Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By elizevin
mislim da bi trebalo da rade sta im se svidja sa svojim dlakama, bilo to depiliranje, gajenje ili pletenje kikica :D isto vazi i za zene, naravno :)

nosis li neki nakit i koliko ti takve stvari znace?
Korisnikov avatar
By zozefin st
da , mindjuse u levom uvetiu, a nekad i u desnom
jel si za monogamiju ili poli?
Korisnikov avatar
By Hys.
kako ko zeli i voli.

da li si isao/la na nudisticku plazu ili bi isao/la ako nisi?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ko želi da ide na nudističku plažu, nek ide, a ko ne želi ne mora /3-4 poslednja odgovora su u tom libtardijanskom fazonu, pitani ste za mišljenje šta vi lično mislite ili volite, a ne da li drugi to smeju da rade/

Elem, da odgovorim kako treba:
Nisam išao na nudističku plažu, ali voleo bih, pa ću se potruditi na sledećem letovanju

Pitanje:
Kako tamanite komarce pred spavanje?
Korisnikov avatar
By gossip
nemam probleme sa komarcima

poslednji gsp-ov bus kojem si se vozio/la je bio kog broja?
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717103#p2717103]Kiborg napisao:[/url]Ko želi da ide na nudističku plažu, nek ide, a ko ne želi ne mora /3-4 poslednja odgovora su u tom libtardijanskom fazonu, pitani ste za mišljenje šta vi lično mislite ili volite, a ne da li drugi to smeju da rade/

Elem, da odgovorim kako treba:
Nisam išao na nudističku plažu, ali voleo bih, pa ću se potruditi na sledećem letovanju

Pitanje:
Kako tamanite komarce pred spavanje?
Vidim kako moj odgovor moze tako da se protumaci, iako nije to znacio - imam vise partnera godinama i ja sam poly godinama, sto zaboravim da nije opste poznato mozda svima, te se moj odgovor odnosio na moje partnere - kako oni zele i vole. A ne vole isto. Za mene nekako uvek mislim da je given da sam poly i da svi znaju da sam udata. My bad :)

Nema potrebe za koling nejms, dou.

ot

Volim.

Da li imas neki hobi kojem bi voleo/la u buducnosti da se posvetis?
Korisnikov avatar
By elizevin
gomila :D

npr. volela bih da naucim da pravim grncariju na tocku. Takodje, da pravim nakit od srebrne gline. Za oba treba dosta skupog pribora, tako da ce to pricekati. Sve vise me takodje privlaci gajenje biljaka. Poneka je i prezivela ove godine, tako da to smatram vec uspehom :D

isto pitanje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zelim, toliko ih zelim da u svaki umocim prst i odem da probam onaj sledeci i tako od pocetka zivota :sigh: tipa evo sad mi je npr joga hobi (jel sport hobi?). a i ja trenutno razmisljam biljkama da se bavim, konkretno borovnice i ribizle u stanu (imam jednu praznu sobu koju bih mogao da pretvorim u bastu)

fino pitanje, isto
By Kragi
Ima svasta nesto. Meni sve, manje-vise, brzo dosadi pa nove hobije izmisljam svakodnevno. Neki dugoročni ne planiram :D

U cemu spavas po ovim vrucinama i cime se pokrivas? :D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
inace ne spavam ni u cemu
ali sam prethodne tri noci imao gace na sebi jer nisam spavao u svom krevetu
(zimi obicno imam samo majcu na sebi)

pokrivam se nekim tankim frotirom..najcesce samo oko stomaka

ajde isto
Korisnikov avatar
By Anhedonie
gace majica, tako inace i blejim danju po kuci. a kad je vece onda blejim samo u gacama, ili bez, zavisi sta radim i koliko me mrzi da ih obucem u tom trenutku. kad temperatura predje odredjenu granicu vise mi se isplati da obucem majicu jer se znojim i ovako i onako, a ako imam majicu onda ona upija znoj i lepo ga raspodeli dok kad ne bih imao majicu on bi samo klizio i bilo bi mi toplije.

a imam frotir pored sebe ali se ne pokrivam nicim

isto
Korisnikov avatar
By zozefin st
samo gacice, ne pokrivam se.

da li mastas o bivsem decku/ devojci?
Korisnikov avatar
By gossip
mastam o izlascima i putovanjima

poslednja pesma koju si slusao/la je?
By Kragi
Hteo sam skoro da otvorim temu 'smoothies' ali sam odustao :sigh:
Ne znam sta ti treba - osvezenje ili dorucak ili uzina? Nisko/visoko kalorican?

Cime se (re)hidriras na 40° C?
Korisnikov avatar
By elizevin
vodom.

kada si poslednji put (i kako) izasao/la iz svoje comfort zone?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mislim da nikad nisam...al nisam bas siguran

sta podnosite bolje vrucinu ili hladnocu
Korisnikov avatar
By Kiborg
Manje više oba, ali ako mora da se podnsi nešto, bolje vrućina, sviđa mi se što nemam toliko slojeva odeće na sebi dok podnosim vrućinu, a kad je hladno, em je hladno, em si natrontan sa 100 kila odeće

Jel ti smeta klima uređaj pa se hladiš lepezom ili nemaš problem s tim?
By Kragi
Smoothie je negde sinonim za zdrav obrok i presnu hranu. Kakav bre crni secer gossipe??!! :spank:

Uzmi 100 grama bundevinog semena i bananu i 200 ml sojinog mleka i 50 grama suvog grozdja. Za dorucak imas vise nego dovoljnih ~ 1000 kalorija uz sve zive minerale koje bundevino seme sadrzi, 'zdrave masti'i proteine. Banana i suvo grozdje obezbedjuju dovoljno 'secera'. I sit si do vecere. :D
Znaci (vanilin) secer u blender nikako :neto:

Ont: ne znam. sticem utisak da to vise zavisi od odnosa temperatura u klimatizovanoj prostoriji vs. spoljna temperatura, nego od klime same po sebi. Sto je razlika veca to mi je nelagodnije. Ne koristim je inace. Spadam u grupu ljudi koja voli energetski efikasnija resenja. Dobra izolacija i roletne, vece nadstresnice ili listopadno drvo sa gustom krosnjom za jug/jugo-zapad kako bi se suncevo zracenje eliminisalo. :D

Kakve motive najcesce drzis kao wallpaper moba?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A jel mora sojino mleko? :nerd:

ont: Low poly art.

Volis low poly art?
By alexandermagic
Kragi, drvo u JZ sektoru je ne-nikako. Tu je lose drzati i malenu saksijsku biljku. :/

U juznom, JI (uz postavku fontane uz njega i to ako je drvo ispred, a ne iza kuce) i istocnom da-svakako.

---

Bebo, stvarno ne.

Q: Prioriteti do kraja mjeseca ?
By Kragi
@Anhe - ne mora, moze i kokosovo :smeh:
Nas narod kaze da mora samo da se umre i nista vise :D

@alexandermagic - oooooo pa gde ste Vi gospodine? :D btw, ne znam za feng shiu i sl ali JZ je ogroman izvor zracenje u ovom periodu. Koliko je dobar zimi gde po kratkom danu hvatas energiju toliko je leti ubitacan jer sunce przi do 19:00 h. :D

@gossip - Nije samo secer zbog secera. banana ima sve tri vrste secera pa je zaista suvisno dodavati rafinisani pored nje. Naravno, svako neka jede sta mu volja ja samo predlazem i iznosim stav. :D

ont: neke sitnice. nista znacajno ni vazno. do kraja meseca bukvalno. Od 1. ide druga prica. Sviđa mi se jedan tip i hteo bih da ga kresnem. Nije klinac. Poznajemo se tj. upoznali se i nekako je neiskusan i kaze
da ne sme. Ja u sustini nemam strpljenja za te 'ne znam sta bih + paranoja' ali posto je zgodan 175/plav on mi je prioritet narednih 10 dana. :D

Na kakvom jastuku spavas? Mekano punjenje, tvrdo? Anatomski? Je l' stoji paralelno sa dusekom ili pod nekim uglom?
By alexandermagic
Prije par mjeseci sam decku kupio Liov, antialergijski i antiasmaticni jastuk, pa, iako ja sa tim nemam problema uzeo sam ga i za sebe cisto da ne bi bilo estetske neskladnosti kad pogledam krevet. Srednje velicine, srednje tvrdoce, postavljeni su paralelno, grimizne navlake.

Q: Kako funkcioniras po ovom vremenu kad moras bit na otvorenom ?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
srusim se i ostanem tako da lezim, eventualno se dokotrljam do hlada

zasto mi kajgana ispadne retardirana, onako u delicima, nije iz jednog dela?
By alexandermagic
Nisi ju prethodno dobro izmijesao, previsoka temperatura ringle ili ista ne radi kako treba.

Q: Pristup pri prvoj komunikaciji sa nekim ?
By Kragi
Ovisno od moje procene i situacije u kojoj se srecemo kao i od toga tko je taj neko. Mislim da umem da budem diolomata. ;)

Bio/la nekad pod opstom anestezijom?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Fuj. Nisam. Na svu sreću.

Plašiš li se igle?
  • 1
  • 758
  • 759
  • 760
  • 761
  • 762
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!