Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Бреее!!!
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Breee!!!
prognoza 1:1, evenmtualno 0:0 !?! ;) :love: :gol:

:zastava: :zastava: :zastava:
Ala su grobari postali nesto u poslednje vreme "darezljivi"..... :lol:
uvek smo takvi u gostima !!! ;) :gol: :kiss: :love: :friends:

By Swanheart

Ala su grobari postali nesto u poslednje vreme "darezljivi"..... :lol:
uvek smo takvi u gostima !!! ;) :gol: :kiss: :love: :friends:

ovaj...pa lepo cemo vas ugostiti:eevil: :lukavi: :roll: :saint:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Žigi? !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1-0 :smilegrin: :gol:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Mahnitu
Žigi? !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1-0 :smilegrin: :gol:
1:1 :placko:
By Бреее!!!
Crvena zvezda - Partizan 1:1

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igrali 1:1 u 124. ve?itom derbiju. Posle podele bodova prakti?no je izvesno da ?e Partizan osvojiti titulu, jer je sa?uvao pet bodova prednosti, a zbog rezultata u dva me?a (0:0, kao doma?in i 1:1 kao gost) ima prednost i u meðusobnim duelima.

Zvezda je potpuno dominirala u uvodnim minutima, a posle nekoliko prilika povela je golom Marka Panteli?a u 12. minutu. Jednu dugu loptu odli?no je spustio Žigi?, a Panteli? je bio spretniji od Mirkovi?a i Ðorðevi?a.

Posle postignutog pogotka Zvezda se povla?i, a posle faula u 22. minutu nedaleko od leve korner zastavice Simon Vuk?evi? je centrirao, a Nenad Ðorðevi? poslao je loptu u sâm levi ugao Ranðelovi?evog gola. Tako je Partizan posle pet me?eva postigao prvi gol protiv ve?itog rivala.

Nastavak me?a nije doneo promenu rezultata, a finiš utakmice protekao je u senci nereda na isto?noj i zapadnoj tribini, gde su dve grupe navija?a jedna na drugu bacale polomljene stolice i zapaljene baklje. (B92)
:gol: :love: :gol:

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mnogo sam razo?aran, i rezultatom al mnogo više lošom i nepovezanom igrom Zvezde :kesa: :kesa: :kesa:

Nadam se da je Zvezdaš izvukao živu glavu iz onih nereda
Korisnikov avatar
By spark
nije bilo lose... mada mi je smor kad je nereseno... opet, bolje nereseno, nego da se mreze uopste ne zatresu...

dobro, to bi bilo to, sledeci put gledam neki fudbal tek za par meseci :zid: :smeh:
By Бреее!!!
I ja se nadam da je nas prijatelj ZvezdasBG dobro ... i da ozbiljnije povredjenih nema ... !?! ... Teske povrede navijaca bacile bi zaista neoprostivu senku na veciti derbi ... :)

Nadam se da ce ubuduce svaki novi derbi biti sve vise praznik dobrog fudbala, asve manje nereda i tuca .... :yes:

Zao mi je i sto je Basta u jednom duelu sa Emegharom slomio levu nadlakticu ! :(

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Slomio? Kolika je to pauza? Mali je jedan od nasih najboljih igraca, bitan i za reprenzetaciju
By Бреее!!!
Jos se ne zna koliko ce morati da odsustvuje ... ! :(

Korisnikov avatar
By mary
Ipak smo mi malo vise vas guzili, zar ne Gabriel? :) :kiss:
Da vas vidim da sada stignete 5 bodova razlike. :D
Partizan, Partizan, Partizan je shampion!!!
By Бреее!!!
napisana 23-4-2005 u 09:45

sto nisam uplatio negde !!! ;)
pun pogodak !!! :P :gol: :love: :gol:

Korisnikov avatar
By BlueUnion
Znao sam. Ta?no sam znao da ?e da padne X.

Samo jako mi je žao Baste. :nazalost:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvezdas vas sve pozdravlja i kaze da je izvukao zivu glavu (doduse sa plavim ledjima). Mislim onakvo sranje......pa to je da popizdis....rezultat necu komentarisati kao ni tekmu sem da sam uzasno razocaran, ali tekma nije bila nista naspram onoga sto se desavalo na tribinama...
Dobro "skor" i nije losh.....meni stolica o ledja ja njemu pesnicom po faci....Mozda se sretnemo u urgentnom! :D
Ma more za sve ove godine nisam video da na stadion dolaze i likovi koji bukvalno ne znaju cija je koja strana. Ovaj padobranac koji me tresnuo je bio u stvari grobar koji je svo vreme blejao na severu!!!!! Em sto je moja tri ortaka i mene svo vreme polivao pivom (kao shatro slucajno) da bi taj isti manijak pred kraj poceo sa neka tri kretena da cupa stolice i jednom stolicom je onako zesce zviznuo i mene! Ali zato je zavrsio posle kako je zavrsio.....
Sve u svemu zao mi samo rezultata a za tucu....ma nije ni prvi ni poslednji put ;)
Korisnikov avatar
By bigirl
a za tucu....ma nije ni prvi ni poslednji put ;)
Bogami, pred mojom zgradom i pucaše iz pištolja... Pa ih onda panduri juriše... Ludilo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne znam.. debri ko derbi... uvek zanimljiv... Jako mi je drago što Partizan nije izgubio... ali ujedno i krivo što nije pobedio.. sad ne mogu da nabijam na nos svom kumu ?injenicu da smo ih pobedili na Marakani :rida: .. baš mi krivo....

A što se ti?e tu?e .. mislim da smo svi shvatili da to nema veze ni sa sportom ni sa rezultatom nego sa budalama koje dolaze da bi se makljale, a ne uživale u fer i sportskoj igri. A tek posle neredi po gradu... uništeni automobili (a rezulatat nerešen, dakle nema ni na jednoj strani razloga za ovo ultimativno nezadovoljstvo) ..

Žao mi je što je Basta povreðen... bez obzira što je igra? Zvezde.. ipak, fudbal je samo igra... samo neke budale to ne mogu da shvate
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Kiwi
A što se ti?e tu?e .. mislim da smo svi shvatili da to nema veze ni sa sportom ni sa rezultatom nego sa budalama koje dolaze da bi se makljale, a ne uživale u fer i sportskoj igri. A tek posle neredi po gradu... uništeni automobili (a rezulatat nerešen, dakle nema ni na jednoj strani razloga za ovo ultimativno nezadovoljstvo) ..

Žao mi je što je Basta povreðen... bez obzira što je igra? Zvezde.. ipak, fudbal je samo igra... samo neke budale to ne mogu da shvate
Kiwi, ovo ti je super konstatacija. Ni ja ne bih mogao bolje da kažem. :up:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Btw, kod restorana "Fransh" grupa grobara sinoc demolirala dva parkirana automobila! Ja prolazim tu i vidim neka frka, a zandarmi pod punom ratnom opremom makljaju "gospodu" sa juga. Bilo mi zanimljivo ali jeb ga zurio sam....:D
Korisnikov avatar
By bigirl
Btw, kod restorana "Fransh" grupa grobara sinoc demolirala dva parkirana automobila! Ja prolazim tu i vidim neka frka, a zandarmi pod punom ratnom opremom makljaju "gospodu" sa juga. Bilo mi zanimljivo ali jeb ga zurio sam.... :D
Gledala ja to kroz prozor! A zna?i, ti si bio jedan od onih koji su uhvatili "bežaniju" kroz moju ulicu... c c c...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by bigirl
Btw, kod restorana "Fransh" grupa grobara sinoc demolirala dva parkirana automobila! Ja prolazim tu i vidim neka frka, a zandarmi pod punom ratnom opremom makljaju "gospodu" sa juga. Bilo mi zanimljivo ali jeb ga zurio sam.... :D
Gledala ja to kroz prozor! A zna?i, ti si bio jedan od onih koji su uhvatili "bežaniju" kroz moju ulicu... c c c...
Jok ja brate, nesam nigde vatao bezaniju....
Izadjoh iz tramvaja i krenuh ka onom podzemnom prolazu da predjem sa druge strane (isao sam kod decka koji tu blizu zivi), kad vidim marica, dva pandurska dzipa, i naravno cim videh murkane znao sam da se nesto desava.....
E sad nisam bio od pocetka tako da nisam video kad su lomili vec samo detalj kad su panduri "prevaspitavali" podivljale grobare. Bilo mi u jednom momentu i smesno ali ajd sad....
Elem to bese kratko trajalo i ja standardnom trasom nastavih put. Devojko zaboravljas da sam ja delija i da ne pravim sranja po gradu sa grobarima. To iskljucivo sa mojim ortacima iz ULTRAS-a. :D
Ni 124. ve?iti fudbalski derbi nije protekao bez navija?kih incidenata, u kojima je povredjeno 10 osoba - tri policajca, redar i šest navija?a.

Tu?a na stadionu Crvene zvezde izbila je u drugom poluvremenu, kada je jedan navija? Partizana sa isto?ne tribine ukrao navija?ki transparent.

Nakon toga, grupa Zvezdinih navija?a presko?ila je sa svoje severne tribine na isto?nu, na kojoj se sukobila sa navija?ima Partizana.

Sukobljene strane gadjale su se stolicama i bakljama, a to je potrajalo dok Žandarmerija nije ušla na tribinu i razdvojila ratoborne navija?e.

Predsednik klinike Anlave Slobodan Ivanovi? rekao je agenciji Beta da su navija?i lakše povredjeni, a da je redar dobio posekotinu od odlomljene stolice.

Masovne tu?e su nastavljene i posle utakmice na beogradskim ulicama u okolini Marakane.

Beogradska policija uhapsila je 67 osoba. Tokom intervencije povredjeno je 12 policajaca, a navija?i su oštetili 10 službenih vozila.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ovo su fotke, koje smo na derbiju napravili moj ortak i ja, a objavljene su na oficijelnom sajtu navijaca Crvene Zvezde.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A ovo su fotke jednog mog ortaka koji je bio redar na derbiju, i kome smo proturili digitalac da napravi fotke. Naravno i ove fotke su objavljene na www.delije-caffe.co.yu

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Jebo Vas derbi kad se bijete ko budale.
Treba vam ukinuti kiseonik, zabraniti da posecujete stadion, a mozda i zatvoriti.
U chemu je char pesnichenja? Sto se bijete medjusobno? Sto ne bijete igrache kad ne znaju da igraju?
Bem ti srpski fudbal.
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Glorfindel
Treba vam ukinuti kiseonik, zabraniti da posecujete stadion, a mozda i zatvoriti.
U chemu je char pesnichenja? Sto se bijete medjusobno? Sto ne bijete igrache kad ne znaju da igraju?
Bem ti srpski fudbal.
:klap:
U potpunosti se slazem!
Treba i kod nas uvesti onaj zakon po ugledu na englesku, pa da vidis da li bi frajeri smeli da unose baklje, cupaju stolice, tuku se...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Bem ti srpski fudbal.
U jebote sve odise tolerancijom. Btw u svim onim zemljama gde je zakonom regulisano navijanje na stadionu (primer Engleska), posle utakmica se neredi prenose na ulice! Dakle to sto mi ne vidimo direktno na TV-u da se makljaju kao kod nas na tribinama, uopste ne znaci da toga nema na ulicama. Dakle nije tu u pitanju srpski fudbal, vec navijanje u celini.
Podseticu te na jedan uzasni dogadjaj pre dve godine. U Turskoj je prilikom derbija izmedju vecitih rivala Galatasaraya i Fenerbahce-a, navijacke grupe pomenutih klubova su se na stadionu sukobile i tom prilikom su navijaci Galatasaraya odsekli tri prsta jednom navijacu Fenerbahcea! Dakle u mnogim drugim zemljama je situacija kud i kamo alarmantinija. Naravno pre svega uvek se na stadion ide (bar ja) zato sto zeli istinski da se navija za svoj klub. Nikada na stadion nisam isao ako me tekma nije zanimala ili ne daj boze da mi jedini motiv bude da izazivam sranja. E pa sad brate da me neko zvizne stolicom po ledjima a da mu ja ne uzvratim, to MALO SUTRA! Prosto uvek je bilo onih koji se pre tekme napiju pa dodju na stadion da provociraju pa zato i dobiju batine!
E sad konkretno u ovom slucaju Grobari iz licno meni nepoznatih razloga, iz cista mira su na jugu poceli da se makljaju i to prvo izmedju sebe!!!!
Jebi ga njihov problem....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by ^mary^
Bem ti srpski fudbal.
:klap:
U potpunosti se slazem!
Treba i kod nas uvesti onaj zakon po ugledu na englesku, pa da vidis da li bi frajeri smeli da unose baklje, cupaju stolice, tuku se...
Ok kapiram te ca cupanje stolica i za tucu, ali bre zasto da se ne nose baklje?!!!! Mislim baklje su deo svake navijacke koreografije i uopste ne vidim sta je tu loshe?!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
1. Partizan 24 21 3 0 62:12 (+50) 66 bodova
2. Crvena Zvezda 24 19 4 1 58:14 (+44) 61
3. Zeta 23 15 3 5 40:20 (+20) 48
4. OFK Beograd 24 13 2 9 40:25 (+15) 41
5. Budu?nost 24 10 4 10 30:28 (+2) 34
6. Zemun 24 9 7 8 24:27 (-3) 34
7. Radni?ki B. 24 9 4 11 26:27 (-1) 31
8. Hajduk Kula 24 7 9 8 25:27 (-2) 30
9. Vojvodina 24 8 6 10 24:29 (-5) 30
10. Smederevo 24 7 8 9 21:29 (-8) 29
11. Obili? 23 7 6 10 21:34 (-13) 27
12. Železnik 24 7 4 13 25:36 (-11) 25
13. Borac 24 6 6 12 21:34 (-13) 24
14. ?ukari?ki 24 5 6 13 20:34 (-14) 21
15. Sutjeska 24 5 6 13 15:34 (-19) 21
16. Hajduk B. 24 1 6 17 14:55 (-41) 9
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Zvezdashu, citaj lepo sta pisem da javno ne objavim cinjenicu da si ti pripadnik Torcide!!!
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zvezdashu, citaj lepo sta pisem da javno ne objavim cinjenicu da si ti pripadnik Torcide!!!
Procitao ja dobro, i trudih se maksimalno da ti ne odgovorim u navijackom tonu. To ti se nimalo ne bi dopalo. :lol:
A sto se "objavljivanja" tice, to mozes ali u trac areni. Ovde samo konstruktivne diskusije!
"Konstruktivne"?! Wow, gde se ovog termina setih...:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!