Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Aksa
Joj... Zabica needed.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by the1whowished
Koliko ih promeniste,koliko veza i vezica pre Miss Prave?
Kako to mogu da znam? Koja je miss Prava znacu kada budem umirala u njenom narucju kao neka baba od sto leta. I tek onda cu moci da odgovorim na ovo pitanje.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Aksa
Joj... Zabica needed.

Eve ti! :P

Slika
Korisnikov avatar
By Aksa
Fala sestro, fala... Svaka ti dala ;)
Korisnikov avatar
By Val
Fala sestro, fala... Svaka ti dala ;)
Jao, nemoj samo da me kunes sestro. :D
Korisnikov avatar
By Aksa
Ma ja ti dajem super skill... Svakadavajuca :)
Korisnikov avatar
By Val
Ma ja ti dajem super skill... Svakadavajuca :)
A ne ne. Hvala tebi mnogo, ali ja sam u potpunosti zadovoljna i srecna. ;)
Korisnikov avatar
By Galateja
Zablji bataci umeju biti tako...
Doticna zaba moze za mene biti zaba,a opet za nekog drugog princeza.To je sasvim relativno.Ja sam pristalica da 'svaka ptica svome jatu leti' pa sam za to da zabe traze zabe,babe babe,a princeze princeze...Tako ce svi biti sretni.Vuk sretan,a ovce na broju.

P.S.-kad smo vec u sferi 'basni' da kazem da se macka i pas nikad ne pare.
Korisnikov avatar
By Aksa
Ali zato zec i macka...
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
E draga moja the1whowished kao sto sam ti lepo rekla preko fona ima raznih ljudi, steta samo sto ima vise onih koji su :ves: nego ok .... Smej se to je pravi lek (znas na sta mislim)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Gothic Faery
E draga moja the1whowished kao sto sam ti lepo rekla preko fona ima raznih ljudi, steta samo sto ima vise onih koji su :ves: nego ok .... Smej se to je pravi lek (znas na sta mislim)
Ne slutih koliko u pravu bese ti!

(iju, sta mi bi?)

Fala ti mLogo vala!
By Çâðê_DUP
Ma opusteno, devojke, proklamujem otkrovenje koje mi je sapnuo andio bozji nocas dok sam bila budna:dosao je dan, dosla je noc kad je telo postalo samo maska! Seksualna kompatibilnost i seksualna privlacnost ne postoje! Postoji samo svetlost sveta koja isijava u koju se zaljubljujemo-to je princeza! :friends:

(rekavsi to andio bozji pljunu na zemlju i nacini kap od pljuvacke)

pa vam rece: idite, umijte se u Siloamu, sto prevedeno znaci: otvorilo vam se trece oko spoznanja. Pipnite se sad po celu, i tada se oni pipnuse i pitase: a kako nam se to trece oko otvori? I kako to da telo postade dusa? a on im rece: ne, ne, nije dusa, samo na nju lici, u stvari je telo. :vudu:

Shvatila sam da se meni jos nije otvorilo trece oko, al on mi rece da ce da nacini kal i pomazace moje oci i sve ce mi biti isto. Samo cu osecati vrelinu duse koja isijanjem podize moje pouzdanje i vaskrsava je iz mrtvih. Trazite samo dusu, ne telo, jer ako bi ga nekako napipale i nasle, posto ono nije tako daleko ni od jedne od nas, mogli bi cak i negirati tvorevinu ljudske umetnosti, arhitekturu, estetiku i zamisli, slikarstvo takodje, narocito ono iz 15. veka, te novim ustolicenjem ovog proklamovanog saznanja, podicicemo sve iznova-onako bas kako treba! Apokalipsa je stigla!

:astral2:

A da odgovorim na temu ..... pa, mislim da ne bi trebalo poljubiti nijednu.
Korisnikov avatar
By m..
Prevela je metaforu... Ne daj se Ines... Ne tako lako.
By Paris
Almost interesting...skoro da je postalo zanimljivo ovde:rool:
Korisnikov avatar
By m..
Ma gde bre... Idem da lovim zabe...
By Paris
Ali nemoj da je ljubis....mislimm ipak je ovo sala da ce od zabe postati princeza.:grin:
Korisnikov avatar
By m..
Juce sam se toliko napila da sam poljubila muskarca, mogao je i hor zaba da uleti, mislim da bi mi bilo svejedno. Dobra stvar je da mi je taj muskarac ortak, anyway. Losa, pa ne ljubi se lepo. Bilo bi bolje da je neka zabica uletela. Napali me prijatelji da sam zagorela i da sam nesnosna zbog toga. A okolo zabe.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by ParisX.
Ali nemoj da je ljubis....mislimm ipak je ovo sala da ce od zabe postati princeza. :grin:
Hmm, da, uglavnom ispadne gushter.
By Paris
Chudne su te transformacije....nikad ne znash shta ce ispasti:iskolacen:
Korisnikov avatar
By tramp
I sve su vile, sve su kraljice.
I sve su nevazne naspram nje...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by m..
Juce sam se toliko napila da sam poljubila muskarca, mogao je i hor zaba da uleti, mislim da bi mi bilo svejedno
Vuhuuu, ima nade!

:D
Korisnikov avatar
By m..
Ju, qq. ne secam se ni koga sam bila poljubila, ono cega se secam, gledajuci datum, dva dana nakon toga sam nasla zenu, pa jos jednu pa... mhm, pa ce sutra 6 meseci kako ljubim jednu te istu iskljucivo.
A sto se muskaraca tice, mogu da me caste ocem, pod uslovom da rade za sankom (onda jelte ne mogu posle da smaraju).
Korisnikov avatar
By Blady
Ja zabe nisam nikad ljubila.. ali mi se desilo da sam se dva tri puta poljubila sa :bljak: devojkom.. meni bljak.. i to sam tek kasnije skapirala... dakle, ne ljubite se sa zabama, a ni sa :bljak: devojkama...
Korisnikov avatar
By m..
prvo sto sam pomislila videvsi avatar je 'pobesneo max', izgleda mi oci jos nisu profercerale, mada nazirem slova. opste iskopavanje naftalinaca u letnjoj sezoni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!