Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Ne znam ko je pustio te 4 epizode, vece je zadovoljstvo odgledati sve odjednom, sasvim je OK kvalitet na mom 42" TV-u, jedino sto cu sad da patim mesec dana do redovnog emitovanja 5. epizode, ako i ostale ne procure
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
gledao i ja prvu, odlicna, ali nije neki kvalitet :sigh: koje ste vi skinuli/odakle? ja sam ovaj ettv od 424mb-a sa kat-a
By Sixto
STOKO JEDNA TISINA, NA KRAJU CU SKINUTI EPIZODU PA GLEDATI NA TELEFONU JEBENOM! :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
:D

evo, sad ubacio 2. u telefon i mnogo podnosljivije nego na laptopu. cya in 3 hrs ^^
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ove cetiri koje sam odgledao su sasvim ok
klasika za GoT
slabo se sta desava na pocetku ali je watchable

petu sad probah da search-ujem i nesto je ne vidim
pogledacu kasnije
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
meni je got i u najdosadnijim trenucima jako entertaining, watchable bi mi znacilo - sranje, ali ono, nemam sta drugo da radim pa ajd.

btw sixto nemo da lazes :shamar: samo su 4 procurele. epizode koje je hbo, sa poverenjem, poslao kriticarima, a oni ovako uzvratili
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam jos uvek, naravno gledala ovu seriju.
Treba mi nesto da se napalim, uglavnom...
odlucih se da pocnem gledati ovu seriju jer nema nekih koje su me zainteresovale
pa ono...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^ja ustvari nisam ni voleo GoT, pa sam se nasao u slicnoj situaciji i skinem par epizoda, cisto da vidim what's all the fuss about, i nisam mogao da se zaustavim, odgledao 2 sezone za par dana
Korisnikov avatar
By Blady
^
Ja nisam bas neka osoba koja je luda za serijama.
Tako je meni drugar preporucio "Ütopia" i prva epizoda mi je bila onako i onda sam se navukla i slistile citave dve sezone, a serija brutalna.

A za ovu su mi rekli da bi mi pasala, pa kao aj, sto da ne :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
blady ti nemoj da stajes ako ti se prva ne svidi, piloti su uvek malo smor :ozbiljan:

HJ preporucio bih ti da joj das jos jednu sansu
By Sixto
nista spektakularno, uvod u sezonu, nista novo, nikakav obrt
kamera, tj neki snimci su jako dobro odradjeni
Denerisin jebac onaj je zamenjen glumac cini mi se, nije onaj stari...

Edit: sad tek vidim da je zamenjen jos u prosloj sezoni :facepalm:
Samo mi nije jasno sto metroseksualnog fotomodela zamenise hipsterom da igra istu ulogu. Bar je napucanih celavaca sa plavim ocima ko pleve.
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledam 4. epizodu i mrzim sebe zbog toga. Flipnuću do 5.
Korisnikov avatar
By bern
počeo sam negdje davnu 2. sezonu da gledam.

*flies off*
Korisnikov avatar
By Srklet
trenutak kad onaj slijepi starac priča o tome kak je tužno da je daenerys sama blabla i onda se u sljedećem kadru pojavi jon snow... je prilično jasan foreshadowing. ^^
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
prosla sezona mi je bila malo dosadnjikava, ova je odlicna so far

btw, gde je bran? godinu dana cekam da vidim nastavak tog storyline-a, i izgleda da ce opet da ga puste na 2 minuta u samom finalu. :sigh:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
http://www.ew.com/article/2014/11/05/ga ... n-season-5" target="_blank

vidim, bas sam razocaran :sigh:

branov storyline, zajedno sa arynim, mi je omiljen. bar cu nju moci da gledam ako nista drugo.

---

pitam se hoce li se ista ikad desiti sa likom sanse stark. ja cekam i cekam, al nikako da me iznenadi, obraduje ili razocara, bilo sta. skroz mi je... dosadna. random nobody koji je dobio sekiru u glavu, za 3 sekunde provenene na ekranu, ostavio je veci utisak. waste of a major character
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707442#p2707442]Dr_Shortbus napisao:[/url]5. epizoda 5. sezone.
Jedna od najboljih epizoda do sada! Nisam ni trepnuo! Top 10 definitivno, možda i top 5!

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
Tacno pola pete sezone je do sad emitovano. Ovo je najdosadniji, najneinventivniji deo ekranizacije do sada.

Kilometarski dijalozi gde je protagonista okrenut licem kameri, a ledjima sagovorniku. To se zove jebena indijska serija onda. Pet epizoda sustanja haljina, otpuhivanja ucesnika u razgovorima, putujuceg vezanog Tiriona koji jebeno trazi da ga se odveze i da se nazdere...

Doduse onako pompezna reklama od Kamcatke do Argentine je mozda trebala biti neki predznak da nesto fali, pa da se sezona reklamom pogura malo... Ovo je do sad zali boze.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Prilično mlitava sezona.
Ništa se ne dešava, a to je kulminaciju dostiglo sa ovom petom epizodom koja je, bukvalno, mrtvo more i od koje vredi samo 2 minuta prolaska kroz Valiriju.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!