Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Poslednja epizoda je naravno najbolja... dzaba kad sjebase sezonu.

Stanis ono, neka je... malo je poceo da preteruje sa svojom sizom, neka mu. Ne znam sto je Dzona ubio, jedino ako misli da ih sve vadi iz groba magijama. U tom slucaju Starkovi ce biti "The Adams family". :lol:

Cercei, ma koliko je mrzeo kao lika, nadam se da ce da zapali ceo grad. Da potruje fukaru. Arja, nadam se da je to dete rahmetli konacno. Ide mi na kurac. Deneris... i dalje bipolar, knjiski primer.
HOCE LI NEKO KONACNO SMAKNUTI ONU MUCENU SANSU STARK!?!

Nastavljam svoj rant kasnije kad se setim jos kojecega... :lol:
By filipkum
Ja se nadam da ce Dzon da prezivi i da ce pored jezovuka da dobije zmaja po mogucstvu ono nestalo zmajevo jaje mestra Emona za koje do danas nisam ni znao da postoji da nisam video na vikipediji , moracu ponovo da procitam knjige :)
Korisnikov avatar
By gossip
Deneris mi je ista kao i svake sezone....savrsena :love:

Aria je sve bolja i bolja...nije joj trebao onaj manastir ili sta god...nadam se da ce progledati

Sansa me podseca na jednu moju dobru drugaricu...ove sezone je njen lik bio zanimljiv i nadam se da je prezivela onaj skok sa zida

Dzon ce preziveti ili ce ga oziveti

A za Stanisa....well I don't care :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
sesta sezona je vec uveliko u snimanju :dance:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Scene sa Arijom su mi fast forward, boli me đokica za nju i ostale Starkove, uključujući Sansu. Mislim da je Remzi trebao u ovoj sezoni da odere Sansu i krivo mi je što nisu i njega odrali.
A nadam se da će Sersei da istrebi one religijske manijake.
Što se Džona tiče, bedak, ali ne verujem da će da ga vaskrsne. Mada generalno, ni za njega mi nije neka velika šteta.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gledam malopre na fejsu, piše na GoT stranici:

"Take a closer look at last night's epic ‪#‎GoTSeason5‬ finale."

Mislim da im je ovo 'epic' preambiciozan termin
Korisnikov avatar
By antibiotic
e, dal' ce on da vasrksne ili nece to ne pise ni u knjigama, ako sam dobro razumeo, tako da su sada i citaoci i pratioci serije u neizvesnosti.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Rekoše da ju je odnio sjeverno. A sjeverno je Dothraki prostranstvo. Kal Dhrogo je bio Dothraki.
Rekao bih da je majka zmajčeka pronašla još vojske za svoju kolekciju. :lol:
By Sixto
Deneris je nasla jos vojske, umirila decu zmajceke tinejdzere, dobila kepeca, dobila saptalicu... sad moze da krene na Vesteros ko iz picke.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni je hajlajt epizode bio kad je sem rekao da odlazi. izljubio svetog nikolu i sve ostale ikone sto nadjoh po kuci
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Fan teorije su da je John Snow ključ za ceo GOT i ja kontam da ce ga Melisandra oziveti posto se taman vratila u Castle Black ali da ce se to desiti tek u 7 sezoni odnosno u narednoj knjizi Winds Of Winter koja ce izaci sledece godine, tome se potajno i nadam posto sam od pocetka serijala na strani House of Stark :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Sixto-koga mene? :blentavi: dosao sam samo da vidim sta se piše o GOT-u ovde posto sam opsednut serijom a znam da su gejevi uvek dobro obavesteni o svemu :lol:

Sto se zmajeva tiče neko iz Westerosa ce pokusati da otme zmajeve iz tamnice u Mereen-u ali im nece uspeti i bice sprzeni :rei:
Korisnikov avatar
By Blady
Imam utisak da me je tek sada zainteresovala serija...
No, drago mi je sto jos uvek moji favoriti nisu umrli, i zato mi je zanimljivo.

Malo me je sjebalo sto je Arya oslepela, al ono, bar je ziva...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni je sve vezano za Arya-u dosadno do zla boga. Pogotovo ove sekvnece za ovim zaluđenicima iz crno bele kuće.
Korisnikov avatar
By Blady
^ ?
A sta to?
Hoces da kazes da nije trolovala ovog idiota sto je spalio cerku?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!