Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
ovde whitewalkers
tamo daywalkers i nightcomers koće ih povatati
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
oh, da :/

mislio da si sjebao pa napisao wildlings umesto ww
Korisnikov avatar
By Srklet
super je moment na samom kraju epizode kad nitko ne vesla u čamcu jona snowa ali čamac i dalje fura naprijed :lol: valjda ga vuče morska struja? :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mother of Dragons i dalje omiljen lik, super što je napokon spojiše sa brbljivim patuljkom :leviathan:

Osim nje, stojim i iza njenog glavnog protivnika - Cersei Lannister :awesome:

Girl Power :rock:

E, a ona starija Stark devojka mi je i dalje bljutava... ne mogu da verujem da su odabrali tu glumicu u narednom delu X-men da glumi mlađu verziju Jean Grey! Popizdeću ako to usere. Možda nije loša glumica, samo joj usrana uloga?

Ali napokon postaje spektakl, što podržavam. Čekao sam malo tog jeftinog uzbuđenja, dovoljno su mrsili odnose među likovima i postavljali pozornicu.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
btw suska se da su zmajevi weapon of mass destruction za whitewalkere ali nije potvrdjeno.. msm kad valyrian steel moze da ubije whitewalkera, sta tek radi zmaj..

deneris je jedina nada za westeros
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712470#p2712470]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712467#p2712467]haemoglobin napisao:[/url]btw suska se da su zmajevi weapon of mass destruction za whitewalkere ali nije potvrdjeno.. msm kad valyrian steel moze da ubije whitewalkera, sta tek radi zmaj..

deneris je jedina nada za westeros
Jel tebe uvatila neka spoil viroza, koj' ti kurac!?
kakva spoil viroza? samo zakljucujem.. ako si pogledao poslednju epizodu video si da John Snow ubija svojim macem whitewalkera. Njegov mac je valyrian steel koji je kovan zmajevom vatrom. Ako zmajevo staklo i valyrian steel ubijaju whitewalkera, logicno je da ima veze sa zmajevima. Sve sto ima veze sa zmajevima ima veze i sa Deneris
Korisnikov avatar
By Kiborg
E konačno za nijansu zanimljivija epizoda od prethodnih.
Sad me samo zanima da vidim da li će neko da odere Remzija. I to je dosta za ovu sezonu.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja cekam da vidim na sta ce sixto ove nedelje da se zali, kad ono...

:D
By Sixto
Sixto tek sinoc odgledao epizodu jer nema dva dana neta.

Dosadna epizoda, mislim hu d fak kers abaut Sersei... Bitka je vec druga stvar. Jako lepo. :up:

PS. Ipak moram da se malo pozalim... boze hoce li neko skratiti za glavu vise onog Tiriona da ga ne gledam! :lol:
By Sixto
I jos jedno da dodam. BOZE AL BI JEB'O ONE TENJANE, SUNCE IM KRVAVO ZGODNO JEBEM!
Korisnikov avatar
By bothways
Meni je ta priča na severu, kao i u knjigama, dosadna dosadna. :S
Korisnikov avatar
By antibiotic
Scenu bitke na severu su fantasticno napravili. Efekti su im jako jako dobri.
Susret i razgovor Daenerys i Tyriona :love: (konacno da sretne nekog od glavnih karaktera s one strane mora)

Najdosadniji mi je Samwell sa svojom kukumavkom tipa Samwell Gamgee, ne znam zasto mu daju toliko prostora...

I kada ce da vidimo sta se desilo sa malim Branom Starkom? Verovatno ga cuvaju za kraj poslednje epizode u sezoni :/
By Sixto
Ma kad cemo da vidimo tu golu sisu na sred Dubrovnika jebo ga ti! :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!