Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Tyrant (2014– )
http://www.imdb.com/title/tt2568204/" target="_blank
6.epizoda 2.sezone
reality show islamizma? kako kalifat rastura jednu po jednu islamsku drzavu i namece im dzihad? zrtve nisu bitne, kao ni postovanje Kur'ana (Arabic: أَلْقُرآن al-qur'ān,Persian: كورن‎ ), dok samoproklamovani kalif ima sve sto zeli (tudju zenu npr.)
9/10
Korisnikov avatar
By Timothy
Da, ovaj Wayward pines je najbolja serija ove sezone....samo kraj da ne sjebu i biće sjajno.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2716633#p2716633]Aven napisao:[/url]

Wentworth, S01-03 – 8/10

Slika

Prva sezona mi je bila pomalo amaterska s neinteligentnim zapletima. Ne volim kad mi je kao gledateljici sve nabijeno na nos i kad su zapleti i raspleti previše prozirni. Međutim, kako serija ide dalje, to postaje sve bolja i bolja. Budući da ne ulažu previše novaca u kostime i bolje im je da su "nabildali" scenarij. :D

Treća sezona u kojoj sve kulminira je najbolja. „Progutala“ sam je u dva dana. Danielle Cormack je apsolutno odlična u glavnoj ulozi, kao i Pamela Rabe koja glumi poremećenu ravnateljicu zatvora. Najdraži lik mi je Liz (yeah, yeah, love), a topila sam se na svaku scenu u kojoj se pojavila klinička psihologinja Bridget Westfall. Pala bih na taj tip žene u prve dvije minute prvog susreta. Možda mi ni toliko ne bi trebalo. :drama:

Slika
Pamela je bog.
Mislim da je svoju ulogu brutalno odigrala... no, pretpostavljam da je nece dalje biti.
Topila se i Fenki :lol:

Ot- Pocela sa Hanibalom, no, nesto mi ne drzi paznju jer pretpostavljam da ce se sve razvijati u istom pravcu..
Korisnikov avatar
By Blady
Humans
i .... mhm... svidja mi se, za sada
By Aven
Slika

Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718229#p2718229]Blady napisao:[/url]
Topila se i Fenki :lol:

Ot- Pocela sa Hanibalom, no, nesto mi ne drzi paznju jer pretpostavljam da ce se sve razvijati u istom pravcu..
Da, Frenki i ja smo suckerice na isti tip žena, jadna nam majka.
Doduše, kod one iz prve sezone za koju se zakačila pali samo profesija, ona mi je blah.

Btw, zaboravih napisati da WP ima odličan soundtrack. :love:

A propos Hannibala, to je uz Vikings jedina serija koju sam prestala gledati.
Vikings zato jer je brainless, a Hannibala zbog nepodnošljivo infantilne psihologije.
Možda se kasnije to popravi, ali nije mi se dalo provjeravati. :shrug:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718186#p2718186]Hitsugaya napisao:[/url]melissa leo<3

:O

Ona je pozivnica za promptno skidanje serije. *skida*
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718278#p2718278]Aven napisao:

A propos Hannibala, to je uz Vikings jedina serija koju sam prestala gledati.
Vikings zato jer je brainless, a Hannibala zbog nepodnošljivo infantilne psihologije.
Možda se kasnije to popravi, ali nije mi se dalo provjeravati. :shrug:
stvar je naravno perspektive i očekivanja.
'hannibala' nisam doživio kao psihološki suptilnu ili uopće uvjerljivu seriju (iako su pola likova nekakvi psihijatri i sl.), nego kao grand guignol operu. kvalitete serije koje mene privlače imaju veze s vizualnim, s glumom, s dijalozima i replikama, sa simbolikom, s prezabavnim crnim humorom, s time koliko je sve to prenaglašeno i batshit crazy i suštinski nerealno. a opet, u svemu tome postoji jedno kreativno poštenje, pa i moral, te nepatvorene emocije u odnosima među likovima, koje proističu iz artificijelnosti a nikako iz bilo čega što ima veze s realnošću. u ovoj vrsti serije mi je zapravo beside the point da je psihologija infantilna; naravno da jest, to je zadano u samom konceptu. užitak gledanja je drugdje.
By Aven
Vrlo moguće. Nisam joj dala poštenu šansu za neki suvisli i konačni komentar, a u ono vrijeme kad je krenula me tih nekoliko epizoda živciralo. Možda bi sad bilo sasvim drugačije.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2718278#p2718278]Aven napisao:[/url]Slika

Slika

Da, Frenki i ja smo suckerice na isti tip žena, jadna nam majka.
Doduše, kod one iz prve sezone za koju se zakačila pali samo profesija, ona mi je blah.

Btw, zaboravih napisati da WP ima odličan soundtrack. :love:
Pamela :love:
Pa ona prva je str8, valjda.. al je curkala na frenki.

ot-
Humans mi je definitivno, britanci mi pasu u posednje vreme samo tako.
Zapravo, vec duze vreme...
Ne mogu da iznadjem ni jednu americku seriju, a da mi se dopadne. fuck

Pocela sam da gledam vikinge, sta znam... tek jedna epizoda
Korisnikov avatar
By Timothy
I završio se Wayward Pines i moram priznati nisam iznenađen, ipak su to Amerikanci mora biti neke bang bang dum dum akcije i američkih porodičnih vrednosti. Nije da se bunim, al nadao sam se da će me možda iznenaditi sa nekim mindfuckom. Sam završetak(poslednjih 10 min.) je interesantan....al nisam za to da se nastavi priča, nek ostane ovako kakvo je.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni su nekoliko prvih epizoda wayward pines-a bile najbolje, sve ove posle 5 su mi ono, prosek. iznenadili su me u finalu jedino sto su [spoileralert] ubili main char-a. nisam to do sada nigde video (got se ne vazi, tamo su svi main) ako ga nekako vrate u sledecoj bice bez veze. [/spoileralert]
Korisnikov avatar
By jelliea
zavrsila the 100 pre neki dan, preporucujem
inace: greys, htgawm, scandal, poi, orphan black, broad city, agent carter, oitnb, bobs burgers, sense8, fosters, parks and rec, the mindy project
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nemam sta da gledam :/

svaki put kad posetim kickass torrents PLL mi bode oci, na kraju cu izgleda poceti opet da je gledam
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Trenutno gledam modern family
teen wolf - samo zbog Dereka :D
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Gledao redom ove godine, kako su izlazile premijerne/nove sezone: Shameless, Looking, Game of Thrones, Penny Dreadful, Outlander, Sense8, True Detective (nadam se da će posljednje dvije epizode izvući sezonu, u šestoj je počelo nešto da se dešava :hail2: ).
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
pa poceo sam bio 5. sezonu prosle godine kada su izlazile nove, ali posto na jesen ima brdo dobrih serija, PLL mi se nije ni gledao, i tako prestanem da pratim uvek

sada je na primer idealno vreme to catch up. teen wolf mi izlazi utorkom, under the dome petkom, tako da cu moci ostalim danima da pogledam po koju pll
Korisnikov avatar
By hippo...
za nedelju dana cemo valjda konacno da saznamo ko je -A a ti vidi da l neces da gledas. :evilwait:
ova sezona je najbolja do sad, po meni :zongler:
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!