Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

naravno da nemas sta da kazes jer ne kontas da postoje ljudi koji nece da traze u svetu sve ono sto ih svrbi i da konstatno kukaju ili da se ljute zbog toga,vec ce da tarze ono sto im prija i ono sto ih cini zadovoljnim i srecnim u zivotu,zivot je suvise kartak za ovakve teme
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nema nikakve veze s temom (sorry)
^
ja sam simulirao jedno vreme sablon koji ti cesto koristis
nznm da l je neko primetio, cini mi se mdna da jeste al nebitno... was fun
al ono posle 5-6 puta dosadi malo

i sad da zvucim malo grubo:
ko ti je kratko za ovakve teme ne moras da se raspravljas u njima
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Nista me ne cudi takav zvonkijev stav, ipak je to osoba koja je izjavila da je razmisljati smor.
Ne znam na koji sablon mislis,mnogi su primetili razne sablone kod mene...nebitno,odgovorio sma na temu ejr sam procitao par postova,istina je da organizatore bole uvo za neki bend i govor mrznju koji oni sire,bitno je da se seljanija skupi plati ulaznicu,organizatori sa takvim bendovima podele pare od ulaznica i svi srecni zadovoljni,seljanija se iskakala i izdjuskala,orhganizatori dobili lovu,i bend dobio lovu i divota! Sve ostalo je samo brbljanje i torocenje,uvek ce biti ovakvih bendova,uvek ce biti bendova koji pevaju o sirenju ljubavi i tako dalje,jbg ravonteza mora da se odrzi ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
o tome kako nikad ni o cemu ne treba diskutovati i kako se treba skloniti ako ti nesto smeta, pa ako je festival da odes na drugu binu npr...
Korisnikov avatar
By Night
Kako je tragicno sto im u nazivu benda stoji "Hakuna Matata" :(
Korisnikov avatar
By zozefin st
jednom davno pozove mene drugar neki na PUNk festival! odem ja tamo negde bogu iza tregera, sa sve chirokanom i punk outfitom, posle pola sata sam skontala da su svi u publici skinhedi, i da su sve grupe fashisti, izuzev jedne grupe(srecom oni su mi pravili drustvo).
a sledeci prevoz sam imala za 12 sati...............
tako da sam celu noc provela na nazi festivalu.............
neki lik me satima ispitivao dal sam jevrejka..............

i tako..........
Korisnikov avatar
By zozefin st
ont.
ja sam bila na koncertu grupe na exitu koja ima fasisticku publiku...
ali barem nisu pevali fasisticke pesme.........
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717425#p2717425]Zvonki napisao:[/url]Da smetalo bi mi ali u slucaju kada bih isao na koncert tog benda sto znaci da bih slusao takvu muziku ali onda ne bi bilo smisla da slusam nesto sto mi smeta zar ne?Paradox
Uostalom ako vec to i pevaju to onda nije ni muzika,a ni ja nisam odredjen u muzickom pravcu te i ne posecujem te muzicke festivale cesto,ne razumem zasto takvu musiku ljudi slusaju?
ako sam dobro razumeo, ti bi u delu "ali onda ne bi bilo smisla da slusam nesto sto mi smeta zar ne"....... , let me guess, možda eventualno, začepio uši da kao ne čuješ kako se bend i publika deru "ubi zakolji pedere" dok si ti tu??
i, ukoliko ne bi ni to, sam bi sebe tešio " Uostalom ako vec to i pevaju to onda nije ni muzika,a ni ja nisam odredjen u muzickom pravcu te i ne posecujem te muzicke festivale cesto,ne razumem zasto takvu musiku ljudi slusaju?"

reci mi da sam te pogrešno razumeo......

btw., jesi li pročitao srkletov članak u linku crol.hr?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717431#p2717431]Zvonki napisao:[/url]Pa vidis ovde u ovoj temi je cak i to bitno,jer je popaj otvorio temu o bendu koji siri kroz tekstove mrznju na nekom festivalu,umesto da je npr otvorio temu o festivalu i kakva je bila muzika i da li je on bio na tom festivalu,prenese nam njegov dozivljaj ali neeee on se uhvatio za neki bend koji je bitan njemu jer kroz tekstove siri mrznju,tako je lako zaliti se na mesto koje te svrbi..

Bitno je da li je bilo vise bina kao na exitu pa odes na binu gde ti se muzika svidja,a ne verujem da je na toj bini bas bilo puno ljudi,ne znam u svakom slucaju ja ne bih to slusao vec slusam ono sto mom uhu prija i ne filozofiram mnogo o tome,over and out
da li si ti svestan ko je i šta peva beeny man? i, kako to tebe "ne svrbi" beeny man? do tell!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717496#p2717496]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717431#p2717431]Zvonki napisao:[/url]Pa vidis ovde u ovoj temi je cak i to bitno,jer je popaj otvorio temu o bendu koji siri kroz tekstove mrznju na nekom festivalu,umesto da je npr otvorio temu o festivalu i kakva je bila muzika i da li je on bio na tom festivalu,prenese nam njegov dozivljaj ali neeee on se uhvatio za neki bend koji je bitan njemu jer kroz tekstove siri mrznju,tako je lako zaliti se na mesto koje te svrbi..

Bitno je da li je bilo vise bina kao na exitu pa odes na binu gde ti se muzika svidja,a ne verujem da je na toj bini bas bilo puno ljudi,ne znam u svakom slucaju ja ne bih to slusao vec slusam ono sto mom uhu prija i ne filozofiram mnogo o tome,over and out
da li si ti svestan ko je i šta peva beeny man? i, kako to tebe "ne svrbi" beeny man? do tell!
Pogledao sam ko je i da je imao hmofobicne stavove i javno se izvinio za to sto je rekao u pesmi pre 20 godina,svejedno ne bih ni slusao njegovu muziku.Ne svrbe me takve stvari jer se ne indetifikujem sa takvim homofobicnim izjavama niti sa takvim ljudima,a ovakve teme sluze da se ovde iskukate i da ovde pisete kako tu osobu treba na kolac ili vec kako god,ne kazem da su ok takve izjave ali ovo je uradio da bi imao vecu medijsku paznju,koju mu vi dajete ali dobro dokon pop i jarice krsti.
Ajde sada vise necu da vam elaboriram zasto sam ovo napisao ili ono napisao,ako vam se ne dopada ionda ne citajte moje postove,smara me da se ovde raspisujem i da vam "polazem" racune,na ovu temu sma pisao zato sto mi se moze,ako vam se ne dopada e to je vas problem
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717476#p2717476]zozefin st napisao:[/url]jednom davno pozove mene drugar neki na PUNk festival! odem ja tamo negde bogu iza tregera, sa sve chirokanom i punk outfitom, posle pola sata sam skontala da su svi u publici skinhedi, i da su sve grupe fashisti, izuzev jedne grupe(srecom oni su mi pravili drustvo).
a sledeci prevoz sam imala za 12 sati...............
tako da sam celu noc provela na nazi festivalu.............
neki lik me satima ispitivao dal sam jevrejka..............

i tako..........
jebote zhozi :radosnice:

mislim, sigurna sam da ti nije bilo smesno tada, ali sad zvuci suludo :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ al ona ocigledno nije bila iz tih razloga :lol:

plus je vrv bila retko zensko tamo medju nacosima

pa taj momenat propitivanja o jevrejstvu ...

zamisljam efektan crno humoran kratki film
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717593#p2717593]Hys. napisao:[/url]^ al ona ocigledno nije bila iz tih razloga :lol:

plus je vrv bila retko zensko tamo medju nacosima

pa taj momenat propitivanja o jevrejstvu ...

zamisljam efektan crno humoran kratki film
moguce da zvuchi komicno ovako sa strane gledano.........
recimo da sam imala srece da je jedan bend stao iza mene, i odjebali nalozenog nacistu...........
bilo je stresno u svakom slucaju....... :mirnatetko:
jedino sto mrze vise od gejeva - to su pankeri
:jevrej:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!