Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

pa i kod mene se u jednom trenutku ubrzo nakon autanja spominjala neka skupa klinika u švicarskoj. prilično brzo sam to riješio. ekšli sam nedavno to spomenuo mami pa ju je bio stid i išla se ispričavati, na što sam rekao da nema potrebe, it really is all water under the bridge.

velikodušan u pobjedi :elvis:
Korisnikov avatar
By Macan86
Ne znam...stvarno mi nije jasno tako nešto...Ne znam dal sam više uvređen ili razočaran.
Prvo kad su mi predložili nisu mi rekli sve,nego sam ja skontao da hoće da mi srede nešto na par meseci i taman sam pomislio super...kad mi sad rekli šta tačno hoće meni se želudac okrenuo.
A taman sam mislio da su počeli da se mire s tim...
Korisnikov avatar
By Macan86
jedino kako mi pada na pamet da mogu da iskoristim tu situaciju je da progutam ponos i pristanem,ti rođaci hoće da mi nađu neki bedni poslić(najverovatnije ili da čuvam neke klince ili da negde čistim ali to se na crno plaća solidno)...ti meseca imam fore da boravim legalno(pod uslovom da me ne uhvate da radim na crno) i polse toga se lepo pokupim i palim nazad...a možda i dok sam tamo izmozgujem i neku varijantu da posle idem o svom trošku i nemam nikakve veze ni s tim rođacima ni s mojima...a ako krenu da mi prave neke probleme,tamo ovi ili da vrše neke pritiske za tu udaju mogu u bilo koje vreme da odem u polociju i samo ispričam da su me doveli u stranu zemlju i hoće da me udaju protiv moje volje...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Baš je cool ovaj meggle kefir :)
Obnavljam crevnu floru :D
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2716800#p2716800]Macan86 napisao:[/url]jedino kako mi pada na pamet da mogu da iskoristim tu situaciju je da progutam ponos i pristanem,ti rođaci hoće da mi nađu neki bedni poslić(najverovatnije ili da čuvam neke klince ili da negde čistim ali to se na crno plaća solidno)...ti meseca imam fore da boravim legalno(pod uslovom da me ne uhvate da radim na crno) i polse toga se lepo pokupim i palim nazad...a možda i dok sam tamo izmozgujem i neku varijantu da posle idem o svom trošku i nemam nikakve veze ni s tim rođacima ni s mojima...a ako krenu da mi prave neke probleme,tamo ovi ili da vrše neke pritiske za tu udaju mogu u bilo koje vreme da odem u polociju i samo ispričam da su me doveli u stranu zemlju i hoće da me udaju protiv moje volje...
now we're talking!
trenutno baš i nisi u situaciji da se vodiš osjećajem ponosa. stvori si budućnost svim raspoloživim sredstvima u kojoj će to biti moguće.
Korisnikov avatar
By Madonna
Tako. Otidji svakako, sigurno dq ces odande imati vise opcija nego u tom mestu u kon sada zivis
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
je l zna neko kako se zove onaj sto reklamira neoplantu
sladak mi je
Korisnikov avatar
By gossip
Look into this mirror tell me
What do you see?

Beautiful can't begin to describe you
Or what you mean to me
Come a little closer to me
Let me see you spin
Want to get inside of your mind
I'll make you let me in
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bejah danas na bazenima, izgoreo sam malčice
Ali bilo je lepo
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobro je, drži izolacija :D Temperatura u sobi mi je 29 stepeni, ali sve je pozatvarano, a napolju je 36 minimum
Korisnikov avatar
By elizevin
U sobi mi je 42C (slobodna procena), igram Fallout: New Vegas. S vremena na vreme komp se pregreje i iskljuci i ode mi pola sata questovanja. Onda moram da cekam nekih pola sata da se ohladi dovoljno da mogu ponovo da zavrtim igru. Za to vreme citam Fall of Hyperion.
Verujem da nisam jedini stanovnik u Srbiju koji nema kablovsku i koji je ne zeli.
Ne treba mi, nemam potrebu za istom i necu bzv da je placam. Imam smart tv i uglavnom sve gledam na netu/YT a i to je zaista jako retko. 100 tv kanala mi je stvarno bespotrebno.

E sad, jebes mi sve ako ove iz SBB-a ne prijavim vise za uznemiravanje jer od kad je zemlja 'digitalizovana' ja ne mogu da zivim od njihovih poziva i dolaska na vrata. Ovo stvarno vise nema smisla.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Neobično sam se obradovao slikama Plutona.
Daje mi malo nade da će možda ipak inteligencija nekad da prevlada u ovom čovečanstvu kad vidim za šta smo sve sposobni.
  • 1
  • 794
  • 795
  • 796
  • 797
  • 798
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!