Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
uuu, najs dorucak :D

strateski izbegavam temu orange is the new black dok je ne pogledam, tek sam na prvoj epizodi, cekala sam 5 nedelja da se vratim u Srbiju i da gledam sa devojkom :lezbejskojaje: :veverice:

Veceras binge watching :radosnice:
Korisnikov avatar
By elizevin
stvarno mi nenormalno nedostaje moj najbolji drug :(
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nedostaje mi David
pod jedan zato sto je najinteligentnije musko koje znam
pod dva zato sto mi treba neko da mi kaze fuck or stop
pod tri zato sto je najslicniji meni od sviju pederyy
Korisnikov avatar
By Hys.
nesto mnogo volim zene veceras

sve bih da ih ponjuskam i sve su mi lepe

:proverava kalendar da vidi da nije nesto sa hormonima:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
idu mi na qrac svi oni sa foruma sa "srbi ovo srbi ono". kao da su Srbi najgori ljudi na celom svetu. e pa ja smatram da nisu. mrdnite malo dupe iz Srbije, idite u razvijene evropske zemlje, ali ne na dan dva, ostanite nekoliko meseci, pa da vidimo onda!
Korisnikov avatar
By Hys.
^ recimo ja nikada nisam ni u najgoru uru ni u delu grada sa najvise klubova videla u bgu prostacko odvratno blamantno ponasanje kakvo sam videla u UK.
I da, bez obzira na sve, daleko je bezbedniji grad i bezbednije se osecam i realno i jeste po procentima incidenata. Ovde ne razmisljam dva put da odem na pljeku u 2 am u centru, tamo je totalno drugaciji osecaj, jer se obeznanjuju od alkohola. Nikad nisam videla ljude toliko pijane ovde i u tolikom broju kao tamo. A provela sam ukupno vise od godinu dana tamo, po celoj zemlji (i skotskoj)

Da, nece te napasti neko jer si gej preko dana, ali hoce kad su pijani, ili jednostavno zato jer tu stojis i postojis.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2716015#p2716015]Hys. napisao:[/url]^ recimo ja nikada nisam ni u najgoru uru ni u delu grada sa najvise klubova videla u bgu prostacko odvratno blamantno ponasanje kakvo sam videla u UK.
I da, bez obzira na sve, daleko je bezbedniji grad i bezbednije se osecam i realno i jeste po procentima incidenata. Ovde ne razmisljam dva put da odem na pljeku u 2 am u centru, tamo je totalno drugaciji osecaj, jer se obeznanjuju od alkohola. Nikad nisam videla ljude toliko pijane ovde i u tolikom broju kao tamo. A provela sam ukupno vise od godinu dana tamo, po celoj zemlji (i skotskoj)

Da, nece te napasti neko jer si gej preko dana, ali hoce kad su pijani, ili jednostavno zato jer tu stojis i postojis.
Vidi: Britanci tokom EXITa.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2716013#p2716013]emo_haos_ napisao:[/url]idu mi na qrac svi oni sa foruma sa "srbi ovo srbi ono". kao da su Srbi najgori ljudi na celom svetu. e pa ja smatram da nisu. mrdnite malo dupe iz Srbije, idite u razvijene evropske zemlje, ali ne na dan dva, ostanite nekoliko meseci, pa da vidimo onda!
naravno da srbi nisu najgori ljudi na svijetu.

najgore je ljude na svijetu procjenjivati po kategorijama nacije, rase, spola itd.

(klasa je druga prica ^^ )
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dobar ovaj sokić od pomorandže, mada bi mogao da bude gušći, ipak je rauch /made in Serbia doduše/ :D

Ostadoh bez glutamina...
Korisnikov avatar
By elizevin
uspela sam da izmetabolisem pola flajke tulamora i da se posle 4 sati sna probudim sveza kao da se sinoc nista nije desilo o.0
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
juce sam vikao na majku i ona pocela da place..smirila se brzo
ali ja stvarno moram da naucim nekad nesto lepo da kazem ljudima
nije da ne mislim lepe stvari o ljudima ..samo ih ne govorim
u pisanoj formi mi i izleti nesto ok, inace jok
Korisnikov avatar
By Kiborg
@svemirski
Nateraj majku da se učlani na forum i pošalji joj jedan u2u pun lepih reči :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Sutra nista nece biti kao sto je sad
moze pasti kisa, mesec nece biti mlad
a sutra i ja mogu da iskomplikujem sve
da se udam, slomim nogu
i da rodim blizance
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ moj obožava da ponovo proživljavamo socially awkward situations, a materijala na pretek :kesa:

onT: primetila sam da su ljudi veoma agresivni u komunikaciji (postali?). :down:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sad ce da dodje kiborg i da vam kaze da je spavao 10 sati i da moze jos 5 da spava
Korisnikov avatar
By 李香兰
*does the celebratory dance*

upisala sam se!!

やった !!

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
uso na chat da vidim da l je bothways tamo kad prc javilo mi error
edit: proradilo :)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
"hoces malo da se upoznamo???
mislim da je vreme
makar 10 ak sekundi???"

i posle kako ja da ne poludim
nemoj mi se cudite uopste kad lupam gluposti ovde..oopprraavvddaannoo
Korisnikov avatar
By bothways
Šta znači upoznati se na 10ak sekundi?
  • 1
  • 791
  • 792
  • 793
  • 794
  • 795
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!