Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
cela nedelja prazna, onda petkom bum 3 serije e.e

vidim na torrentu da se vratio i dominion danas
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
koliko je dominion los.. ali shirtless alex force too stronk
Korisnikov avatar
By Night
^
Deluje mi zanimljivo. Kakva je?
By Aven
Outlander, S01E09-16 – 7/10

Slika

S obzirom da ovu seriju doživljavam kao lijepu i opuštajuću razglednicu s karizmatičnim protagonistima i ponekad zaista divnim scenama seksa, iznenadile su me psihološki brutalne i vrlo dobro razrađene posljednje dvije epizode. Mučno i istodobno fascinantno prikazani procesi kroz koje prolazi silovani muškarac.

Wentworth, S01-03 – 8/10

Slika

Prva sezona mi je bila pomalo amaterska s neinteligentnim zapletima. Ne volim kad mi je kao gledateljici sve nabijeno na nos i kad su zapleti i raspleti previše prozirni. Međutim, kako serija ide dalje, to postaje sve bolja i bolja. Budući da ne ulažu previše novaca u kostime i bolje im je da su "nabildali" scenarij. :D

Treća sezona u kojoj sve kulminira je najbolja. „Progutala“ sam je u dva dana. Danielle Cormack je apsolutno odlična u glavnoj ulozi, kao i Pamela Rabe koja glumi poremećenu ravnateljicu zatvora. Najdraži lik mi je Liz (yeah, yeah, love), a topila sam se na svaku scenu u kojoj se pojavila klinička psihologinja Bridget Westfall. Pala bih na taj tip žene u prve dvije minute prvog susreta. Možda mi ni toliko ne bi trebalo. :drama:

Slika
By loreenche
Helou.

Trenutno gledam: Dominion, Humans, Wayward Pines, Mr. Robot

Na hiatusu su mi: Bates Motel, Catastrophe, Schitt's Creek, Silicon Valley, Sense8
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gledam Defiance, Dominion, Under the Dome, Falling skies
sinoć završio Sense8
Korisnikov avatar
By Tungi
Trenutno: Orange Is The New Black, Sense8, True Detective, Motel Bates, Wayward Pines.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Krenuli da gledamo Under the dome. Hoce li postati serija bolja? Karakteri su jako sranje uradjeni.
By Ulix
Presnimio prve tri sezone Veep, pa da vidim šta toliko ljudi hvale.
By Aven
Better Call Saul, S01 - 8.5/10

Slika

Kao fan serije Breaking Bad nisam nimalo razočarana ovim spin-offom.
Jako mi se sviđa rad Vincea Gilligana - inteligentan, slojevit, detaljan, precizan i fluidan.

Bob Odenkirk je i više nego dobar protagonist.
Nešto manje intenzivan od Bryana Cranstona, ali i lik je puno blaži.
Korisnikov avatar
By gossip
lepo je gledati Cody Allen u dve serije! (teen wolf,pretty little liars) :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Dovoljno nam se (makar meni) ne svidja da nam nije problem (ako njemu jeste jadan on) da prekinemo. Samo sam se nadao da ako ima 3 sezone da postane bolja. Jer ovo stvarno nije vredno snimanja dalje.

A Hannibal nam deluje previse ozbiljno, zelimo nesto vise sassy ili nesto makar manje ozbiljno. Idealna nam je bila 4400 ali KURAC. Hannibal-a cu sam da odgledam nekad.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!