Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Hocu da objasnim ljudima da treba da vole sebe, a ne da mastaju da su madona, da ako i imaju idole to budu ljudi koji imaju nekakav talenat i vestinu, da se oslobode etiketiranja, da se oslobode divljenja ljudima koji su uspesni i bogati ni zbog cega jer je to los sistem vrednosti, i da ne slusaju dance-elektroniku jer je to kvazi-muzicka, regresivna i van svake mere nezasluzeno hiperpopularizovana koncentracija na formu naspram sustine.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
u principu ponavljas se
tacno si ko barni kad pokusava sve da nas spasi

neka slusa, gleda, jebe ko sta voli
sta ti,ja ili bilo ko drugi ima da pricamo nekome kako da zivi svoj zivot

ono sto ti mozes da uradis jeste da ponudis nesto drugo i to je sasvim ok
ali ako ljudi to nece ne mozes da ih teras
Korisnikov avatar
By BellyButton
Na mozes da nateras, ali mozes da objasnis. Da je tako ko sto ti kazes onda bi, recimo, promocija LGBT prava bila besmislena jer bi ja mogao da kazem - ne mozes ljude da teras da vole gejeve. Ne mozes da ih teras, ali mozes da im das argumente. Tako ja ljudima dajem argumente zasto Madona i dance klutura sa sobom nose mnogo vise negativnih pojava nego pozitivnih. I naravno da nailazim na veliko neodobravanje. Slicno bi doziveo i ti kad bi otisao na forum Dveri da objasnjavas ljudima zasto gejevi treba da imaju ista prava kao i drugi ljudi.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
promocija gay prava?
nisu ljudska prava nova carnex-ova pasteta pa da se promovisu

ljudska prava i umetnost su dve razlicite stvari

neka umetnost moze da ti se svidja ili ne svidja..ako ti se svidja ti recimo kupis plocu ako je u pitanju muzika

ako mene licno pitas kome se gay ljudi ne svidjaju moze da ga duva..ali uopste nije stvar da se mi nekome svidimo ili ne
nego da budemo jednaki kao heteroseksualna djubrad
Korisnikov avatar
By Macan86
Sve mi se više čini kao da belly ustvari voli madonu,samo koristi ovo da bi ljudima skrenuo pažnju na nju i da bi i mi koji je ne slušamo odslušali nešto od nje samo da vidimo u čemu je ta frka :teorijazavere: :lol:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ako cemo toliko daleko da idemo, demokratski princip je jako stetan za umetnost jer nisu svi ljudi talentovani i onda standarde estetike ne postavljaju oni nego vecina. Upravo je to ono sto je formiralo pop kulturu, a u krajnjem slucaju i Madonu. I velikog brata i kim kardasijan... I do toga da uopste koristimo dens i umetnik u istoj recenici.
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701071#p2701071]Macan86 napisao:[/url]Sve mi se više čini kao da belly ustvari voli madonu,samo koristi ovo da bi ljudima skrenuo pažnju na nju i da bi i mi koji je ne slušamo odslušali nešto od nje samo da vidimo u čemu je ta frka :teorijazavere: :lol:
A sto se tice ovog tvog komentara ja cu reci da meni umetnik nikada nije bitan koliko njegova umetnost, te da u svojoj kolekciji ploca imam Like a Prayer album jer je sjajan album, a Confessions me pistoljem niko nece naterati da slusam jer je to dance kultura i neumetnicko smece. Madona me ne zanima.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
a sto je tebi toliki problem da prihvatis da su ukusi razliciti?

ti nekom objasnis da madona nije jednako umetnost
i eto oni i dalje slusaju ...
pokusao si i to je kao sto rekoh sasvim ok

kao sto ne bi bilo ok da tebe neko dira zbog toga sto ne slusas madonu
tako nije ni ok da ti diras druge zbog suprotne stvari

stvarno nznm kako da srocim da lepo dodjem do poente..ajd probacu ovako pa kud puklo da puklo:

ja proizvedem neku pastetu i super je da ja uzmem da je reklamiram
**hajde da pretpostavimo da ni moja pasteta ni carnex nisu stetne tj da je bitan samo ukus

'moja pasteta je super, jako zdrava nema aditiva bla bla' sve je to ok
a da l' je bas normalno da ja krenem da pricam carnex je losa pasteta
da bih svoju pastetu bolje prodao?
ako ljudi ne vole to sto sam ja napravio pa jebi ga ..

u jednoj recenici: tako sto ostale spustis sebe neces ni malo da podignes
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ukusi su razliciti, neukusi su uglavnom isti.
Pasteta nije stetna, ali dance i pop kultura su stetne, a Madona je jedna od glavnih promoterki. Iste te argumente koje vi koristite koriste i gledaoci Parova i Farme. Mozda gledaoci Parova osecaju da se ti postavljas iznad njih ako ih osudjujes sto to gledaju, ali to nije ono sto ti pokusavas, vec da objasnis stetnost te pojave. Tako se i ja ne postavljam iznad nekoga, vec samo govorim da su dance i pop kultura naneli ogromnu i neopisivu stetu mejnstrim muzici i opstem kulturnom stanju nacije. Je l' potrebno opet objasnjavati zasto je pogresno diviti se Kim Kardasijan?
Kao sto rekoh, ja hocu da objasnim ljudima da treba da vole sebe, a ne da mastaju da su madona, da ako i imaju idole to budu ljudi koji imaju nekakav talenat i vestinu, da se oslobode etiketiranja, da se oslobode divljenja ljudima koji su uspesni i bogati ni zbog cega jer je to los sistem vrednosti, i da ne slusaju dance-elektroniku jer je to kvazi-muzicka, regresivna i van svake mere nezasluzeno hiperpopularizovana koncentracija na formu naspram sustine.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Beli, preimenovao sam ti temu, sada imaš jednu gde možeš da preobraćuješ pedere na pravi put (jebeš lezbejke, jelde...)

Otvoriš li još jednu na bilo šta vezano za slične teme (stanje pederaje i muzike ili kombinacija te dve stvari*) i ti dobijaš opomenu. A sada slobodno nastavite sa cirkularnim raspravama...

* time ne isključujem druge kombinacije sa jednom od tih tema, čisto da preudpredim uticaj kiselosti kupusa u kacama na stanje pederaje
Korisnikov avatar
By BellyButton
Losa kultura je cak mnogo stetnija od pastete. Umetnost koja je trzisno orjentisana je degradirajuca. Zasto? Zato sto je demokratski princip jako stetan za umetnost jer nisu svi ljudi talentovani, pa standarde estetike ne postavljaju nadareni ljudi nego vecina. Upravo je to ono sto je formiralo pop kulturu, a u krajnjem slucaju i Madonu. I Velikog Brata i Kim Kardasijan... I do toga da uopste koristimo dens i umetnik u istoj recenici.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
O bože...
Ovo traje godinama... ovo traje osam godina...
Belly trabunja jedno te isto osam godina...
:radosnice:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kad mi ti to kazes onda mi imponuje, Mr. Dis_i_Es_nisu_isto_jer_sam_zavrsio_nizu_muzicku.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Btw, imponuje mi sto ste moje "propovedi" stavili u sekciju "kultura i umetnost" :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa da, ima veze sa madonom a madona je kultura i umetnost
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701103#p2701103]BellyButton napisao:[/url]Losa kultura je cak mnogo stetnija od pastete. Umetnost koja je trzisno orjentisana je degradirajuca. Zasto? Zato sto je demokratski princip jako stetan za umetnost jer nisu svi ljudi talentovani, pa standarde estetike ne postavljaju nadareni ljudi nego vecina. Upravo je to ono sto je formiralo pop kulturu, a u krajnjem slucaju i Madonu. I Velikog Brata i Kim Kardasijan... I do toga da uopste koristimo dens i umetnik u istoj recenici.
Kuda ide ovaj svet. Ranije si morao da imaš makar malo obrazovanja i ukusa da bi bio elitista. Sad odjednom to mogu biti i priučeni kafanski svirači. PROPADAJU SVE VREDNOSTI!!!!!!!! :drama:

Korisnikov avatar
By BellyButton
Zaista, kad jedan priuceni kafanski svirac uvidja da je 99% mejnstrim muzicke scene apsolutno dehumanizovano, neimaginativno govno, ti vidi gde smo.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701214#p2701214]BellyButton napisao:[/url]Zaista, kad jedan priuceni kafanski svirac uvidja da je 99% mejnstrim muzicke scene apsolutno dehumanizovano, neimaginativno govno, ti vidi gde smo.
Hteo sam da kažem, mon cherie, da si ti, iz moje perspektive (muzičke, političke, epistemološke, ideološke, bilo kakve), sa tim sitnim i površnim, esencijalističkim, nekoherentnim buncanjem o estetičkoj propasti sveta, aposlutno isti kao i Kim Kardašijan i Madona na koje prosipaš toliko svoje narcističke povređenosti. Ni one ne znaju ništa o tim stvarima o kojima bi ti voleo nešto da znaš. Da nemaš njih da ih unižavaš, ne bi mogao da se osećaš tako uzvišeno i prosvećeno. To je jako ružno što radiš. Ali to je valjda lakše nego da zaista napraviš nešto od sebe.
:katemoss:
Korisnikov avatar
By BellyButton
To je glupo, jer isto tako moze da ti odgovori svaki gledalac Farme ili Parova. Samo sto kad je Madona u pitanju gejevi reaguju vrlo emocionalno.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
vec drugi put koristis taj isti 'argument'
to sto bi tako gledalac farme odgovorio uopste ne pokazuje kako mi nismo u pravu

kad se ti ponavljas onda mogu i ja:
napravis nesto dobro i uzdignes se CORRECT
kritikujes tudj rad da bi tvoj izgledao bolje INCORRECT
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!