Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
E al ovo je vege "pasteta", nije to ta sigurno, samo ista firma
Korisnikov avatar
By elizevin
"Musaku" od tikvica i patlidzana, punjenu rendanim edamerom, nalivenu paradajz sosom.
Meni je nedostajalo meso.
Tjale je imao minorno pomracenje svesti u kome je nestalo dve trecine tepsije :D Posle mi je obecao planinu visanja ako cu ovo da mu pravim svaki dan :)

Btw, hvala Hys i Scout na receptu/ideji :*
Korisnikov avatar
By scout_finch
vish, hys nema ama bas nikakve veze sa tim receptom, a na ovom forumu ona po difoltu dobija zahvalnice/pohvale za ono sto ja spremim -.-
Korisnikov avatar
By elizevin
Punjene paprike na lchf nacin (mleveni brokoli umesto pirinca).
Korisnikov avatar
By elizevin
uu, bozanstveno izgleda :)

ot: danas nista, juce su bile punjene paprike, tako da danas ne moram da kuvam :)
Korisnikov avatar
By Blady
Supu-corbu, neku brutalnu kombinaciju povrca i zacina...

testo sa parmezanoma i kupus salatu
Korisnikov avatar
By elizevin
piletinu sa acetom balsamicom, kolutove patlidzana i tikvica zapecene u rerni :)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
punjene paprike i tikvice

nadev: gomila svezeg lista mirodjije, persuna, bosiljak, origano, majcina dusica, pirinac, dimljena pecenica, luk, sargarepa, krompir, koren persuna, paradajz, mlevena paprika slatka i ljuta, parmezan, malo karija, sveze mleven biber i so
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402830#p2402830]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2399008#p2399008]Kragi napisao:[/url]cujem to cesto.
te kako mozes samo ribu, te kako veceras testeninu i ne ogladnis posle 2 sata ... ?
Ne znam stvarno. :D
e a ja mogu ceo dan da ne jedem nista i bice mi kul, ne moram cak ni gladan da budem il imam sposobnost da eliminisem osecaj gladni, ne znam, al kad jedem onda moram ko svinja :cut:

Listam ovu temu, i naidjem na ovo - Anhe je moj food brother :radosnice:

Bar bio tada, vidim sad da pise o dijetama. Mada, i ja sam na dijeti. Skoro stalno. Ali i tada moram da jednom dnevno se ozderem ko coek.
By alexandermagic
SvEt je lEpsi dok ima vas zderonja, jer ni ne slutite koliko volim gledat svinje na dElu sa bunarom od zeluca i punit im taj isti zeludac. :ozbiljan:

---

Omlet, uz svjez mladi sir. Za rucak cu pripravit samo musaku i neku salatu.
Korisnikov avatar
By elizevin
opet neka verzija musake od tikvica i patlidzana, samo sa pecurkama kao nadevom. mislim da ce mi izaci musaka na nos, ali bar je tjale srecan :)
Korisnikov avatar
By Hys.
joj bre kako sve super i low carb spremas :radosnice: jes da sam imala prilike samo cokoladice da probam, ali one su mi sve rekle :radosnice:

ot

Posto sam ocigledno mazohista, danas sam u kujni bila 3 sata, bez klime - pire krompir, sargarepa, tikvice, crni i beli lik, zuta boranija pirjano i na kraju malo zaprske i cufte u paradajz sosu i salata.

Da sam pravila normalnu kolicinu bilo bi gotovo za sat maksimum, ali sam pravila za 3 dana za 3 ljudi. Znaci OVOLIKO.

I usisala i izdzogirala kucu i pobrisala prasinu. I onda sam negde oko 5 sata rada 'tela sebe il nekog koga god da ubijem.

@Aleksandar

I ja obozavam da hranim ljude koji vole da jedu :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Za rucak meso i krompire, a posle bratu palacinke.
Nije ljudski ni ceo dan proveo u kuci, a vec mi trazi nesto da mu spremam. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
U teretani nikad nisam bio, a cijenim da će tako i ostati. :kafa: Ne odgovara mi ta atmosfera, čitava ta ideja novog hrama, obožavanja fizičkog i prolaznog (izvitopereno shvatanje one u ZDRAVOM tijelu - zdrav duh), nije to moj đir. Da ne pominjem što mi tek idu na živce gužva, komentari, podgledanja, odmjeravanja... A šta tek reći za higijenu!? Da ja koristim one sprave što ih niko nikad nije oprao, a onde prošpartalo onoliko znojavih guzica... :shok: Ne, nikako! Moj OKP to ne bi dopustio. :D Dakle, kućna varijanta može, ali me i to smara. Dosadno, brate mili. Nije da održavam mozak, pa da mi se traži još. :D Ajd, bicikl i duge šetnje mi prijaju. :)
By alexandermagic
Dodaj plivanje i uz to dvoje mozes imat vrlo pristojno tElo. Btw, u teretani se nista ne dotice bez da se prethodno ne prebrise gazom natopljenom apotekarskim alkoholom. Barem ja tako radim.

Da. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ali u budjavom telu budjav duh, zaista. mozes da radis jogu kod kuce uvek, to je cak i najbolje od svega.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2720957#p2720957]alexandermagic napisao:[/url]Dodaj plivanje i uz to dvoje mozes imat vrlo pristojno tElo. Btw, u teretani se nista ne dotice bez da se prethodno ne prebrise gazom natopljenom apotekarskim alkoholom. Barem ja tako radim.
Bilo bi idealno, kad ne bih imao akvafobiju. :kada: Taman sam mislio da ti odgovorim kako je brisanje teretane urbani mit, kao i higijenski minimum u restoranima, kad ono završavaš sa: "Barem ja tako radim." :krezavi: Sve mi je jasno :D

@ Anhedonie> Joga može, o daaaa. :)
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!