Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Mudra glava pametno zbori. :ozbiljan:

Zuto i zeleno su zemlja i drvo, drvo crpi zemlju, pa zasto ih simbolicno spajati na sebi ? A i komplementarna zelenoj je crvena, zutoj ljubicasta.

---

Tisinu.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
izlezavanje u krevetu
cuddles
sladoled
caj i keks
zutu i zelenu boju
serije i price
penis i testise
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim dinarski krš, volim kamene kuće sa čatrnjama, povrtnjake ograđene kamenim ogradicama, miris Mediterana pomiješan sa mirisom planine, volim Hercegovinu...
Volim crno-bijele filmove.
Volim kad istuširan legnem u čistu posteljinu, a sve miriše na šampon, kupku, omekšivač...
Volim kad zaspim ko beba nakon tuširanja.
Volim kad upoznam fine ljude u dugim redovima. Nebitno sta se čeka.
Volim patuljaste države u Evropi. Volio bih jednog dana sve da ih obiđem, od Malte, pa gore do Farskih ostrva.
Volim da gazam bos po blatu. I još neka topla ljetnja kišica, barice, joj miline.
Volim Festival autorskog filma i volim autorski film.
Volim da jedem plazma keks umočen u toplo mlijeko.
Volim da jedem čokoladu uz kafu... Ma, ne da je jedem, lagano da je otapam u ustima, a onda da uzmem gutljaj crne tekućine, pa se pomiješaju ukusi, gorčina kafe i slatka nota čokolade koja štipa za grlo. Mmmmm...
Volim jagode i ananas.
Volim da pijem topao čaj i da gledam netaknutu bjelinu snijega, dok u pozadini svira neki smooth jazz....
Volim miris starih knjiga.
Volim miris sijena.
Volim što živim u zemlji u kojoj se titluju strani filmovi.
Volim kad na prvo otvaranje jednotomnog Rečnika Matice srpske pronađem riječ koju tražim. To me uvijek nasmije, a onda se zapitam da li je to puka slučajnost ili nešto više od toga, ipak su mi šanse bile jedan naprema hiljadu petsto i kusur stranica.
Volim KM plejer.
Volim trenutak u kom Grčka Kipru daje 12 poena na ESC.
Volim barok.
Volim secesiju u arhitekturi, slikarstvu i primijenjenoj umjetnosti.
Volim Čehova.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kurac

ponajvise kad dodjem u posetu mojima
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim brda i planine. Ravnica mi stvara osjećaj agorafobije. :roll:
Volim, volim, volim jazz. :love:
Volim da umačem štapiće u eurocrem. :mljac:
Volim da pravim sendviče od keksa, naročito volim kombinaciju petit + džem. Stavim malo na keks, pa preklopim drugim keksom, spojim, pa krc, krc. I uz to vruć kakao... :love:
Volim kad poslije novogodišnje noći ustanem prvi, sav svijet oko mene spava, a ja se šunjam i prikradam kao stari seoski mačak dok begeniše slaninu na tavanu...
Volim da igram monopol. Mogao bih ga igrati satima. Nažalost, nemam mnogo istomišljenika... :D
Volim Sigurni Viver.
Volim kad na početku filma piše: El Deseo presenta i Un film de Almodóvar. :love:
Volim heteronime Fernanda Pesoe.
Volim Fernanda Pesou.
Korisnikov avatar
By Macan86
volim da slušam neki lagani instrumenta uz jurarnju kafu
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim masni kolač s višnjama, posut onako šećerom u prahu pred serviranje.
Volim svečane ceremonije otvaranja Olimpijskih igara.
Volim Otvorena vrata.
Volim kako sam sebi izgledam nakon pročitane knjige. Dopada mi se lik u ogledalu, nečujno i šarmantno zračim, kiševićevski kazano, prisutan kao svjetlost bez glasa.
Volim književnost Dubrovačke republike.
Volim ruski realizam.
Volim putopise Ljubomira Nenadovića.
Volim Beketov apsurd.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim, čuj volim, ludim za bijelom milkom sa lješnjacima.
Volim majonezu (kantica i kašika i da počnemo).
Volim kad čačkalicom bocnem tijesto da vidim da li je pečeno.
Volim miris domaćeg peciva, hljeba, kiflica, pogača, pita, ma svega što onako zanosno zamiriše još u pećnici. Volim taj blaženi miris što zagolica nozdrve, tu slast u vazduhu, bezbrižnost i toplinu doma koja negdje provijava sa hranom spremljenom u rerni. I to nestrpljenje, iščekivanje da li će uspjeti, da li će se prepeći, da li će biti gnjecavo, da li će narasti kako treba, sve to ima neku svoju draž.
Volim kako je Meril Strip usvojila Stanislavskog.
Volim Čaplina, ispred i iza kamere.
Volim naturščike u iranskoj kinematografiji.
Volim Volterovog "Kandida" i volim Lakloove "Opasne veze".
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim 1. januar. To mi je znak da izvirim iz svoje kućice, da pogledam kroz prozor, pa još ako vidim neki bijeli pokrivač, e to je moje malo zadovoljstvo. Volim tu toplinu doma dok napolju pada snijeg. I svi spavaju, umorni od lude noći, a ja budan, pijem čaj, gledam u snijeg i čekam da počnu skijaški skokovi (drugi dan turneje Četiri skakaonice) i Novogodisnji koncert u Beču. Lupkam nogom uz Štrausove valcere, a tek uz "Radecki marš"... A onda u Ulicu otvorenog srca na kuvano vino. <3
Volim da jedem pržene mlade krompiriće rukama i da ih umačem u majonezu. I uz to, naravno, sok od jabuke. Izmastim se kao svinja, ali merak nema cijenu!
Volim miris ozona nakon kiše.
Volim da zagrlim jastuk dok spavam, makar to bila i popodnevna dremka.
Volim da zasmijavam ljude... ako osjetim da su vrijedni toga.
Volim da pišem.
Volim da slušam muziku u prevozu, samo meni znanu i dragu, i da se gledanjem kroz prozor udaljavam od svakodnevice, negdje daleko, daleko...
Volim Džojsove "Dablince".
Volim Džojsa.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim kad mi posljednji kadar nekog filma promijeni mišljenje. Znate ono, sat i po vremena silite sebe da odgledate do kraja, ma nije ni za k...okice, a onda buuum. Scena koju ne očekujete, novo značenje, sve dobija svoje zašto, postaje dublje nego što se činilo da jeste. I divan osjećaj da niste protraćili sat i po (ili više) vremena, da je ostalo tema za razmišljanje. Baš volim!
Volim da vidim nasmiješene ljude na ulici, i to one samce, što se smijulje iz samo njima znanih razloga. Onda pokušam da dosegnem razlog tog blaženog titraja, pa se i sam zacerekam.
Volim kad mi se poklope tako neke sitnice, ništa veliko, vrijeme, ukusan obrok, dobra serija, film, knjiga, neki susret, kad mi za taj kratki vremenski period prođe kroz glavu: baš mi je potaman!
Volim Irsku.
Volim Felinijevu fantazmagoriju.
Volim komparativnu književnost.
Volim Hektorovićevo "Ribanje i ribarsko prigovaranje".
Volim konkretnost i lakoću stila kojom je pisao Jovan Deretić.
Volim "Godinu smrti Rikarda Reiša" i volim Saramaga.
Korisnikov avatar
By Hys.
volim da žderem i da se jebem.
Korisnikov avatar
By Night
... da volim. Mrznja tako umara...
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Volim oštar i opor miris septembarskih jutara.
Volim šarenilo boja i toplinu miholjskog ljeta.
Volim šuštanje opalog lišća.
Volim jesen. <3
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724631#p2724631]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724568#p2724568]Anton Pavlovič napisao:[/url]Volim oštar i opor miris septembarskih jutara.
Volim šarenilo boja i toplinu miholjskog ljeta.
Volim šuštanje opalog lišća.
Volim jesen. <3
Isti ja pre deset, petnaest godina.
Što tako, nešto se u međuvremenu promijenilo? :)

-------------

Volim akcentologiju srpskoga jezika.
Volim kopati po biografijama pisaca i tražiti elemente tih životopisa u njihovim književnim djelima.
Volim kad se natjeram da iščitam nekoliko desetina stranica knjige koja mi se čini zamršenom, ne drži pažnju, možda mi je čak i nezanimljiva, da bi se tek tamo od nekog pedesetog lista stvar počela odvijati i prvobitan osjećaj zamijenila blažena prijatnost i ispunjenost.
Volim erotski titraj i napetost u filmovima Marka Bergera.
Volim muziku iz "Amarkorda".
Ljubim fado. <3
Korisnikov avatar
By Sunce
Anton, prestani da pises, pomislicu da me neko zeza i da pise da me namami. Otkuda ti na forumu?

Promenilo se. Nisam vise tako refleksan.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724657#p2724657]Anton Pavlovič napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724631#p2724631]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2724568#p2724568]Anton Pavlovič napisao:[/url]
-------------

Volim kad se natjeram da iščitam nekoliko desetina stranica knjige koja mi se čini zamršenom, ne drži pažnju, možda mi je čak i nezanimljiva, da bi se tek tamo od nekog pedesetog lista stvar počela odvijati i prvobitan osjećaj zamijenila blažena prijatnost i ispunjenost.
Za sve sto si napisao na forumu, odgovorio bih: I ja!

Knjige Margerit Jursenar se tesko pocinju. Secam se da mi je tesko bilo da pocnem Hadrijanove memoare, pa cak i Aleksis, ali posle je bilo veoma zanimljivo. Ako nisi citao Aleksis, procitaj!
Korisnikov avatar
By Sunce
Volim talentovane ljude, strastvene ljude, posvecenost, predanost, slobodu, iznad svega slobodu. Volim decu, volim bake, volim Milenu Dravic, volim planinu i svezinu, mirise, setnje, ljude koji nisu cool, volim neopustene, stidljive, luckaste. Volim da proucavam rec osetljivost. Volim crnu, iako mi plava donosi srecu. Volim da budem infantilan. Volim da zasmejavam ljude. Volim da se pravim da sam glup. Volim da filmove gledam u bioskopu. Volim grcke statue, Karavadja, Mondrijana, Miroa, miris apoteke i knjizare. Volim da mastam o nekome, volim sto je na forumu sada Anton Pavlovic.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Zalutao u prostoru i vremenu. :rida:

Znam, znam, biće da je to do one: svijet je ovaj tiran tiraninu, a kamoli duši blagorodnoj. :D Ali ima i nastavak: al' tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga k spoznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija. ;)

O, da, Hadrijanovi memoari su iz te grupacije. Aleksis nisam čitao, ali će pročitam. :) Sve od Foknera bilo mi je mučno na početku, kasnije se isplatilo, pade mi na pamet i Heseova Igra staklenih perli, ona je isto počela konfuzno...

----------------

Volim, na neviđeno (bar ne uživo), Ognjenu zemlju i Patagoniju. Ma, volim čitavu Južnu Ameriku, čudesan kontinent. Volio bih otići na jedno duže putešestvije, počev od samog juga, pa preko Buenos Ajresa, Montevidea i Kordobe udariti na Čile, otići u Valparaiso, Santjago, pa vidjeti i Atakamu, skoknuti do Maču Pikčua, vidjeti Kusko, preći liniju ekvatora, pa vidjeti Paramaribo, ko onomad Kandid, onda se spustiti do Rija, popeti se na Korkovado, slušati bossu uz šum Atlantika... Ih, bre!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!