Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Jeste da je Speedy otisao, ali serija tbh nikad nije bila bolja

PS smoricu se ako Thea prezivi. Ove sezone je bila podnosljivija, ali bilo bi previse da troje u istoj sezoni vrate iz mrtvih.
Korisnikov avatar
By gossip
ma cim su roy-a izbacili kapiram da ce i nju
ali sve je tako zbrzano i bzvz odradjeno
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
To da, malo pretrpali poslednje minute, deluje nabacano. Sve je to moglo da se lepo raspodeli kroz epizodu, izbace one nebitne momente, malo se vise posvete sceni u zatvoru etc
Korisnikov avatar
By gossip
mogli su da ubace i neke prison shower scenes ili tako nesto

ok preterujem :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
Upravo odgledao prvu epizodu
The Messengers (2015– )
http://www.imdb.com/title/tt3513704/" target="_blank
Ne volim kad se mesaju andjeli i Lucifer (pali andjeo) i religija i sci-fi, ali ima dobrih sci-fi momenata
7/10
Korisnikov avatar
By gossip
imam dve epizode salem-a
epizodu once upon a time

^ a ocigledno imam novu epizodu penny dreadful

sta prvo gledati? decisions...decisions...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
cucumber. jebote kako je dobra. ali onih 5 minuta 7e epizode sa flashbackovima, naopako dobro. evo za par minuta cu da gledam poslednju epizodu, pa posle ide banana.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus

Jel gleda neko ovo?

Ali suspicious package! :lol:

Edit: U stvari je web serija i epizode traju samo 10 minuta. Ali je bukvalno o jebanju. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jebem ti Shonda mater. Kretenu.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Smešno je što sam rekao prijateljici posle pretposlednje epizode da to se ne može dogoditi, jer bi bukvalno time učinila samo/serijoubistvo...

Pošto gledam od devete sezone i bland lik mi je bio, bilo mi je više svejedno, ali ja joj neću oprostiti zato što sad nisam u pravu. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
^ i ja sam drugarici rekla to isto.

i onda danas doživela mini nervni slom.

a drugarica me umalo nije ubila. srećom pa nije mogla kroz telefon :maska:
Korisnikov avatar
By Srklet
najvjerojatnije o 'grey's anatomy'.

odgledao sam 2-3 epizode te serije. kako sam se nakon toga htio ubiti, morao sam odustati od detaljnijeg praćenja.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Super, nek se još poubijaju svi ostali likovi pa neka sve to konačno završi. Držim fige.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
a na tu shondu mislite! wtf opet su ubili nekog od glavnih? nisam gledao od kako je otisla na pauzu za novu godinu :x

kontam da su smakli ili aleksa ili dereka. aleks i kristina su mi omiljeni likovi, bez oboje ne znam ni da li bih vise gledao
By Speculum Columbae
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2704384#p2704384]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2704356#p2704356]Srklet napisao:[/url]najvjerojatnije o 'grey's anatomy'.

odgledao sam 2-3 epizode te serije. kako sam se nakon toga htio ubiti, morao sam odustati od detaljnijeg praćenja.
Ja sam pogledao samo pilot i neku random epizodu na TV-u. Strašno koliko je loše.
ta serija je stravična
Korisnikov avatar
By Srklet
meni to podsjeća na to kako bi izgledala ljubavna melodrama da je režira michael bay. stalno su svi na rubu živaca, sve je prenaglašeno i nepodnošljivo nabrijano, muzika je toliko manipulativna da se možeš bez problema rasplakati dok istovremeno kolutaš očima itd.
kužim koja je privlačnost 'grey's anatomy', to je junk food televizija, ali meni jednostavno ne šmeka.
By Speculum Columbae
Meni je problem ta pijedestalizacija neuračunljivosti i perpetuiranje stereotipa o ženama koje su na radnom mestu i u životu iracionalne, ne mogu da kontrolišu svoje impulse, mušičave i nepredvidive etc.
I što je strašno dosadna, uostalom.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
we're well aware of trash music we listen to as well as we're aware of bad shows we watch ^^
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!