Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja sam konkretno mislio na sve od kad je zmaj sleteo, uključujući i paljenje ljudi :D
Korisnikov avatar
By V25
I dalje sam na drugoj epizodi prve sezone, ne da mi se nešto.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713421#p2713421]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713418#p2713418]Hitsugaya napisao:[/url]ne kontam hype. jase ga pa sta. meni bilo zanimljivije dok je palio ljude
:up:
Pa hype je zbog toga sto vekovima nijedan Targaryen nije uzjahao zmaja, cak i u vreme kada su oni postojali pre istrebljenja (nisu se razvijali u dovoljno velike zverke), sto je simbol pobede nad svim ostalim kucama ( Aenar Targaryen je bio prvi kralj koji je jahajuci zmaja pobedio sve vojske Westerosa i sebe postavio na Iron Throne)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713440#p2713440]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713421#p2713421]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713418#p2713418]Hitsugaya napisao:[/url]ne kontam hype. jase ga pa sta. meni bilo zanimljivije dok je palio ljude
:up:
Pa hype je zbog toga sto vekovima nijedan Targaryen nije uzjahao zmaja, cak i u vreme kada su oni postojali pre istrebljenja (nisu se razvijali u dovoljno velike zverke), sto je simbol pobede nad svim ostalim kucama ( Aenar Targaryen je bio prvi kralj koji je jahajuci zmaja pobedio sve vojske Westerosa i sebe postavio na Iron Throne)
ma kul to sve ali scena jahanja nije nista posebno bitna koliko je kul sto je on dosao da spase mamicu :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Haha, videh na tviteru ovo, pa da podelim sa narodom :D
Slika
Korisnikov avatar
By gossip
meni se plakalo kada su spalili devojcicu :(

a scena sa zmajem je A-mazing kao i cela 8 i 9 epizoda
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je ova epizoda bila najteza do sada za gledati. Paljelje Shireen zive na lomaci me je bas bas sjebalo... strasno i grozno. Zapravo nekako sam cele sezone strahovao da ce to i da se desi. Ne znam, od svih grozota prikazanih u ovoj seriji, ova mi je bila najgora. Cela ta scena kada prilazi lomaci, kada je vezu i zapale, kada vice majku i oca da to ne cine, i kada na kraju pocne da vristi dok gori... sledila mi se krv u zilama. A ona kucka Melisandre se jos i smeska dok gleda jadno dete kako pati... uh! I hope Drogon feasts on her flesh!

A scena u Mereenu me je nazalost malo razocarala... Nekako ceo lik Deneris mi je u seriji skrnav. Inace mi je ona jedan od omiljenih likova u knjizi, ali u seriji me strasno nervira i ta glumica uopste ne zna da glumi majke mi. I ne svidje mi se sto su tu scenu izmenili tako da Drogon doleti da je spasi od "negativaca". U knjizi on doleti u arenu zato sto ga miris krvi i buka privuku, i onda krene nasumicno da napada i hrani se. I uopste ne prepoznaje Deni i ne slusa je vec ona mora da ga izudara bicem kako bi ga naterala da se pokori. I tom prilikom je on napada i zamalo ne otkida glavu.

Ali efekti su brutalni i zmaj izgleda strava.
Korisnikov avatar
By gossip
Cersei shall walk!

A Sansa ce ubiti ovog ili tako nesto
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713780#p2713780]Mage napisao:[/url]

A scena u Mereenu me je nazalost malo razocarala...
Ko nije citao knjigu taj nema ni ocekivanja :D
Ne bih rekao da oni koji menjaju pricu za potrebe scenarija za seriju vrse neko "skrnjavljenje knige", jer je serija isto toliko umetnicko delo koliko i knjiga. GOT nije isto sto Lord of the Rings ciji autor nije medju zivima pa je sve napisano kanon. R.R Martin takodje ucestvuje u prilagodjavanju price za scenario, cak je izjavio da su neka resenja bolja nego u knjizi (mozda lazno skromno, ali je ipak to izjavio).

Daenerys Targaryen u seriji je nesto "meksi" lik, jer je bitno prikazati je kao emotivnu zenu (u ravnotezi sa cestim postupcima tiranke) koju pored nekompromisnosti krasi samilost i plemenitost, sto je takodje bitno za jednu vladarku, a i za to da nama gledaocima bude simpaticna.
Korisnikov avatar
By nsc
Ova poslednja epizoda - veliko finale, je, uglavnom, meni bljak
Korisnikov avatar
By gossip
ova sezona ima toliko brutalnih scena....pogotovo poslednja epizoda....

ali svakako je ova sezona bolja od prosle
Korisnikov avatar
By mOwbid
uu jee. bilo je vreme da neko umre. :lizalica:

a parada je bila odlična!
Korisnikov avatar
By IriS
kad su svašta izmenjali u odnosu na knjigu, mogli su vala i ono na kraju da preskoče.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
klasicno za GoT
nista bolje nista gore nego prethodne sezone

Arya mi je i dalje najinteresantnija
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nece jon umreti. vestica ce malo hokus pokus
a ni stannis ne verujem da je mrtav
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Zar smo zaboravili da Jedan Bog i Brotherhood Without Banners imaju moć uskrsnuća.

Mislio sam da ćemo je vidjeti u ovoj sezoni ali nažalost moraćemo čekati 6.
Kathleen Stark neće biti jedini Stark(Targaryen) koji će da uskrsne u sledećoj sezoni. :giggle:

I Crvena Vještica nije lagala o velikoj Stanisovoj pobjedi u bici zavejanoj ledom i snijegom i o barjacima Boltona koji gore.
Samo se malo zajebala koja će vojska da zapali Boltonove barjake a u kojoj će to bici Stanis da pobijedi. ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma jes, kakav je šuntavko, ima svima sve da oprosti i da odem u manastir kod Vrhovnog Vrapca :D

Inače, suma sumarum, ova sezona bila je jedno golemo sranje. Od svega vredele su samo 2 i po epizode, osma, deveta i da se sklope delovi iz ostalih osam za nekih pola sata.
Očekujem da i šesta bude bezveze i tek možda na kraju, najavljena poslednja 7. sezona može da liči na nešto.
Podosta su stvari načeli, ali kladim se da će da razvlače i u sledećoj sezoni ko žvaku dok ne dođe do pred kraj sezone.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!