Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^ mani kontenere, ne pomeraju se odande vec mesecima :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
Slika

zato sto...ma ne mogu da objasnim :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
setanje po gradu sa jaknom i rukama...16 stepeni <3
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
jucerasnji dan mi ispunili oni aspirini sinoc
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

Slika

Slika

Mozak mi je natopljen serotoninom kao sunđer.
By Aven
Prijepodne slaganje PC stolića i stolice ter prčkanje po novoj tehnici.

Poslijepodne druženje s najkjućim lez parom i njihovom pesicom koja će uskoro u školicu za terapeutskog psa. <3
Korisnikov avatar
By topsecret
Neka praznina, uzasna praznina i jos uzasnija samoca... ali da ne crnim dalje
Korisnikov avatar
By Blady
Sunce, def ovih dana pogodak :love:
Korisnikov avatar
By Mars
jednog drkadziju, jednu budalu na poslu, jednog idiota samozaljubljivog koji ide okolo i priča ljudima kako i šta treba da rade, posebno o zdravom životu i ishrani - jedan anđeo pitao: are you pregnant?

:yay:

alarmi na kolima su se popalili koliko sam se glasno smejao (da dobro upamti taj smeh) a posle ostatak dana po ofisu pričao jel ste čuli šta je bilo? i potrudio se svi da znaju i svima da ulepšam dan ko nije prisustvovao, zato što sam jedna duša.

Inače nisam uopšte takav, ali idiot je prosto izuzetan i uživao sam u toj trenutačnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pundravci.. Ceo dan juče imam ekstreman viša energije i nije me držalo mesto, tako da sama činjenica da sam morala biti na jednom mestu 8h bila je dovoljna da se pundravci multipliciraju i krenu da lupaju gluposti naokolo.
Veče mi je ispunila misteriozna modrica na bradi....
Korisnikov avatar
By Madonna
NEKA GA NEKA IDE SAĆE SAM DA SNIMA I SLIKA SE I MOĆI ĆU DA DRKAM NESMETANO TJ BEZ ONIH GABORA OKO NJEGA SAMO NAPRED ZEJN USTEBESMO
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2698113#p2698113]EnMademoiselle napisao: zadaviću se koliko se smejem
Mislim da je nešto slično bilo i kod nas.

Postoji nešto što se zove ELITNI ODREDI pa se ćerka Vesne Zmijanac zabavlja s nekim od njih i onda su se raspali. Pa su onda fanovi silno plakali, kleli, pronicali u teorije zavera, organiyovali proteste protiv te devojke itd itd.

Došli do mene neki skrinšotovi, mal de moi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja se dan danas secam kad se ubio Kurt Kobejn.

Bilo mi hevi, jer sam mnogo volela njegovu muziku i tekstove, dan danas mi je zao. Al to je skroz druga prica.

Posle toga, jedine dve smrti poznatih licnosti da su u meni izazvale reakciju su Robin Vilijams i Teri Pracet, oba sad skoro.

Teri mi je definitivno najteze pao, ma koliko to "debilno" zvucalo. Bas mi je tesko sto vise necu moci da se radujem novoj knjizi. Ko da mi je umro omiljeni ujak kog nikad nisam upoznala :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se za Markesom isplakah ko da mi je rod najrođeniji.

Onda sam se obukao u crno i otišao u konzulat Kolombije da se upišem u knjigu žalosti-gledali su me kao idiota, nije im bilo jasno šta tačno hoću od njih. Isto u meskičkom, isto u kubanskom.

Onda sam rekao ok, usao u knjizaru kupio jedno izdanje njegove knjige da imam uspomenu na taj dan, ispisao uz kafu (crnu, Colombian, kao što pije colonel Buendia) sto sam hteo na poslednjoj praznoj strani i onda je doslo vreme da se radi nesto drugo.
Korisnikov avatar
By Waldorf
japanska samuraj-erotika, lepe dude i drugari.. <3
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!