Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
nekada je povrsan

edit

naivan
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
zanima me da li prozivas direktora skole za cissexism i vristis mu u lice jer postoje jelte, samo 2 wc-a, ili whining & bitching cuvas kada se kuci domognes tastature. ^^

---

ok je
Korisnikov avatar
By 李香兰
pa da ti kazem nesto kad te vec interesuje toliko. ja skolu polazem vanredno poslednje 2 godine zbog rodne disforije s kojom se bijem svaki dan. druga stvar, cisseksizam nema mnogo veze sa polisom o 3 razlicita toaleta u javnim prostorima. to je vise pitanje transfobije i stvaranja sigurnog prostora za sve trans i trans* osobe. you might wanna look up more before opening your mouth. mada tebe to i ne interesuje zapravo, tebe interesuje da nadjes nacin da me uvredis a da boli, razlog zbog koga to i spominjes i to je ok. :lija:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
nisam ponosan zbog toga jer ne volim biti takva osoba. no, to ne znaci da cu da ti dopustim da me slobodno vredjas i prozivas po forumu. ko bi?

---

zna sta mislim o njemu
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
"mir mir mir niko nije kriv
ava ava ava svemirski je krava"
~majmun
---------------------------------------
lep decko
Korisnikov avatar
By 李香兰
cuveni 日番谷 ili ti ga hicugaja. the library is closed. have a good life. (✿ฺ◕ฺ‿◕ฺ)
Korisnikov avatar
By V25
Koliko se ja sećam, nismo se lično upoznali (osim ako nisam nešto pobrkao i loše spojio lik i nickname s foruma), ali mi je zanimljivo kako razmišlja.
Korisnikov avatar
By Sunce
Povucen. Ne poznajem ga dovoljno.
Korisnikov avatar
By gossip
toliko dugo sam ovde i dalje nemam nikakvo misljenje
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 92
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!