Emo, meni je prosto neshvatljivo koliko si dugu na forumu, a padaš na njegov način provociranja tako lako.
ne mislim da mu je bombardovanje smešno (u najmanju ruku je ravnodušan, ali sumnjam to). Nije ni bitno šta i da li on oseća oko toga.
Stvar je u tome: koliko sam skontao iz ranijih čitanja (a sa čime se i slažem), on smatra da narod nije nikako nevin,
i da su generacije tvojih i njegovih roditelja poprilično odgovorne za ono što je u državama nastalo, da su to, štaviše - najgore generacije koje je ova država imala.
Sa čim se ne slažem, jer se upravo školujem sa najgorim generacijama koje je ova država proizvela i koje će biti krive za novu i svetliju budućnost.
Probaću da ti nađem njegov post koji potkrepljuje ovo, daj mi samo malo vremena.
edit. tu smo:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351811#p2351811]Srklet napisao:[/url]to je i pitanje odgoja. roditelj koji je izbacen iz vlastite kuce od strane djeteta je odgojio to dijete da ga izbaci iz kuce, naravno vjerojatno ne direktno.
nadalje, govna u kojima se nalaze mladi u srbiji je bas vrijedno kuhala generacija njihovih roditelja. za razliku od roditelja danasnjih roditelja, koji su svojoj djeci ponudili bolje drustvo nego sto sto je bilo u njihovoj mladosti.
trenutna generacija roditelja danasnjih 20-30godisnjaka su najveci promasaj u ljudskom, moralnom i svakom drugom smislu. danasnja srbija je njihovo djelo. djeca su samo logican rezultat.
all in all, blame the parents!