Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
to mi je na to-do listi al ima toliko punih dobrih igara u poslednjih godinu-dve da ne mogu sve sto zelim da postignem
Korisnikov avatar
By marrinija
takodze na to-do listi, a i vidjeh da je izasao dlc za DA:I tj jaws of hakkon i to bih da oprobam. i cekam witchera. i division. i battlefront. itd itd tu mach

uzgred zavrsavam jedno 20 igrica i fokusirati se na jednu na duzi period je dokazano nemoguce

life is strange el neko probao?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jaws of hakkon je... well, malo prazan i dosadan sto se tice price, ocekivao sam vise. dopunjuje lepo svet ali dosta je repetitivan. okruzenje je lepo uradjeno i exploration je zanimljiv.

a life is strange O B A V E Z N O. predobra je.
Korisnikov avatar
By marrinija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2700628#p2700628]Anhedonie napisao:[/url]jaws of hakkon je... well, malo prazan i dosadan sto se tice price, ocekivao sam vise. dopunjuje lepo svet ali dosta je repetitivan. okruzenje je lepo uradjeno i exploration je zanimljiv.

a life is strange O B A V E Z N O. predobra je.
ty za preporuku, storyline me podsetio na twin peaks pa se i tu odusevljenje sabralo.

fina lista za upcoming games 2015e, nefino neznasekojapre
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
e bre gde je ono team fortress (samo u smislu da se timovi kokaju koliko se sećam) sa raznim kul kolrfl likovima nisam siguran da li je FPS/TPS neko na forumu je okačio jednom temu...? :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!