Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Doziveh i to da me lik na motoru pita da me poveze :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
jebemti nedelju,
oduvek mrzim nedelju
najgori dan u nedelji...........
Korisnikov avatar
By gossip
cale je cuo kako je u nasem kraju izbio pozar,pa je momentalno zvao da proveri da li sam zapalio stan....thx dad -.-'
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dve sedmice traje moje prepucavanje sa Orion telekomom oko običnog, jebenog wifi rutera, pa moram da vam se izjadam u par pasusa, ipak tzv. generaciji Y je internet na spisku prioriteta odmah iza vazduha, vode i hrane.

Prvo, se dogovorim sa operaterom da mi pošalje novi ruter, koji bih platio 2360 RSD. Okej.

Prolaze 4 dana, ne stiže ruter, ja zovem opet - još nije poslato. Okej...

Prolazi još 2 dana, ja zovem - još nije poslato, ne znaju zašto, staviće 'urgenciju' na nalog. Okej.

Sutradan me zove operaterka Orion telekoma, govori da još nisu poslali ruter jer želi da mi ponudi novi, skuplji ugovor, koji podrazumeva i brži internet. Kažem joj da ne želim to, i da mi samo konačno pošalju ruter. Okej.

Prolazi još 3 dana, ne stiže ruter, ja zovem - operater kaže kako ruter još nije poslat, ali će staviti opet tu urgenciju. Okej, kažem ja, i naglasim - nemojte odlagati slanje radi novih ponuda, samo mi konačno pošaljite ruter. U redu, kaže on.

Sutradan me, bez obzira na to, zove operaterka Orion telekoma, da mi prenese kako još uvek nisu poslali ruter jer imaju novu ponudu (diže mi se kosa na glavi, međutim...) - brži internet, ista cena, besplatan ruter (!), samo novi ugovor na još 2 godine. Čudna ponuda, verovatno žele da se osiguraju da neću da otkažem korišćenje - al ajd, super! Okej, kažem ja.

Prolazi 3 dana, i evo ga taj divni ponedeljak, budi me zvonjava telefona, stigao CityExpress sa pošiljkom. Daje mi čovek neke papirčine da potpišem, ja u polusnu, ko zna šta potpisujem, mislim se - samo konačno jebeni ruter da dobijem i ne patim se sa internetom.

Kaže kurir - u redu, to je 2360 dinara!
- Šta?! Ne, ne, ne, ne, ne, rečeno mi je da ovo dobijam besplatno!
- Ne znam, evo izvolite, ovde piše da morate platiti 2360 dinara.
- To je onda greška. Vratite pošiljku, ne želim da je platim.
I ode čovek.

Zovem Orion telekom, javlja se operaterka, ja prvi put već živčano objašnjavam šta se desilo, da sam dobio takvu-i-takvu ponudu koja uključuje i besplatan ruter, što njoj zvuči neuobičajeno, na šta joj kažem - pre svakog poziva ide obaveštenje da se razgovor snima ('radi poboljšanja usluge'), pa izvolite preslušajte šta mi je vaša koleginica rekla!

Nešto kasnije javlja se ona, izvinjava se, i kaže da je dostavila novi nalog (sa urgencijom, naravno...) i da će poslati novi ruter koji neću morati da platim.

Da vidim i to čudo.
Čekajući ruter Orion telekoma > Čekajući Godoa. :mad:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
I ja sam u orionu. Grozni su.
Placam "internet od 20mb/s" a u stvarnosti je super ako predje 10mb/s+u pocetku su nas jako zajebavali sa signalom, svaki drugi dan smo morali da zovemo korisnicki servis. :ozbiljan:
Napravili su besposleni klinci, trenutno na raspustu, neko sranje sinoc. Zapravo umlatili se nekim metalnim sipkama a inace gde je sranje tu moramo da budemo i mi. Obavezno. I dolaze panduri sa sve maricom da privedu na prepoznavanje a sa njima i STATUS. :smeh: I da nije bilo njega strpali bi i nas u maricu ni krive ni duzne. Doduse, nemam cega da se bojim ali me je postedeo bezveznog maltretiranja. ;)
Korisnikov avatar
By zozefin st
sad sam srela voditelja iz emisije kuca od srca,
bas je lep i ima snaznu energiju,
gledala sam u njegovo dupe neznamsto
Korisnikov avatar
By Macan86
nisam kukavica al prekidam ovo...nastavljam sutra kad zamenim sijalicu...
Korisnikov avatar
By Macan86
laku noć narode i lepo spavajte :D

pardon,ono je bio pogrešan klip imao je i gameplay xS
  • 1
  • 797
  • 798
  • 799
  • 800
  • 801
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!