Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By L4T3NCY
Pozdrav Svima :)

Godine : 19
Pol : M
Visina : 175 cm
Tezina: 68 kg
Kosa : svetlo smedja, kratka
Oči : zelene
Grad: Kragujevac
Status : Single
Muzika : slusam sve, ali uglavnom strano
Knjiga: poslednje procitana i interesanta: Memoirs of a Geisha
Film: komedia, akcija
Plačem: veoma retko, na svakih 100 godina.
Pijem/duvanim : Nope
Droga: slatkisi?
Volim: putovanja, adrenalin, sunce, Iskrenost, zezanje
Mrzim: kada lazes i sam/a verujes da je istina, foliranje u drustvu
Bojim se: usamljenosti, zaborava
Omiljene zemlje: Australia, Japan
Omiljeni gradovi: London
Boja: zelena, crna, crvena, zuta
Horoskop : Lav :bundeva:
Korisnikov avatar
By Madonna
Paris i London nisu zemlje vec gradovi. I how the hell imas 19 godina ako places na svakih 100? :serlok:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kad smo vec u ovoj temi...gde su nam jebene novajlije
treba pocnemo da nudimo cokoladice lizalice penis ..nesto da nam se ljudi zadrzavaju
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2219715#p2219715]Kiborg napisao:[/url]

#Godina: 30.8
#Pol : Muški
#Religija: ateista
#Visina/Težina: 181/80 (al ta težina je varijabilna kategorija +/- 4kg)
#Kosa: smedja, kratka
#Posao: medicina
#Lična Biblija: sad sam prešao na oksfordske priručnike, ako nešto zaškripi da ne mogu da se setim :D izvor znanja i pouke.
#Muzika: razne varijante elektronske muzike, trens, psihodelični, ali volim i eurodance i ponešto od modernih MTV kerefeka (npr od starijih stvari Astral Projection, kao najpoznatji, a novije Goasia npr, a od laganijih stvari DJ Tiesto, Armin van Buuren i tako ta komercijala :D )
#Knjige: Autostoperski vodič kroz galaksiju, Gospodar prstenova, trilogija o Zadužbinama od Isaka Asimova, Hyperion kantos od Dena Simonsa, Hronike Dine (Frank Herbert), Stanica Perdido (Čajna Mjevil), a od nefantastike, izbor je manji, Istočno od Raja (John Steinbeck), skoro sve od Perl Bak
#Film: Dina - pustinjska planeta, Zvezdane staze: Prvi kontakt, Gospodar prstenova, Ratovi Zvezda - tu se nije mnogo promenilo, iako sam odgledao zilion filmova, možda da dodam Avatara
#Status: u vezi
#Region: Šumadija
#Smejem se: britanski humor (montipajtonovci, Liga izuzetnih džentlmena, Apsolutno fantastične...) i razne parodije
#Plačem: od 10. godine više ne
#Pijem: crno vino, ponekad, ali uglavnom ne, dodajemo pelinkovac, povremeno
#Pušenje: nikad
#Droga: nikad
#Volim: kompjuter, da čitam, prirodu, svoj posao
#Mrzim: besparicu, glupe ljude (šef mi je sad, manje više OK :lol: pa neću da ga mrzim)
#Bojim se: pauka i ono uobičajeno (posao, budućnost, bla bla bla)
#Obožavam: naučnu fantastiku
#Boja: crna, svetloplava
#Zasto ovaj nick: fascinira me spoj mehaničkog i biološkog
#Čaša je za mene: ili puna ili prazna, treće nema (da objasnim: brzo pijem sokiće :D )
Evo mali apdejt od mene, pošto me odavno nije bilo, a postavljaju se neka nerazjašnjena pitanja. A skoro mi je bio i 9. rođendan na forumu :)

#Godina: 34.8
#Pol : Muški
#Religija: ateista
#Visina/Težina: 181/82 (težina varira od 77-83kg uglavnom)
#Kosa: smedja, kratka
#Posao: medicina /dr/
#Lična Biblija: i dalje oksvordski priručnici za moju oblast medicine :D
#Muzika: razne varijante elektronske muzike, trens, psihodelični, ali volim i eurodance i ponešto od modernih MTV kerefeka (npr od starijih stvari Astral Projection, kao najpoznatji, a novije Goasia npr, a od laganijih stvari DJ Tiesto, Armin van Buuren i tako ta komercijala :D )
#Knjige: Autostoperski vodič kroz galaksiju, Gospodar prstenova, trilogija o Zadužbinama od Isaka Asimova, Hyperion kantos od Dena Simonsa, Hronike Dine (Frank Herbert), Stanica Perdido (Čajna Mjevil), a od nefantastike, izbor je manji, Istočno od Raja (John Steinbeck), skoro sve od Perl Bak DA DODAM: Brendon Sanderson, fenomenalna epska fantastika, Lois Bižol ili kako se već zove i njene knjige o Majlsu Vorkosiganu i ima još par
#Film: Dina - pustinjska planeta, Zvezdane staze: Prvi kontakt, Gospodar prstenova, Ratovi Zvezda - tu se nije mnogo promenilo, iako sam odgledao zilion filmova, možda da dodam Avatara
#Status: u vezi - i dalje, već 7+ godina
#Region: Šumadija
#Smejem se: britanski humor (montipajtonovci, Liga izuzetnih džentlmena, Apsolutno fantastične...) i razne parodije
#Plačem: od 10. godine više ne /e sad ne bih mogao da se setim kako to od 10. godine/, mada interesantno je da eto, skoro je bila sahrana babe koju sam voleo poprilično i nisam mogao da plačem, a nije da nisam hteo
#Pijem: crno vino, ponekad, ali uglavnom ne, dodajemo pelinkovac, povremeno - sad uglavnom džin tonik i pomalo apsint
#Pušenje: nikad
#Droga: nikad
#Volim: kompjuter, da čitam, prirodu, svoj posao
#Mrzim: besparicu, glupe ljude (šef mi je sad, manje više OK :lol: pa neću da ga mrzim)
#Bojim se: pauka /pomalo/ i ono uobičajeno (posao, budućnost, bla bla bla)
#Obožavam: naučnu fantastiku
#Boja: crna, svetloplava, možemo dodati i crvenu
#Zasto ovaj nick: fascinira me spoj mehaničkog i biološkog
#Čaša je za mene: ili puna ili prazna, treće nema (da objasnim: brzo pijem sokiće :D )
Well, nije me bilo dovoljno dugo da mogu slobodno nanovo da vam se predstavim :D

GODINE: 27 (još uvek!)
VISINA : 175 cm
TEZINA: 60 kg
KOSA: kraća smeđa
OCI: imam, menjaju boju u zavisnosti od osvetljenja
POSAO: radim i ulazim u završnicu razvlačenja studija -.-
LICNA BIBLIJA: tako nešto postoji? :D
MUZIKA: Alternative, oi, punk, rock, electro, drum n bass.. ma svašta, ali baš svašta
STATUS: imam 2 psa. da li se to računa?
REGION: Banat ravni
SMEJEM SE: skoro svakog dana...
PLACEM: na sahranama za male pare
PIJEM: peler guarana <3 I pivo dolazi u obzir, al to je kao voda valjda...
PUSIM: samo u krevetu. ;)
DROGA: No.
VOLIM: "volim da volim, pa prestanem" :) Blejanje napolju sa kul ljudima, muziku, putovanja i festivale :)
MRZIM: huh, ne bih znao da definišem...
OBOZAVAM: jebeni karfiol u svim mogućim stanjima. Ja to numem da objasnim. jebena sam koza po tom pitanju <3
BOJIM SE: paukova -.-
BOJA: sve mi dobro stoje
NICK: ima ih raznih...
HOROSKOP: devica
RELIGIJA: ne nalazim se baš u religijama...
MOTO: #dominiram :rock:
Почећу у духу којекаквих друштава за лијечење зависности:

Здраво, зовем се Антон Павлович и педер сам. Сад ви сви: "Здраво, Антоне Павловичу!" :D Е, кад сам се тако фино представио, да попуним и остатак. Није да имам нешто епохално написат, али ајд. :)

Бројке, цифре, појавно, све то прескачем, о томе имам мишљење ко и Егзипери, а желим овај свијет и даље гледати дјечјим окицама. Превише је то пролазно да бих се замарао тиме. Уосталом, само срцем добро видимо. :saint:

Крадем Богу дане, иако се баш и не могу назвати вјерником, хонораришем, каним се завршити шугави факс.... ваљда ће ова година бити та, ако ми до тада не понуде радно мјесто предавача на Катедри за Прокрастинологију. :D

Волим џез, класику, фадо, келтску музику, слушам и квалитетан поп, соул, диско, а богами легне ми и каква добра изворна (дакле, не турбо, новокомпоновани измет), ако ме текст и музика погоде у жицу. Све у свему, битно ми је да ме композиција на неки начин покрене, ако тога нема, радије ћу слушати тишину.

Филмофил. Љубитељ ауторског филма. Волим иранску кинематографију. Киаростами, Маџиди, Фархади, Гобади, Панахи - светиња! Љубим Фелинија. Некако цијеним да је свима нама на овим просторима он "виђен". Мање-више сви смо поникли у оним његовим блесавим породицама, са виком, дреком, прекомјерним гестикулирањем... The Mediterranean as it once was. :D Волим Чаплина, Тарковског, Бергмана, Хичкока, Бертолучија, Кјубрика, прија ми болесни Фон Трир, енергични Бојл, емотивни Далдри, ексцентрични Алмодовар (њега сам апсолвирао више пута). Ма, волЕм их свееееее... Е да, гледам и филмове геј тематике. Одгледах их камару, а увијек остане икс њих на "стоваришту". И да ми неко стави пиштољ на чело и каже да изаберем 10 најбољих у оквиру овог жанра, рекао бих му да повуче обарач, лакше би ми било, што опет не значи да на тај списак не бих ставио филмове као што су Una giornata particolare, Victor Victoria , The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, Todo sobre mi madre, A Single Man. О серијама неки други пут. :D

Књиге читам... и радо их се сјећам, бар оних које ми нису на списковима лектире, литературе. Но, биће ваљда времена и за неке друге изборе. Изнова се враћам Дон Кихоту, Мајстору и Маргарити, Годоу, мом љубљеном Џојсу (поготово Даблинцима). Миљеници су ми Песоа и Сарамаго. Њих бих могао мазати ко нутелу, сваки дан, да ми не досади. И наравно, ту је један чикица, доктор с наочарима и брадицом, онај што, ријечима Максима Горког, сијече тестером наживо, један и једини Чехов. И можда су сви изашли из Гогољевог Шињела, али сваки тај (и наредни) шињел одлежао је на отоману Антона Павловича. Величанствена појава у свјетској књижевности. И тако животан. Биће да је то и одговор на питање у вези са ником. :)

Не кријем емоције. Смијем се, плачем. Кажу да је здраво и једно и друго, па некад и комбинујем, по потреби. :D Врло битна ствар, сматрам да је духовитост прије свега одлика људи са духом и харизмом. Ако тога нема, нема ни квалитетног смијеха. Све преко тога је конформизам и калупи којима не желим робовати, колико год овдашња маса свршавала на Курсаџије и ине.

И да се надовежем на претходни пасус. Конформизма се гадим у свим појавним облицима, укључујући ту и оно што тзв. ЛГБТ заједница "очекује". Јесам педер, али имам име и презиме, ЈМБГ, сопствено мишљење, које ће се некад подударатиса мишљењем неке већине, некад неће. Некад ћу бити мањина у већини, а некад већина спрам мањине, мада ми ни мањина мањине неће бити страна. Поента је да сам увијек свој, па звали то неки и Миле Контраш. Фино је некад и кад пишаш уз вјетар, буде ти некако топло. :D

Бунтовник с разлогом, тај сам. Не волим неправду, неискреност, врлудање, муљање. Вјеран ко куче, увијек спреман за разговор (ваљда се види да сам логорејичан :D ) и исправљање кривих Дрина. Крви ћу ти дати, зајеби ме, цунами равнодушности који ће те поклопити биће већа казна од било какве освете. Не прегањам се, удаљим се, онако театрално, пасивно-агресивно покупим прњице, одболујем (можда никад до краја) и идем даље. Све мање имам вјере у људе, пучина је дефинитивно стока једна грдна, што рекао Његош.

Волим тако неке ситнице, фино испуњен дан. Дуге шетње, па онда клупица, залазак сунца, цврчци (ово само у аудио формату, буба се ужасавам, сем слатких бубамарица :) )... Кућни сам тип. Идеал: гледање црно-бијелих филмова са вољеном особом, кадлинг 24/7. Волим да кувам, али за ту прилику можемо нешто и наручити. :D

Не пушим (пушачки стаж од свега 14 дана), не пијем, уопште узев, али није ми страно да ударим по неком коктелчићу, бијелом вину или точеном пиву. Сналазим се, и то само кад се мени хоће. :D Дрога - не, никако. Све ја то поштујем, али није моја шољица чаја. Ипак сам мишљења да не треба баш све у животу пробати.

Бојим се змија, којекаквих буба (бубашвабе су ми ноћна мора), недостатка времена.

Боја црвена, свијетлоплава, зелена.

Хороскопска рибица. У стању свима да помогне, сем самоме себи. :D

Религиозан нисам, бар не у оним формално-институционализованим комбинацијама. Имам неку унутрашњу вјеру која се носи оном Кантовом "Звјездано небо нада мном и морални закон у мени".

Мото? А liberté, égalité, fraternité, рецимо :D

Ето, набацах збрда-здола, па ко се снађе :D
# Godina: 20
# Visina/Tezina: `180
# Kosa: Crna , kratka
# Posao: /
# Licna Biblija: selinger, rusdie
# Muzika: bob marley
# Film: Interstelar
# Status: slobodan
# Region: Vracar
# Smejem se: svemu blesavome
# Placem: kad me niko ne vidi
# Pijem & Pusim?: pelinkovac & malboro
# Droga?: mozda
# Volim: svasta
# Mrzim: sebe
# Bojim se: Vukova
# Obozavam: muziku, knjige, film

Broj ZOVITE ME : 064 233 2440
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zdravo Antone Pavloviču, zdravo Nikola Gejčiću!
Korisnikov avatar
By RetributioN
Nova dilema: da li je produženo radno vreme ili noćna smena?
Korisnikov avatar
By jelliea
godine: 19
pol: z
visina: 173 cm
kosa: braon, asimentricni bob - desna strana duza, na levoj par cm sidecut, ali ne obrijano skroz i ne cela strana
oci: tamno braon
muzika: najvise alternative
knjige: stranac, veronica decides to die
film: nemam jedan omiljeni (volim sve pixar)
placem: kad gledam greys
smejem se: puns i ostale gluposti
droga: nista
volim: da putujem i da mi je lepo (??)
ne volim: nasilje
mrzim: nasilje
boje: nebo plava, zuto zelena
horoskop: rak
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!