Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pošto se mnogo stvari izmenjalo u odnosu na pre 4 godine (I guess) kad sam prvi i poslednji put ušla ovde, mislim da ne bi bilo loše da se obnovi... :)

Godine : 21
Pol : pa ženski, pobogu
Visina : 175cm
Kosa : trenutno gledamo da iskorenimo crvenu zbog zdravlja (kose), inače smeđa
Oči : zeleene
Grad: Beligrad
Status : slobodna, ali kao da je bitno manje-više heh
Muzika : uh uh, da pišemo do sutra ili ukratko da kažemo? recimo da mi najviše leži pop i rok, ali može skoro sve da prođe, a ono što ne prođe, istripujem se zarad dobre atmosfere. Iako sam često sklona hejtu, trudim se da ne preterujem kad su u pitanju, na primer, pesme kafanskog tipa. Da nagalasim, današnjeg kafanskog tipa.
Knjiga: ne izdvajam, ali recimo da mi je "Norveška šuma" od Murakamija nešto što me je najskorije ostavilo pod utiskom.
Film: e, filmove već ne gledam previše često niti ih znam mnogo, ali Black Swan <3
Plačem: pa vrlo retko, stvarno.
Pijem/duvanim : pijem onako, ne previše, duvan jok... e, da, dobro, na moru sam duvanila malo, ali nemam potrebu.
Droga: jok... osim ako pričamo i o nekim drugim oblicima, tipa muzika, slatkiši :D
Volim: spontanost, dobre, pozitivne i zaljubljene ljude, putovanja, vozovee
Mrzim: pa nije baš da mrzim, ali recimo da ne volim kad neko ne može da bude čist sa sobom u bilo kom smislu i kad je neko ekstremno iskompleksiran, dvostruke standarde isto.. ma ima dosta toga što ne volim, samo što nekad nešto mogu da tolerišem, ali nešto stvarno nema šanse.
Bojim se: malo su mi ostale traume iz detinjstva od čika zube, ali inače ne mogu sad ničeg konkretnog da se setim.
Omiljene zemlje: pa nije da sam imala mogućnosti da ih mnogo obiđem.. o tom potom.
Boja: ljubičanstvena :love:
Nick: e, menjala bih ga da mogu, majke mi
Horoskop : ovan/devica
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Alisa, generacijo! Dobrodošla, opet. :)
Kontam da ti je nedavno bio rođendan, ako Google dobro kaže kad su rođeni ovnovi - pa eto srećan rođendan.
Aj sad nemoj da pobegneš odmah ko svi ostali koji se jave u ovoj temi :lol:
Korisnikov avatar
By Alyssa
@ZlatnaPtica

hahah, evo za koji dan mesec dana od rođendana. Hvala u svakom slučajuu :lol:

S obzirom na moju uobičajenu (ne)aktivnost po društvenim mrežama bilo kog tipa, ništa ne garantujem, ali tu sam, nigde ja ne bežim. :D

Zdravo i tebi Mowbid :P
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Dobrodosla Alyssa :)

Nego sto se tice omiljene knjige, bravo za izbor :) Norvesku sumu sam procitala prvu medju Hakurijevim romanima, doduse pre 5-6 godina i ako se ne secam previse radnje, najdraza mi je od svih ostalih :)
Korisnikov avatar
By Alyssa
Hvala na dobrodošlici! :)

Dobar je Haruki, bolji nego što sam očekivala nakon što sam se naslušala komentara na račun njegove komercijalizovanosti.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
morale ste sve biti iz beograda baš ste morale. :ozbiljan:

a i ja baš znam na lep način da poželim dobrodošlicu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa malo bliže tipa iz mog stana :pervert:

šalim se. ns. mislim ne šalim se može i moj stan
Korisnikov avatar
By Alyssa
Pa dobro, nije NS toliko daleko. Čak su mnoge Beograđanke tamo veoma često... ;)

A za tvoj stan nemam informaciju, možda se provukla ponekaa.. :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
moja terasa je opšte poznata pa vi svratite da se iskupim za ovu lejm dobrodošlicu :>
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2703288#p2703288]Alyssa napisao:[/url]Hvala na dobrodošlici! :)

Dobar je Haruki, bolji nego što sam očekivala nakon što sam se naslušala komentara na račun njegove komercijalizovanosti.
A ko danas nije barem u jednom delu komercijalan? :) i da jeste, ako mi se sviđa, meni je to sasvim dovoljno :)

En, sreco, pa baksuzu :D od celog foruma i chat-a plus moja pomoć, i i dalje nista? :O xD evo ja cu da se preselim u ns ako bas dođe do toga xD :P
Korisnikov avatar
By Alyssa
^
Slažem se u potpunosti. Svakako je najbitnije da se tebi sviđa, ma šta god i kakvo god bilo. :)
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
^
^ Alyssa :))

^ En, krajnje je vreme doslo da pokusas da budes prividno normalna, ali ne preteruj, dobra si i ovako :D :P
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Godine : 20
Pol : m
Visina : 183cm
Tezina: 83kg
Kosa : smedja,kratka
Oči : vise smedje nego zelene
Grad: Beograd
Status : u vezi
Muzika : zavisi od raspolozenja
Knjiga:ne volim da citam
Film: horori,komedije, romanse...
Plačem: emotivno nisam plakao bas dugo...
Pijem/duvanim : nisam pusac, ponekad zaboravim da sam prestao da pijem :wundy:
Droga: jok
Volim: da zderem, iskrenost, spontanost, razumevanje, dobar humor, da pomazem drugima...
Mrzim: lazi, iskoriscavanja, nepravdu, bezukusnu hranu...
Bojim se: neceg sigurno ali mi sada nista ne pada na pamet :D
Omiljene zemlje: nisam puno putovao :(
Boja: crna,plava
Horoskop : jarac, podznak bik
Lalalal stvar: izbacujem cesto slovo j dok pisem i volim to da radim :facepalm:
p.s. sliku kacim uskoro u prikladnoj temi
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 136
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!