Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li je u pitanju samo slučajnost ili ima i nešto više?

Samo Slučajnost Srbiju Spašava
2
40%
Nešto više, poput regije zapadni Balkan
1
20%
oprostite, ja ovuda samo prolazim iz Prištine prema Frankfurtu na Majci...
2
40%
Korisnikov avatar
By 2kune
kako se duhovni vođa svih katolika približio Beogradu, održavši misu u Sarajevu, zdravstveno stanje vojvode Šešelja naglo se pogoršalo... da li je to samo puka slučajnost? ili se bog ipak ne kocka?

Kutić za katolike:

padnimo na koljena! gore srca! pomolimoooo seeee.... :pop:

u masi usamljeni ženski glas vrišti MIRAKOLOOO, MIIIIIRAAAAKOOOOLOOOO!!!
iz mase polako se propinje skandiranje i raste svakim ponavljanjem... dvije riječi, jedan puk...
:opatica: :opatica: :opatica: santo subito! santo subito! santo subito! :opatica: :opatica: :opatica:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa sramote stvarno da dođe u zemlju gde je većinsko stanovništvo muslimansko, a da ne dođe u Srbiju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma jebe mi se za politiku.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713055#p2713055]Srklet napisao:[/url]je li danas opet zakasnio na split pride kao na prvi? :lol:
nije uopće došo... imao drugog posla...
a na prvi nijesam zakasnio no sam bio knap a pandurija je zatvorila sve pola sata prije početka... jbg, netko ima život a netko 'aktivizam'... :novinar:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2713059#p2713059]Srklet napisao:[/url]ako je primanje pričesti pušenje kurca na duilovu - jest. :pop:
to nisam nikad radio na dujki... tamo sam se pošteno jebao uz skupi šampanjac... pušenje kurca odradio sam jednom u crkvi pa se smatram pravim katolikom a ne nekim tamo pukim kršćaninom... :lepeza:
Korisnikov avatar
By *deni*
Matori može samo da mi posisa moju zrelu pičku i to ako mu dam. Siši, matori. :dude:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!