebu da se raspisem mnogo jer, ja sam takva, u meni je mnogo emocija i strasti a na moju srecu a na nesrecu mojih slasalaca umem da ih izrazim recima lepo, ali necu da pisem nista posebno bilo bi dovoljno da kazem..
sad je kraj jer ne postoji vise deo mene koji se nije razocarao u tebe.. i zapravo sam ja glupa jer mi je zao sto je tako, dok ti i ne pomislis na razloge zbog kojih se ovo desilo.. kad prodje dovoljno vremena i konacno shvatis da nisam tu odavno bice kasno ne za vracanje. Sad spavkamo :spava:
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!