Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By kameni
Sta je to X faktor?
I ako se konacno pronadje osoba sa tim faktorom kakva ona treba biti za vas.
Sta treba uraditi osoba sa X faktorom da bi od vas dobila to priznanje.
Sta vas tu mora dotaci, uticati na vas...sta, kako...?..?

:serlok:

P.s. Ako neko ima bolju ideju za uvodni post u temu neka bude slobodan napisati. ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
to je onaj faktor koji imate majmun i ti, i još mnogi ovde, kad poželim da stisnem x (close)
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ukoliko pogledate moje postove u poslednje vreme videćete da je znatno manja učestalost istih, upravo zahvaljujući stiskanju iksa
By kameni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713888#p2713888]Anhedonie napisao:[/url]ne razumem taj kocept.
Upotrebio sam samo naziv poznatog show-a a potraga za X faktorom se zapravo desava svugde-rekao bih.
Eto taj show, svi znaju pevati, lepo i izgledaju ali to vise nije dovoljno publici.
Ili eto lepo izgleda taj tip, lepo gradjen, ima stila ali ima li taj X faktor?
Eto recimo u tenisu, pobedjujes, znas igrati tenis, prvi si ali opet nekako taj X faktor je kljucan za planetarno prihvatanje-popularnost.
Talenat vise nije dovoljan, nije dovoljno 'uverljiv' neophodan je faktor X

Pa se pitam sta je zapravo taj X faktor
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa da se zna šta je, ne bi bio X-faktor :D
Ako se nešto definiše, kako ti tražiš od nas u uvodu, to nije više nepoznati činilac, već kriterijum :)
zato si već u startu osuđen na to da ne dobiješ odgovor :D
By kameni
Pa dobro, teoretisemo, nagadjamo ko i oko crnih rupa :D

Palo mi na pamet, ima li X faktor nadcovek ili svecovek ili ni jedan ili oba?
Korisnikov avatar
By Macan86
kameni,to što ti zoveš x faktor je ustvari uglavnom šarm...eto,dobio si odgovor
By kameni
Nisam mogao docekati odgovor pa sam potrazio na guglu i odvelo me na forum Ana.rs tu sve ima

Evo sta jedna Danijelaa kaze,

Sta se podrazumeva pod sarmantnim muskarcem...hm.Zamene je sarmantan muskarac onaj koji je odmeren u svemu.Prelep osmeh,sjaj u ocima,inteligentan na neki lucidan nacin,samouveren,nije bahat,treba da poseduje lepe manire,nadasve duhovit.Eh pusti snovi moji!
By kameni
Evo i vizija korisnice Wish_I_Was_His_Baby

Inace,evo tacno sta to znaci-bar kod mene:

-Momak koji pridje devojci i kaze joj da je lepa. Pridje joj sa ruzom, poljubi je u ruku...bilo sta od toga
-Momak koji pridje devojci i pita je da li bi izasla sa njim na pice.Pita je bas tim recima,bez igrica, sa osmehom na licu.
-Momak koji pridje devojci na neki duhovit/pomalo cak i smotan nacin je isto na neki nacin sarmantan ili bolje reci sladak i dobice sansu
By kameni
Mala lana,

Sarmantan muskarac je jednostavno onaj koji kad ga vidis pleni ono sto kaze onaj lik u Kad porastem bicu kengur ONA SIJAA oko njega su svi ljudi on je uvek u centru paznje jel je neizmeno duhovit i pazljiv.
Korisnikov avatar
By Srklet
uvijek sam podozriv prema šarmantnim ljudima. a i dosadni su mi.

u društvu ljudi za koje se smatra da su šarmantni često se osjećam kao publika nekog lošeg vodvilja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!